Single groepsreis Noord-Thailand (t/m maart 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

46 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 20-01-2018

Hele leuk reis met een leuke groep, waarin we heel veel van Thailand gezien hebben!

Onvergetelijke reis door Thailand. Hoogtepunten voor mij waren: - De back-to-basics ervaring in de jungle rafts hotel, waar je de groep goed leert kennen. - De witte tempel is toch wel een van de leukste tempel door z'n mix tussen moderne en oude invloeden. - Chiang Mai was echt een leuke stad met leuke excursies: olifantenpark en zip-line experience. Ook qua klimaat aangenamer dan Bangkok. Mindere punten waren: - Eten in de Baiyoke Skytower, leek me gewoon een vreetschuur met matige kwaliteit eten. - Over het algemeen kun je in Thailand heerlijk eten, nadeel van de groepsreis is dat je vaak buffet eet.

Dhr. Y - Eindhoven
7,6
Toegevoegd op: 03-01-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. N - 'S-Hertogenbosch
8,6
Toegevoegd op: 26-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 03-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 02-12-2017

Indrukwekkend!

Mooie reis, maar wel een erg druk programma!

Mw. W - Amsterdam
7,1
Toegevoegd op: 02-12-2017

Wij hebben veel gedaan, gezien en ondernomen tijdens de twee weekse single reis

Mw. L - Breda
10,0
Toegevoegd op: 08-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. de B - Utrecht
9,0
Toegevoegd op: 07-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 06-11-2017

Rondreis Noord Thailand, een gevarieerde reis met veel hoogtepunten.

Na aankomst in Bangkok direct een klongtour door de kanalen, met een stop bij de eerste tempel gevolgd door een diner met uitzicht over de stad. Bangkok was in de ban van de komende crematie en deze unieke gebeurtenis zorgde voor een extra dimensie gedurende de hele reis. Helaas kon daardoor het bezoek aan het paleis en omringende tempels niet plaatsvinden, maar onze gids heeft dit op veel manieren goed gemaakt. Naast het gewone programma met veel cultuur en historie, was het bezoek aan het olifantenopvangcentrum in het noorden een zeer bijzondere excursie. Mijn uitdaging was de jungle flight en deze is echt voor alle leeftijden, de jongste deelneemster was 6, de oudste 63 jaar. De hotels zijn goed en zelfs het jungle hotel was speciaal. Neem wel oordopjes mee, als je niet tegen water en oerwoud geluiden kan. Heerlijk gegeten en zelf een Thaise maaltijd gekookt. Druk programma, maar de verlenging met zon en rust was heerlijk in Hua Hin.

Mw. van D - Vleuten
9,0
Toegevoegd op: 06-11-2017

Schitterende reis, wel druk en vol maar dit maakte het voor mij niet minder leuk.

Hopelijk heb je bij de reis Peter (nederlandse reisgids) erg gezellige en enthousiaste man! Hij maakte de reis extra leuk! Ook de thaise gids Pom was een hele leuke en vriendelijke man, geweldig team samen!

Dhr. L - Etten-Leur
Terug naar boven