Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Singlereizen

15-daagse single groepsreis Noord-Thailand (t/m maart 2018)

Vertrek: 08-03-2018

Marielle
27-10-2017 - 19:48 uur
Hoi,

Ik heb vandaag geboekt voor deze reis. En ook voor de verlenging maar die is nog in aanvraag. Ik ga voor het eerst op singlereis. Maar heb er veel zin in. Ik hoop dat er nog meer mensen zich aanmelden voor deze tijd. Aangezien er nog maar 1 iemand geboekt heeft.
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Marielle
29-01-2018 - 14:32 uur
Hoi Gitta,

Gezellig dat je ook mee gaat. De groep is nog klein. Maar kan ook gezellig zijn. Ik heb er veel zin in. Nog iets meer dan 5 weken dan gaat het gebeuren.
RE: Gitta
28-01-2018 - 21:09 uur
Hey Marielle,
Ik ga ook mee. Heb pas vorige week geboekt. Ik ga ook voor de eerste keer mee met een single reis. Vind het spannend, maar heb er vooral véél zin in! Ik laat het maar over me heen komen 😉
RE: Lucas Ravier
12-01-2018 - 15:50 uur
Hoi Marielle,

Mijn E-mail is lucas1972vdl@gmail.com als je me een berichtje stuurt kan ik je het boekje E-mailen.

Groetjes Lucas
RE: Lucas Ravier
12-01-2018 - 12:43 uur
Hoi Marielle,

We gaan gelukkig niet alleen haha ! er hebben nog twee personen zich aan gemeld voor de reis, misschien komen er nog meer bij ! ik heb gisteren me stoel gereserveerd in het vliegtuig stoel 63G helemaal achter in de staart, dan kunnen we elkaar te minsten vinden tijdens de vlucht pff is wel een groot vliegtuig zeg, ik heb ook een boekje Tips Thailand "alles wat je moet weten voor vertrek naar Thailand" (van Sander Hillegers & Mariska van Brederode) gekocht is een E-boekje, als je interesse hebt kan ik die zo naar je door mailen, kijk maar, er staan best goeie tips in, tot over 7,5 week.

Groetjes Lucas Ravier

Singlereis Thailand - Ga gezellig single op reis door het land van de glimlach

Een junglesafari in Khao Yai NP, een kayaktocht door de mangroves van Krabi, een bezoek aan Kangkor per Tuktuk of heerlijk genieten op de stranden van Koh Samui: slechts een kleine greep uit de mogelijkheden tijdens een singlereis in Thailand. Ga met ons en andere singles mee op reis door het land van de glimlach. Wij zorgen ervoor dat iedere reiziger met een glimlach weer naar huis gaan.  

Veelzijdige singlereizen Thailand

Van een singlereis in Noord-Thailand met een verblijf op een drijvend junglehotel tot een singlereis in het Gouden Zuiden met een verblijf op de prachtige eilanden Koh Tao, Koh Phangan en Koh Samui, er zijn meerdere single reizen in ons aanbod die verschillende hoogtepunten van het land laten zien. We overnachten daarbij altijd in goede hotels, waarbij u de keuze heeft uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik. Er zijn veel excursies inbegrepen en er is de keuze uit een aantal optionele excursies om zo de reis naar eigen smaak in te vullen.

Ontdek Bangkok per fiets!

Een leuke tip en een onderdeel van een singlereis in Thailand: ontdek Bangkok per fiets! Als Nederlander is fietsen natuurlijk geen enkel probleem en Chinatown lijkt dan ook ideaal om per fiets te ontdekken. Tijdens de georganiseerde fietstocht komt u op plekken waar u anders beslist niet zou komen. Veel singlereizen in Thailand eindigen aan één van de vele mooie stranden om even heerlijk na te genieten van alle bijzondere ervaringen tijdens de reis.

Een tropisch klimaat

Wanneer is nu de beste periode voor een single reis in Thailand? Thailand heeft een tropisch klimaat. Het hele jaar door is hete er warm en soms wat vochtig. De maanden april en mei zijn het meest warm met maximale temperaturen tussen de 30 en 35 graden. Het regenseizoen loopt van juni tot en met oktober, maar dit zijn meestal korte en heftige buien aan het einde van de dag. In deze periode is vaak wel een stuk minder druk in Thailand.

Ga met ons mee

Ga met ons mee en geniet van al het moois dat Thailand te bieden heeft. Onze singlereizen in Thailand worden begeleiddoor een deskundige Nederlandssprekende reisleiders die alles over het land kan vertellen. Naast singlereizen bieden wij ook groepsreizen en speciale familiereizen in dit land. Voor iedereen is er een passende reis te vinden!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven