Single groepsreis Thailand & Cambodja (t/m maart 2018)

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Bangkok

 • Dinercruise op de Chao Praya rivier

  THB 1250 p.p.

  's Avonds een romantisch diner op de Chao Praya rivier met live muziek. U kunt genieten van vele lekkere gerechten en tijdens uw diner vaart u langs vele verlichte tempels en oude gebouwen van Bangkok.

  Inclusief transfer van en naar uw hotel.

 • Cabaret Calypso

  THB 900 p.p.

  In dit huiselijke theater in Bangkok, ziet u een internationale dans, zang & cabaretvoorstelling met een Aziatisch én Europees tintje. Een wervelende show die getuigt van klasse. Deze show, die geheel door mannen wordt opgevoerd, is zeker de moeite waard als onderdeel van de Thaise cultuur. Het duurt ca. 70 minuten. In dit theater mogen video opnamen gemaakt worden. Na de show kunt u met de 'dames' op de foto.

  Excursie op basis van internationaal gezelschap.

Optionele excursies in Koh Chang

 • 5 eilanden snorkeltour

  THB 1350 p.p.

  Met de 5 eilanden tour vaart u langs de prachtige eilanden Ko Wai, Ko Yak Lek, Ko Yak Yai, Ko Rung en Ko Thonglang. Tijdens het snorkelen zult u prachtige koraalriffen tegenkomen en wanneer u wilt bijkomen van het zwemmen kunt u relaxen op het prachtige strand. Deze excursie is inclusief lunchbox en entree voor nationaal park.

  Deze excursie wordt uitgevoerd met internationaal gezelschap.

 • Diner met vuurvliegjes boottocht

  THB 1000 p.p.

  U wordt naar het prachtige Aana resort in Klong Prao gebracht. Het resort ligt aan de rivier. Na de welkomstcocktail kunt u genieten van een heerlijke Thaise maaltijd (inclusief 1 glas wijn). Na het diner stapt u in de boot voor een tocht door het mangrove bos om de vuurvliegjes te bekijken.

 • Onbekend Koh Chang

  THB 1600 p.p.

  Ervaar de onbekende oostzijde van Koh Chang. U bezoekt het lokale dorp Klong Son in noord Koh Chang. Hier kunt u zien hoe rubber wordt geproduceerd. U vervolgt de weg naar Salak Khok, waar u aan boord gaat van een traditionele Thaise boot voor een tocht door het het mangrovebos. Het is ook mogelijk om zelf door het mangrovebos te kajakken. Voor de lunch wordt u naar Salak Phet gebracht, dat bekend staat om zijn geweldige visrestaurants.
  Deze excursie wordt uitgevoerd op maandag en donderdag en met international gezelschap.

  Indien u deze excursie op privébasis wilt uitvoeren (dagelijks):
  THB 2800 p.p.bij 2-3 personen
  THB 1950 p.p. bij 3 personen of meer

 • Tree Top Adventure Park

  THB 1250 p.p.

  Voor deze excursie wordt u opgehaald en teruggebracht naar uw hotel. De excursie kan zowel 's morgens als 's middags plaatsvinden. U wordt geadviseerd comfortabele kleding en (sport) schoenen te dragen. Tijdens deze excursie maakt u twee tochten van circa 40 minuten.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven