Single groepsreizen in Thailand

Bezoek met ons het Koninklijk Paleis, maak een fietstocht door Bangkok, geniet op tropische stranden en lunch met bergstammen.
We overnachten in goede hotels, meestal met zwembad. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

4

Single groepsreizen in Thailand

Singlereis Thailand - Ga gezellig single op reis door het land van de glimlach

Een junglesafari in Khao Yai Nationaal Park, een kayaktocht door de mangroves van Krabi, een bezoek aan Kangkor per Tuktuk of heerlijk genieten op de stranden van Koh Samui: slechts een kleine greep uit de mogelijkheden tijdens een singlereis in Thailand. Ga met ons en andere singles mee op reis door het land van de glimlach. Wij zorgen ervoor dat iedere reiziger met een glimlach weer naar huis gaat.  

Veelzijdige singlereizen Thailand

Van een singlereis in Noord-Thailand met een verblijf op een drijvend junglehotel tot een singlereis in het Gouden Zuiden met een verblijf op de prachtige eilanden Koh Tao, Koh Phangan en Koh Samui, er zijn meerdere single reizen in ons aanbod die verschillende hoogtepunten van het land laten zien. We overnachten daarbij altijd in goede hotels, waarbij je de keuze hebt uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik. Er zijn veel excursies inbegrepen en er is de keuze uit een aantal optionele excursies om zo de reis naar eigen smaak in te vullen.

Ontdek Bangkok per fiets!

Een leuke tip en een onderdeel van een singlereis in Thailand: ontdek Bangkok per fiets! Als Nederlander is fietsen natuurlijk geen enkel probleem en Chinatown lijkt dan ook ideaal om per fiets te ontdekken. Tijdens de georganiseerde fietstocht kom je op plekken waar je anders beslist niet zou komen. Veel singlereizen in Thailand eindigen aan één van de vele mooie stranden om even heerlijk na te genieten van alle bijzondere ervaringen tijdens de reis.

Een tropisch klimaat

Wanneer is nu de beste periode voor een single reis in Thailand? Thailand heeft een tropisch klimaat. Het hele jaar door is hete er warm en soms wat vochtig. De maanden april en mei zijn het meest warm met maximale temperaturen tussen de 30 en 35 graden. Het regenseizoen loopt van juni tot en met oktober, maar dit zijn meestal korte en heftige buien aan het einde van de dag. In deze periode is vaak wel een stuk minder druk in Thailand.

Ga met ons mee

Ga met ons mee en geniet van al het moois dat Thailand te bieden heeft. Onze singlereizen in Thailand worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleiders die alles over het land kan vertellen. Naast singlereizen bieden wij ook groepsreizen en speciale familiereizen in dit land. Voor iedereen is er een passende reis te vinden!