Single groepsreis Gouden Zuiden

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

16 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 25-07-2018

Onvergetelijke ervaring door de locatie, groep en reisleiding!

Een gevarieerde reis, waardoor je een mooi beeld krijgt van het mooie Thailand. Van slapen op een rivier tot aan het mooie strand met een blikje bier. Van snorkelen bij het strand tot fietsen door een restaurant. Van een uitzicht vanaf 280 meter, voor mij kon de vakantie niet beter ;).

Dhr. v
9,5
Toegevoegd op: 25-07-2018

Fantastisch mooie reis naar een super mooi land!

De reisleiding is erg goed op de hoogte van de leukste restaurantjes en plekjes waar je kunt eten. Geen stap is te veel voor de reisleiding, wil je iets dan is daar wel mogelijkheid voor. En als de mogelijkheid er is dan is de jeep safari op Koh Samui echt een aanrader, met deze excursie zie je het eiland echt op een andere manier dan vanaf het strand.

Dhr. J
10,0
Toegevoegd op: 25-07-2018

Onwijs fijne beleving en 2 zeer ervaren reisleiders, verder een reis om zeker nog eens te doen.

Deze reis als spontane actie geboekt, een onwijs leuke ervaring aan over gebleven. Dikke complimenten voor de reisleiders die veel wisten over het land en de mogelijkheden die we konden doen. De reisleiders wisten zich goed aan te passen aan de groep wat heel relax was. Een super fijne vakantie gehad en zeker een vakantie om nog eens te doen!

Dhr. v - Almere
9,0
Toegevoegd op: 25-07-2018

Een geweldige reiservaring met een super gezellige en leuke groep!

Een erg leuke reis gehad in Thailand met een leuke, gezellige groep! De afwisseling tussen eerst een drukker programma met daarna op de eilanden wat meer relaxen, is erg goed bevallen. De hotels lagen op een leuke locatie met gezellige eetgelegenheden/beachclubs om je heen waar je kan eten of gezellig een drankje kan doen. De beachbbq in Hua Hin is een erg leuke optionele excursie (eigenaar is een NL'er). Verder zijn de optionele excursies op Koh Samui ook een aanrader (jeepsafari en de kajak/speedboot tour).

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 25-07-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 22-06-2018

Een ongekende ervaring

Een fantastische reis met veel hoogtepunten, waaronder het zwemmen in de rivier Kwai, bij het junglehotel aldaar, afgesloten van internet :). Verder zijn de watervallen een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt, zwemmen tussen de vissen die ondertussen aan je voet knabbelen, ontzettend veel geluk gehad met het weer zo in het regenseizoen:). Afgesloten op eilanden met bounty witte stranden en geweldige beachparty's en niet te vergeten de geweldige groep mensen waar ik deze vakantie mee heb mogen doorbrengen. Ga je hier openminded in, dan geniet je het meest!

Dhr. J - Almelo
8,1
Toegevoegd op: 20-06-2018

Intensief maar ook bijzonder leuk en mooi

De eerste week vrij intensief, de tweede week veel vrije tijd mogelijk om zelf op pad te gaan en te ontspannen

Anoniem
5,2
Toegevoegd op: 20-06-2018

Leuke reis, maar voldeed niet aan mijn verwachting

Hotels waren ondermaats, reistempo erg hoog en weinig vrije tijd. Reisleider Mr Wat was fantastisch, stond echt voor iedereen klaar en mooi persoon. Jungle hotel was leuk voor 1 nacht, meer tijd in Hua Hin was leuk geweest. Thailand is leuk en heeft mooie kanten, maar ik zal niet nog een tweede keer gaan.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 20-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 20-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
Terug naar boven