Single groepsreis Noord-Thailand

U krijgt van ons:
  • Strandhotel in koninklijk Hua Hin
  • Verblijf op drijvend junglehotel
  • Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
  • Alle entreegelden en Thaise kookles in Chiang Mai
  • Bezoek aan River Kwai

Rondreis langs hoogtepunten van Noord-Thailand in uitstekende hotels!

Onze absolute bestseller met duizenden tevreden klanten! Het prachtige Noord-Thailand bestaat uit groene landschappen met indrukwekkend grote stukken jungle, fraaie tempels, mistige bergtoppen en vriendelijke bewoners. We bezoeken de meest interessante bezienswaardigheden, waaronder het kleurrijke Koninklijk Paleis, de River Kwai en het bruisende Chiang Mai. Ook ontdekken we de eeuwenoude cultuur, tijdens onze excursies naar het prachtige Ayutthaya en Sukhothai, de voormalige hoofdsteden van Thailand. Vele onvergetelijke hoogtepunten in één reis dus!

Comfortabel vervoer en uitstekende hotels

Onze hotels liggen op gunstige locaties, bijvoorbeeld dichtbij heerlijke restaurantjes, het stadscentrum, of midden in de rustgevende natuur. We verblijven steeds in uitstekende hotels op basis van halfpension en reizen in een luxe airco-touringcar. Aan het eind van de reis kunt u relaxen aan het zwembad van ons hotel in Hua Hin, waar we verblijven op basis van logies en ontbijt. Ons hotel ligt midden in het centrum, dichtbij vele barretjes, het strand en de beroemde houten pier met visrestaurantjes. Onvergetelijk is ons verblijf in een drijvend jungle hotel. Dit door een lokale Mon-stam gerunde hotel is geheel gemaakt van bamboe en drijft op de rivier midden in de jungle bij River Kwai.

Deze reis is op basis van een kamer op indeling, u deelt uw kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. U heeft ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.

Veel inclusief

Bij ons zijn veel excursies al bij de prijs inbegrepen. Wij gaan bijvoorbeeld naar het imposante Koninklijk Paleis en de Gouden Tempel, maar hebben ook een bezoekje aan de wereldberoemde Thaise drijvende markten voor u in petto. Of wat dacht u van een leuke fietstocht en een Thaise kookles in Chiang Mai? Ook zijn de entreegelden bij deze reis inclusief.

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor u klaar
Een goed restaurant of leuke souvenirwinkel? Onze reisleiders weten het, en zij laten het u met plezier zien! Zo ontdekt u altijd de pareltjes van de bestemming en komt u thuis vol met goede herinneringen! Heeft u nu al een vraag voor onze reisleiders?
 Stel uw vraag op het reisleider forum.

Het reisprogramma van deze rondreis
Bangkok | River Kwai jungle | Ayutthaya | Phitsanulok | Sukhothai | Chiang Mai | Hua Hin
Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 25 deelnemers

7 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,1
De lokale reisleiding was enthousiast en zeer betrokken; trots om ons zijn land te laten zien!
Dhr. van S - Culemborg
Terug naar boven