Single groepsreis Zuid-Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

5,2
Toegevoegd op: 10-04-2018

Ontspannen vakantie

Ik heb genoten van het warme weer en het lekkere Thaise eten. Het programma is ook een echt vakantie programma, niet volgepropt maar gemoedelijk en ontspannen. In het excursie programma wordt het woorden "jungle trekking" gebruikt. Dat vind ik erg overdreven een een kort wandelingetje op een paadje heen en terug. Ik had achteraf niet mijn wandelschoenen hoeven meeslepen. De hotels vond ik top. Van de excursies vond ik de fietstocht in Bangkok, het kajakken en de boottocht in phi phi zeer de moeite waard. De hotsprings vond ik niet zo interessant. Dat was "busje in busje uit" en het zwembad bij het hotel was mooier.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 03-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. Van Z - Haarlem
9,0
Toegevoegd op: 02-04-2018

Het was een top vakantie met een top groep.

De reis bevat leuke excursies van wandelen, fietsen door Bangkok, bamboevlot varen en kayaken. Daarnaast zijn er op vrije dagen genoeg optionele excursies die zeker de moeite waard zijn. Zelf heb ik de jungle tracking gedaan en de boottocht bij de Phi Phi eilanden beide een mooie ervaring.

Dhr. van V - Beinsdorp
6,7
Toegevoegd op: 30-03-2018

Afwisseling van stad, strand en wonderschone natuur, zoveel beleefd in 13 dagen!

Afwisseling van stad, strand en wonderschone natuur, zoveel beleefd in 13 dagen!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 30-03-2018

Precies de juiste combi van cultuur, natuur, avontuur, zon, zee en strand!

Fietsen ik Bangkok, wat een ervaring was dat! Maar ook het Chaow Lan meer is een plaatje. En niet te vergeten Kho Phi Phi, het bounty eiland.

Mw. de J - Veendam
8,1
Toegevoegd op: 16-03-2018

Avontuurlijke en relaxte rondreis door Zuid Thailand.

Zorg dat je goed gegeten hebt voordat je met de nachttrein naar het zuiden gaat. De trein reis is lang en slapen wordt moeilijk.

Dhr. V - Doesburg
8,6
Toegevoegd op: 16-03-2018

Leuke reis met een prima reistempo.

Veel kunnen zien tijdens deze reis. Het drukke stadsleven, de jungle en de mooie witte zandstranden. Jammer dat je niet veel tijd hebt in Kho Phi Phi dit vond ik namelijk wel de mooiste plek van de reis. Ook een slechte gids waardoor er niet veel informatie is gegeven over het land.

Mw. S - Austerlitz
8,6
Toegevoegd op: 14-03-2018

Mooie natuur, schitterende stranden, prima accomodaties, kortom leuke reis en een relaxed tempo!

Vond de reisleider onpersoonlijk. Gaf geen hand bij aankomst en vertrek. Nam niet de moeite om de namen van de deelnemers te keren kennen, maar werkte met nummers en vertelde vrijwel niets over Thailand, gaf geen tips wist erg weinig. Verder vond ik dat er teveel optionele excursies waren bv de eilanden hopping op Koh phi phi. Die zou echt standaard in programma moeten zitten. Ook de Tiger temple zou ik als standaard excursie opnemen en hem bij optioneel eruit halen en dan alleen de emerald lagune en hotsprings bij optionele dagexcursie aanbieden. Het was beetje teveel op 1 dag.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 14-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. N - Medemblik
2,4
Toegevoegd op: 13-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. van W - Arnhem
Terug naar boven