Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

15-daagse familie groepsrondreis Tempels en Tuk-tuks in Thailand (26-7-2017)

Nathalie Schutter
11-05-2017 - 21:43 uur
Hallo reisgenoten,

Mijn man en ik (33 jaar) gaan samen met onze dochter (4 jaar) deze reis beleven in de zomervakantie. Wij verheugen ons enorm op de reis. Wij hebben deze reis in november geboekt en langzaam begint nu eindelijk het aftellen.

Wij zijn erg benieuwd naar onze reisgenoten.

Groet, Nathalie, Rene en Vayenna
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Nathalie Schutter
11-06-2017 - 19:40 uur
Hallo allen, gezellig, wij zijn ook aan het aftellen... Nog 45 nachtjes even uit het hoofd. Ik ben in Indonesië en singapore geweest en ben erg benieuwd naar Thailand. De rest gaat voor het eerst naar Azië, spannend. Tot snel
RE: Ron en Linda van haperen
11-06-2017 - 09:14 uur
Hallo allemaal
Wij zijn Ron(58 jaar) Linda (42) Anne (12) en Rick (10) jaar uit Vleuten
En ook wij gaan gezellig mee.
Ron is al vaker in Thailand en andere landen in Azië geweest maar voor de anderen is het de eerste keer. We zien het dus allemaal als 1 groot avonturen en tellen de dagen af tot het zover is!
RE: Ron en Linda van haperen
11-06-2017 - 09:13 uur
Hallo allemaal
Wij zijn Ron(58 jaar) Linda (42) Anne (12) en Rick (10) jaar uit Vleuten
En ook wij gaan gezellig mee.
Ron is al vaker in Thailand en andere landen in Azië geweest maar voor de anderen is het de eerste keer. We zien het dus allemaal als 1 groot avonturen en tellen de dagen af tot het zover is!
RE: Laura van den Elzen
02-06-2017 - 16:33 uur
Hoi Nathalie,

Wij zijn met z'n vieren. Frank (46), Laura (42) en onze 2 dochters (Silke 10 en Froukje 8). Wij gaan ook mee naar Thailand en we hebben er ontzettend veel zin in. Ook wij zijn benieuwd wie er allemaal meegaan.

Groetjes Laura van den Elzen


Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven