Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

15-daagse groepsrondreis Noord-Thailand

Vertrek: 25-07-2017

Gilbert (reisleider)
05-05-2017 - 10:07 uur
Hallo aanstaande vakantiegangers, leuk dat jullie geboekt hebben. Goede keuze! Het is een geweldige reis. Ik sta ingedeeld als Nederlandse reisleider op jullie vakantie. Leuk dat ik deze vakantie met jullie kan gaan meemaken. Als er op voorhand vragen zijn dan kun je me deze hier stellen. Ik zal dit forum zo op z'n tijd volgen. Waar gewenst zal ik er ook aan deelnemen. Vooralsnog put ik mijn info ook gewoon van de Fox website. Ongeveer een week voor vertrek ga ik officieel alles van Fox bevestigd krijgen. Er kan altijd nog iets veranderen, maar grotendeels ligt het qua organisatie natuurlijk wel vast. Soms houd ik dus nog wel even een slag om de arm. Maar uiteraard zou ik er al veel over kunnen vertellen. Jullie komen in ieder geval de gezelligheid brengen. Samen gaan we er een mooie reis van maken. Als er op voorhand een vraag is, aarzel niet, maar stel hem hier. Ik zal hem dan proberen te beantwoorden. Veel plezier met de vakantie voorpret en tot snel in Bangkok!
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Gilbert (reisleider)
23-07-2017 - 06:18 uur
Beste vakantieganger, er heeft een wijziging plaatsgevonden in nederlandse reisleider. Ik ben ingedeeld op een andere reis. Zonder twijfel gaan jullie een prima andere reisleider krijgen. Ik weet niet welke, maar dat wordt voor jullie op de luchthaven van Bangkok duidelijk. Dan gaan jullie hem/haar ontmoeten. Ik wens jullie een hele leuke en mooie vakantie toe. Geniet ervan!
RE: Fam. martens
30-05-2017 - 15:44 uur
Hoi Gilbert,

Wij hebben er ook zin in! Wij Petra(50), John(50) en David(14) en Victor (11).
Voor ons gezin de eerste verre reis.

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven