Single groepsreis Zuid-Thailand

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Bangkok

 • Dinercruise op de Chao Praya rivier

  THB 1250 p.p.

  's Avonds een romantisch diner op de Chao Praya rivier met live muziek. U kunt genieten van vele lekkere gerechten en tijdens uw diner vaart u langs vele verlichte tempels en oude gebouwen van Bangkok. Inclusief transfer van en naar uw hotel.

 • Grand Palace & Emerald Boeddha

  THB 1000-1800 p.p.

  Het Koninklijk Paleis is het hoogtepunt in de Thaise cultuur, gebouwd in 1782 en op dit uitgestrekte terrein staat o.a. de tempel Wat Phra Kaew, waarin de Emerald Boeddha is gehuisvest. Dit beeldje van jade is het allerheiligste Boeddhabeeld van Thailand. Een unieke combinatie van Thaise en Westerse architectuur uit de Chakri dynastie. U zult onder de indruk zijn van alle pracht en praal! Een fascinerende verzameling van muurschilderingen, beelden en boeddhistische ornamenten. Halve dag tocht; inclusief transport vanaf uw hotel, entreegelden en Engelssprekende gids. Indien u deze excursie boekt tijdens de groepsreis zijn de kosten THB 1000 p.p. Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 1800 p.p (minimaal 2 personen)

 • Thaise kooklessen - Thais Leren Koken

  THB 2200 p.p.

  Er is geen betere manier om te leren hoe je de beste Thaise gerechten kunt maken dan tijdens een Thaise kookcursus wanneer u in Thailand zelf bent!! De kooklessen bij Baipai Thai Cooking School zijn een ideale manier om de kneepjes onder de knie te krijgen. U krijgt les van gekwalificeerd Thais personeel en de klas zal uit maximaal 10 personen bestaan. U krijgt ook de beschikking over eigen kookmateriaal en de lessen worden gegeven in het Engels in een traditionele Thaise keuken! Excursie op basis van internationaal gezelschap.

 • Proef Chinatown

  THB 1350 pp

  Aan het begin van de avond bezoekt u het ruim 200 jaar oude Chinatown van Bangkok onder leiding van een professionele gids. Start de tour met een drankje op een heuse rooftop bar voordat u per tuk-tuk naar het hart van Chinatown wordt gebracht. Hier kunt u verschillende lokale gerechten en drankjes proeven waaronder heerlijke dimsum, dumplings en lokale desserts. De gids geeft uitleg over alle gerechten en de bezienswaardigheden die we onderweg tegenkomen. Na al deze lekkernijen sluit u de avond af met een drankje in een gezellige buiten bar. Minimaal twee personen.

Optionele excursies in Khao Sok

 • Halve dagexcursie jungle trekking

  THB 1400 p.p.

  ‘s Morgens vroeg wordt u opgehaald bij uw hotel in Khao Sok en wordt u naar de ingang van het nationale park gebracht. U maakt hier een wandeling van circa 3 uur door de prehistorische jungle van Khao Sok. Onderweg legt uw Engelssprekende gids alles uit over de flora en fauna die in dit gebied voorkomen. U wandelt door schitterende vegetatie en als u veel geluk heeft spot u wellicht de neushoornvogel of één van de vele verschillende apensoorten die in deze jungle voorkomt. Afhankelijk van het seizoen komt u langs enkele watervallen of grotten. Op de terugweg legt uw gids u nog van alles uit over de medicinale werking van sommige planten die voor de bewoners van Khao Sok van levensbelang kunnen zijn. Voor de trekking is wel een goede conditie vereist, houdt u ook rekening met heuvelachtige wandelpaden. Tijdens deze excursie wordt u begeleid door een Engelssprekende gids. De transfers, entreegelden voor het nationale park en drinkwater zijn inclusief.

 • Bamboo vlot of kanotocht over Sok rivier

  THB 600 p.p.

  De Sok rivier is de levensader van Khao Sok en stroomt tussen prachtige lijmstenen rotsen door, via kleine dorpjes en langs rubber- en palmolie plantages. U wordt bij uw hotel opgehaald en naar het startpunt van de bamboo rafting gebracht. U stapt met twee personen en hoeft de hele tocht niets anders te doen dan te genieten: het roeien wordt gedaan door iemand van de lokale gemeenschap. Hun Engels is wellicht wat beperkt, maar hun glimlach maakt veel goed! Kijk tijdens de tocht goed om u heen en zie mooie vergezichten over de jungle. Onderweg maakt u een korte stop en geniet u van koffie of thee, gemaakt op typische jungle wijze en geserveerd in een kop van bamboe! Deze excursie is inclusief transfers, kopje thee of koffie en kan gemaakt worden op een bamboe raft of in een kano.

Optionele excursies in Krabi

 • Fietsen naar Huayto waterval

  THB 3700 p.p.

  Voor de sportievelingen een leuke fietstour naar de Huay Tho waterval. ’s Morgens wordt u bij het hotel opgehaald en fietsen door een decor van gebergten en palmplantages. Houd u rekening met een aantal afdalingen en hellingen die u met de fiets moet nemen. Vervolgens komen we aan bij Phanom Benja National Park met de Huay Tho waterval. Neem zwemspullen mee voor een verfrissende duik! De terugrit gaat grotendeels naar beneden en is een stuk gemakkelijker. Rond het middag uur komen we weer terug bij het startpunt en worden we teruggebracht naar ons hotel.

 • 4 Eilandentour per longtailboot

  THB 1500 p.p.

  Bezoek vier schitterende eilandjes voor de kust van Krabi. We vertrekken vanaf Nopparatthara beach en varen naar Tab island. Deze twee kleine eilandjes zijn gescheiden door een zandbank die bij eb bewandelbaar is, maar bij vloed onder de zeespiegel verdwijnt. We bezoeken ook Kai island (Chicken island), waar de rotsformaties de vorm van een kip hebben. Op elk eiland heeft u de mogelijkheid om te zwemmen en te snorkelen. Geniet van de vele gekleurde vissen in het water. Rond twee uur vaart u terug naar het vaste land. Inclusief (join-in) vervoer, National Park entree, gids.

Optionele excursies in Phi Phi

 • Longtailboot naar Maya bay

  THB 1500 p.p.

  Bezoek met ons het beroemde Maya Bay uit de film the Beach. Deze zeer bekende baai heeft fantastische witte zandstranden en rondom 100 meter hoge spectaculaire kliffen, een uniek plaatje! We vertrekken in alle vroegte (circa 06:00 uur) om de grote stromen toeristen te vermijden die dagelijks deze schitterende baai bezoeken. Exclusief national park fee (circa THB 200-400).

Optionele excursies in Phuket

 • Cocktail workshop

  THB 2080-2860 p.p.

  In de middag worden we opgehaald bij ons hotel voor een gezellige cocktail workshop bij Chalong Bay. We starten de tour met uitleg bij de destilleerderij die met zijn fantastische rum al vele prijzen heeft behaald. Tijdens de daaropvolgende workshop krijgen we tips en uitleg om dan zelf aan de slag te gaan. We maken allemaal onze eigen tropische rum cocktail waarmee we proosten op een geslaagde excursie! Excursie inclusief vervoer, Engelssprekende gids, rondleiding en workshop. THB 2860 p.p. bij 2 personen THB 2420 p.p. bij 3-4 personen THB 2080 p.p. bij 5 personen of meer

 • Similan Eilanden

  THB 3100 p.p.

  Negen dichtbeboste eilanden omringd met uit de zee rijzende rotsen en prachtige met fijn poederzand bedekte stranden, vormen het nationaal park van de Similan Eilanden. Het is een geweldige plek voor zowel duiken als snorkelen in een ongerepte natuur. Per speedboot cruisen we in 90 minuten ten noorden van Phuket naar de Similan Eilanden. Eenmaal aangekomen hebben we de volledige dag om het park en één van 's werelds grootste snorkelplekken te verkennen. Deze excursie wordt niet in het regenseizoen uitgevoerd, maar alleen van November tot April.

 • Simon Cabaret

  THB 1000 p.p.

  Thailand is befaamd om zijn travestietenspektakels. De shows die 's avonds worden opgevoerd in het Simon Cabaret zijn van het allerhoogste niveau en genieten internationale bekendheid. Geniet van de indrukwekkende decors en kostuums! (VIP plaatsen)

 • Stadswandeling Old Town Phuket

  THB 1600-1900 pp

  Vroeg in de ochtend maakt u een excursie door het oude centrum van Phuket. Phuket is veel meer dan een strandbestemming en was vroeger een belangrijk handelscentrum op de route tussen India en China. Vele Portugezen, Fransen maar ook Nederlanders deden dit schiereiland aan tijdens hun reizen. Het oude centrum van Phuket herbergt nog vele karakteristieke overblijfselen uit deze periode waaronder gebouwen in typische Sino-Portugese stijl. U bezoekt verschillende marktjes inclusief een markt met heuse Boeddha reliekwieken, u drinkt een kopje koffie in een lokaal koffieshopje dat door een familie gerund wordt en u bewondert de oudste Chinese tempel van Phuket. Minimaal twee personen. THB 1900 p.p. bij 2-4 personen THB 1600 p.p. vanaf 5 personenAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).