Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

16-daagse familie groepsrondreis Jungles & Stranden in Zuid-Thailand

Vertrek: 08-08-2017

Petra en John
17-04-2017 - 11:02 uur
Hallo, wij vertrekken 8 augustus met deze rondreis met 2 meiden van 17 en 14 jaar. We hebben er veel zin in. Wie gaat er nog meer mee?
Er zijn 7 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 7
RE: Petra en John
29-07-2017 - 18:37 uur
Leuk om jullie reacties te lezen. De reispapieren zijn binnen, nog 1,5 week en dan is het eindelijk zover. Tot dan!
RE: Patricia
29-07-2017 - 15:09 uur
Hoi Gerda,
Leuk dat jij en Gamila ook meegaan. Tot over 1,5 week op Schiphol of in Bangkok.
Groeten Patricia


RE: Gerda
22-07-2017 - 23:59 uur
Hoi allemaal,

Samen met mijn dochter Gamila van bijna 9 ga ik ook met deze reis mee.
Wij hebben er heel veel zin in.
Groet, Gerda
RE: Patricia
20-07-2017 - 15:22 uur
Hoi Elke, Takis, Jani en Basil,
Leuk dat jullie ook mee gaan, Er is inderdaad een leuke kindermix. Aftellen is nu echt begonnen. Nog 2 weken werken, daarna inpakken en op naar Thailand.
RE: Patricia
20-07-2017 - 15:22 uur
Hoi Elke, Takis, Jani en Basil,
Leuk dat jullie ook mee gaan, Er is inderdaad een leuke kindermix. Aftellen is nu echt begonnen. Nog 2 weken werken, daarna inpakken en op naar Thailand.
RE: Elke, Takis, Jani en Basil
20-07-2017 - 11:13 uur
Hoi Petra en John, Patricia, Wij kijken er ook al naar uit!! Onze jongens zijn 16 en 9. Wordt zeker en vast een leuke kindermix ;-)
RE: Patricia
17-04-2017 - 22:50 uur
Hoi Petra en John,
Ik ga samen met mijn zoontje ook mee. Mijn zoontje is in augustus bijna 6. Zelf al veel verre reizen gemaakt en nu voor het eerst met mijn zoontje buiten Europa. Wij hebben er ook heel veel zin in!

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven