Single groepsreis Zuid-Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 29-12-2017

Cultuur, natuur en strand allemaal in één vakantie!

Een prachtig land, lieve mensen en een top groep als gezelschap! Highlights excursies: - Fietstour in Bangkok - De jungletrekking in Khao Sok - Kajakken in Krabi - Eilandhoppen in Koh Phi Phi

Mw. M - Leerdam
8,6
Toegevoegd op: 21-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. de V - Tilburg
6,7
Toegevoegd op: 19-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. van Z - Haarlem
9,5
Toegevoegd op: 12-12-2017

Een gevarieerde reis op een rustig tempo met voldoende vrije tijd voor eigen activiteiten.

Tip: De laatste dagen aan het strand van Phuket (met 3-daagse verlenging) zijn goed te gebruiken om een duikdag in te plannen. Duikcentra zijn overal aanwezig. De duiksites zijn erg mooi en ook toegankelijk voor beginnende duikers, kwaliteit duikuitrusting is ruim voldoende en de aangeboden lunch aan boord is prima. Ook de transfers tussen hotel - duikcentrum - boot en v.v. zijn prima geregeld. Dus vergeet niet je brevet en medische verklaring mee te nemen! Noot: Ze gebruiken daar aluminium luchttanks dus het gewicht van je loodgordel daarop aan te passen. Ook het gebruik van Nitrox behoort tot de mogelijkheden. De duikleiders zijn Engelstalig. Maximaal 4 duikers per duikleider.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 11-12-2017

Goede mix tussen cultuur, natuur en strand/ontspanning

Stadswandeling en de boottocht door de "klongs" in Bangkok was zeker de moeite waard, evenals het bezoek aan Wat Arun De optionele excursie naar Grand Palace en Wat Phra Kaew is (ondanks de drukte) ook een aanrader Ook de optionele dagexcursie naar het Cheow Lan meer en jungle van Khao Sok was een mooie dag Kajakken in Krabi ook leuk om te doen Maya Bay is ook zeker de moeite waard om te bekijken, net zoals een bezoek aan de Tiger Temple (Krabi). Laatste is gemakkelijk zelf te regelen (enkel taxi er naartoe, geen entree)

Anoniem
5,7
Toegevoegd op: 08-12-2017

Erg gave reis. Veel gezien van het land en met een ontzettend leuke groep mensen.

Dhr. B - Heiloo
Terug naar boven