Single groepsreis Zuid-Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,6

Gemiddelde beoordeling

36 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 11-02-2019

Goede mix tussen natuur en cultuur

Prachtige stranden, mooie omgeving, hotels op prima locaties. Bijv. Bangkok midden in het centrum, of Koh Phi Phi aan het eind van het strand ... restaurantjes/winkeltjes zijn altijd in de buurt. Ook de nachttrein is een hele ervaring ... veel gevaren, veel gezien en aan het eind een paar dagen rust. Amazing Thailand!

7,7
Toegevoegd op: 07-02-2019

Mooie vakantie

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
7,7
Toegevoegd op: 04-02-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 07-02-2019

mooie vakantie en goede reisleiding

nvt

anoniem
7,7
Toegevoegd op: 01-02-2019

Relaxte reis met genoeg mooie locaties.

Fietstocht Bangkok is bijzonder leuke ervaring. Kajaktocht door de mangrove in Krabi is ook echte aanrader.

7,3
Toegevoegd op: 01-02-2019

Goede mix van cultuur en natuur, ontspannende reis met meerdere hoogtepunten.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Chris
7,0
Toegevoegd op: 01-02-2019

Met een gids als Alex kom je niks te kort.

Er is geen omschrijving ingevuld.

5,7
Toegevoegd op: 20-12-2018

Mooie reis zonder hoogtepunten

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 06-12-2018

Leer het prachtige zuid thailand kennen!

Ga in Bangkok het paleis bekijken. Of breng een bezoek aan Baiyoke Sky Hotel. Hier heb je overzicht over de gehele stad en je kan er heerlijk eten. Of maak 's avonds een tour over de klong river. Bezoek in Bangkok ook China town. Hier vind je de markt kraampjes waar de Thai zelf alles kopen. In Koh Sok is de boot tocht over het meer erg mooi en in Krabi krijg je een echt vakantie gevoel. Neem hier de boot naar Railay beach. Een heel mooi stand en prachtige omgeving. De Koh Phi Phi eilanden zijn een wonderschoon stukje natuur. Dit is een van de mooiste plaatsen waar ik ooit ben geweest. Rust lekker uit in Phuket aan het strand en neem een massage. Thailand is geweldig!

Bart Hofstede
8,0
Toegevoegd op: 05-12-2018

Heerlijke reis, prachtige natuur en cultuur. Veel vrije tijd en geen urenlang in de bus!

Fietsen door Bangkok is een aanrader. In de avond met de tuk tuk naar Chinatown, superervaring.Cheow Lan meer is prachtig met al die rotsformatie. De aangeboden excursie van een halve dag in de vorm van een pittige jungle trekking werd ons helaas niet aangeboden. Vanaf Koh phi phi is het heerlijk om met een bootje naar een aantal eilanden te gaan om te zwemmen, snorkelen. Het strand van Phuket viel wat tegen, een contrast mbt al die mooie kleine eilanden. En Patang Bay , ja moet je daar nu wel of geen kijkje nemen. Dat was een bijzondere ervaring.

Hanneke Nieuw Vennep