Single groepsreis Zuid-Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,7

Gemiddelde beoordeling

21 reizigers beoordelen deze reis met een:

5,7
Toegevoegd op: 08-12-2017

Erg gave reis. Veel gezien van het land en met een ontzettend leuke groep mensen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

B. Brouwer
8,6
Toegevoegd op: 11-12-2017

Goede mix tussen cultuur, natuur en strand/ontspanning

Stadswandeling en de boottocht door de "klongs" in Bangkok was zeker de moeite waard, evenals het bezoek aan Wat Arun De optionele excursie naar Grand Palace en Wat Phra Kaew is (ondanks de drukte) ook een aanrader Ook de optionele dagexcursie naar het Cheow Lan meer en jungle van Khao Sok was een mooie dag Kajakken in Krabi ook leuk om te doen Maya Bay is ook zeker de moeite waard om te bekijken, net zoals een bezoek aan de Tiger Temple (Krabi). Laatste is gemakkelijk zelf te regelen (enkel taxi er naartoe, geen entree)

9,5
Toegevoegd op: 12-12-2017

Een gevarieerde reis op een rustig tempo met voldoende vrije tijd voor eigen activiteiten.

Tip: De laatste dagen aan het strand van Phuket (met 3-daagse verlenging) zijn goed te gebruiken om een duikdag in te plannen. Duikcentra zijn overal aanwezig. De duiksites zijn erg mooi en ook toegankelijk voor beginnende duikers, kwaliteit duikuitrusting is ruim voldoende en de aangeboden lunch aan boord is prima. Ook de transfers tussen hotel - duikcentrum - boot en v.v. zijn prima geregeld. Dus vergeet niet je brevet en medische verklaring mee te nemen! Noot: Ze gebruiken daar aluminium luchttanks dus het gewicht van je loodgordel daarop aan te passen. Ook het gebruik van Nitrox behoort tot de mogelijkheden. De duikleiders zijn Engelstalig. Maximaal 4 duikers per duikleider.

6,7
Toegevoegd op: 19-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

S.M van Zelst
8,6
Toegevoegd op: 21-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

PJC de Vreede
10,0
Toegevoegd op: 29-12-2017

Cultuur, natuur en strand allemaal in één vakantie!

Een prachtig land, lieve mensen en een top groep als gezelschap! Highlights excursies: - Fietstour in Bangkok - De jungletrekking in Khao Sok - Kajakken in Krabi - Eilandhoppen in Koh Phi Phi

M Muslu
8,1
Toegevoegd op: 09-03-2018

Rustige reis, met voldoende vrije tijd.

Leuke reis, met variatie erin! Veel vrije tijd / optionele mogelijkheden. Vriendelijke mensen. Hotels prima verzorgd. Vooral Koh phi phi erg mooi! een extra dagje hier zou niet erg zijn.. Phuket na koh phi phi wel een beetje een tegenvaller. Persoonlijk heb ik niet voor de verlening gekozen op phuket en ik vindt dit achteraf ook niet jammer.

G.B. Schudde
9,0
Toegevoegd op: 12-03-2018

Het mooiste deel van Thailand in een aangenaam reistempo met een prima mix van natuur en ontspanning

Er is geen omschrijving ingevuld.

H Kruize
8,1
Toegevoegd op: 12-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

T.G. Verduijn
4,8
Toegevoegd op: 12-03-2018

Leuke reis, gezellige groep en mooie natuur, maar weinig originele route of excursies. Laatste zijn ter plaatse veel voordeliger te regelen. Weinig over Thaise cultuur meegekregen van reisbegeleider. Dat kan echt beter!