Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Singlereizen

15-daagse single groepsreis Gouden Zuiden

Vertrek: 16-10-2018

Kelly
14-05-2018 - 19:38 uur
Hallo allemaal!

Waarschijnlijk wil ik deze reis gaan maken. Dit wordt dan mijn 3e keer Thailand. Verslavend mooi land. Ben benieuwd wie er nog meer interesse hebben in deze reis. Het is zeker een aanrader!

Groetjes Kelly (29)
Er zijn 33 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 30
RE: Kim
20-08-2018 - 08:42 uur
Lieve mensjes!

Ik ga een whatsapp groep opstarten zodat we al wat makkelijk met elkaar kunnen praten.
Wie hier alvast interesse in heeft, stuur even een prive berichtje naar mij met daar je nummer erin. Dit kan je doen door op het rozen envelopje naast mijn naam te klikken.

Tot snel!!!
X
RE: Jurriaan
19-08-2018 - 21:41 uur
Voor de FB gangers onder ons: er is nog een FB pagina : hier is Thailand met tips etc
RE: cher
19-08-2018 - 17:06 uur
Hoi Hoi...ik ben ook zeker 100% in for a party... als het goed is zijn wij op koh pangan waneer de full moon party is...de 25ste zover ik weet...heb ff research gedaan! :p
eerlijk gezegdt ben ik in voor alles op deze reis... elke trip, elke excursie, elk feestje, elk strandt... laat maar komen... het is niet dat je elke dag in thailand zit... als je het doet, moet je het ook goed doen toch?
RE: Kim
19-08-2018 - 16:22 uur
Wat een prachtige documentaire zeg! Heb er zoveel zin in!!!

Lijkt me leuk binnenkort inderdaad via een groep (Facebook, WhatsApp etc) contact met elkaar te hebben.

Groetjes,
Kim
RE: Brenda
19-08-2018 - 14:52 uur
Hoi Kim,

Ik heb via Google gewoon "Wild Thailand gemist" ingevoerd en dan de link met "uitzendinggemist.net" aangeklikt!
Heerlijk voor de zondag middag ;-)

Groetjes
RE: Kim
19-08-2018 - 14:48 uur
Hi Brenda!

Waar kan je Wild Thailand terugkijken?
En ik ben absoluut in voor een party :D

Groetjes,
Kim
RE: Brenda
19-08-2018 - 14:25 uur
WAUW!! Ik heb net even terug gekeken naar Wild Thailand , echt super gaaf!
Nu heb ik er nog meer zin in! Ook leuke feestjes op Koh Phangan zag ik, haha. Zijn er nog meer mensen in voor een leuk strandfeestje/ fullmoonparty's? Er schijnen leuke feestjes op die eilandjes te zijn....

Ik probeerde net een besloten Facebookpagina voor ons op te richten, om elkaar wellicht al wat beter te leren kennen, maar het lukte mij niet helaas.

Groetjes!
RE: cher
16-08-2018 - 12:45 uur
Super Michel! leuk dat je ook mee komt... en dank je wel voor de info over wild thailand.. helaas heb ik geen nederlandse tv, zelf woon ik in Spanje, dus spaanse tv...maar ik zal het tegen me vader zeggen, he can watch it for me :) en houdt zelf ook van dat soort progammas!

Hoop dat jullie allemaal kijken :D
We zien elkaar vandaag over 2 maandjes! eeeeek!! Exciting!
RE: Michel
16-08-2018 - 06:48 uur
Ter info. Vanavond om 20.30 uur op NPO 1 documentaire Wild Thailand. Wellicht is het de moeite waard om te kijken en ons alvast voor te bereiden op onze reis!
RE: Michel
15-08-2018 - 23:18 uur
Ook ik heb deze reis geboekt en inmiddels een bevestiging ontvangen. Overigens heb ik al vaker rondreizen gemaakt met FOX en dat is me tot nog toe altijd goed bevallen. Ik heb ontzettend veel zin in deze reis, want ik heb van andere mensen heel veel positieve verhalen over Thailand gehoord. Het lijkt me inderdaad handig om een app groep aan te maken. We zien elkaar 16 oktober op Schiphol. Groet, Michel
RE: Kim
14-08-2018 - 23:24 uur
Wowwww super cool dat hotel! Heb gelijk even gekeken😍👌🏼.

Ik ben ook nog nooit op een singlereis geweest maar heb er wel mega veel zin in!!!

Voorstander voor indd een groepsapp!
RE: Cher
14-08-2018 - 23:11 uur
Hoi Hoi..
Jaaaa Juriaan ik durf het wel aan ja...duurt soms ff, maar ik doe het wel 😂 ( uiteindelijk)
En Brenda, dont worry, je bent niet de enigste single singlereizeger... think we are all in the same boat here..zie dat je na ABC eilanden bent geweest met fox.. ik zelf ook curacao en Bonaire vorige jaar, niet met fox, maar gewoon met me moeder, ook super, Bonaire super mooi!

Maar heb zeker weten zin in deze reis... Hebben jullie instagram? moet je is kijken #riverkwaijunglerafts dat is als goed is ons jungle hotel...Wow! geweldige plek is dat zeg... heb je die fotos gezien? is toch geweldig!!
Counting down the days now...🤗
RE: Brenda
14-08-2018 - 20:00 uur
Wat leuk dat de groep al lekker vol loopt !! Ik was eerst bang, (in januari toen ik boekte ) en naar mate de tijd vorderde , dat het voor mij echt een “single “ singlereis zou worden , haha! Ik was even bang dat de reis niet door zou gaan.. Maar gelukkig dankzij allemaal enthousiaste mensen , gaat het toch door !!

Ik ben benieuwd naar iedereen!

& ik ben in voor de groepsapp !

Groetjes Brenda
RE: Jurriaan
14-08-2018 - 19:29 uur
Hoi allemaal,

De groep wordt langzaam al groter ( zelfs Cher, die durft het nu aan ;-).

Ik verwacht dat ze binnenkort wel de aanmeldingen /het boeken zullen sluiten ivm tickets die ze ook moeten aankopen voor de vlucht. Zodra dat is gebeurd wil ik een groepsapp aanmaken, want dan hebben we gelijk iedereen erin en kunnen we eventueel met iedereen onze ervaringen/ vragen delen.

Ik zal dan wel om jullie telefoonnummers vragen ( het blijft natuurlijk vrij om je hiervoor aan te melden).
Mocht je leuke tips hebben voor Thailand ( mooie plekjes of bezienswaardigheden) bewaar ze even voor later in de app. Dan kunnen we die altijd met de groep bespreken.

Ik kom later bij jullie terug voor de app.

Grtjes,
Jurriaan
RE: cher
14-08-2018 - 17:33 uur
Ik heb geboekt!! 😆😎

laten we contact houden, en mieschien inderdaad een whatsap groepje beginnen of nummers uitdelen zodat we elkaar straks op schiphol kunnen vinden!


Het is voor mij de eerste keer, dus vindt het wel spannend!
RE: Cher
13-08-2018 - 20:28 uur
hey Roland en Almer, dank je wel voor jullie bericht en hulp.. ik ga toch eerst naar nederland vliegen, want me vader woont daar ook, dus bezoek ik hem nog even voordat ik op het grote avontuur ga! Net naar tickets gegeken, en past allemaal perfect! Ga deze reis morgen gelijk boeken! 😆 Vindt het ook gezelliger om gelijk van amsterdam te gaan zodat we elkaar allemaal al kunnen leren kennen op schiphol! Maar Roland dan ontmoeten wij jou daar ?
Heb dr super veel zin in, en ik laat jullie het weten waneer de boeking gelukt is!!
Groetjes! x
RE: Roland
13-08-2018 - 18:30 uur
Hi Cher,

Nee, ik heb landarrangement geboekt, ben voor werk in Myanmar en vlieg vanaf daar.
Als je landarrangement neemt en de vlucht zelf boekt kun je zelfs wat goedkoper uitkomen (moet je wel wat flexibel zijn en aankomst datum en vertek. ik ben een paar dagen eerder en vertrek een paar dagen later.
RE: Almer
13-08-2018 - 17:49 uur
Hallo Cher,

Een beetje afhankelijk van waar je uit Spanje vandaan moet komen, maar je zou ook van daaruit rechtstreeks naar Bangkok kunnen vliegen.
Dan boek je bij Fox alleen het landarrangement 😉

Succes met uitzoeken!
RE: Cher
13-08-2018 - 17:46 uur
Hey Roland.
heel erg bedankt voor je antwoordt!
ik kon het al nie vinden ... nu zie ik het inderdaad.... jij vliegt ook met eva air dan? Iedereen van die die reis heeft geboekt?
ik woon zelf in spanje..dus ik moet eerst naar nederland dr voor vliegen, ga nu kijken naar tickets voor schiphol van spanje...zie dat de vlucht naar bangkok pas savonds vertrekt... komt goed uit!

ga nu gelijk viegtikets zoeken van spanje, en dan boek ik hem hoor!! ben zwaar toe aan deze vakantie!! 😂
RE: Roland
13-08-2018 - 17:29 uur
Hallo Cher,

Voor mij ook de eerste keer met Fox dus of het wat is kan ik niet zeggen, we zijn er wel zelf bij dus dat moet goed komen.

Als je de reis wilt boeken moet je onder "prijzen en inbegrepen" even klikken op Eva air. Standaard opent hij op KLM en dan valt er inderdaad niets te boeken.
RE: Cher
13-08-2018 - 16:51 uur
Hallo allemaal...
dit is al de 3de keer dat ik na deze reis kijk...wou eigenlijk al in januari gaan...kwam er niet van..daarna april..kwam er weer niet van..en nu dacht ik NEE ik ga toch nog even op fox.nl kijken of ik nog kan gaan dit jaar.. want anders komt het er nooit meer van!!
my new years resolution was om dit jaar een fox reis te maken naar thailand.. nog nooit eerder gedaan, nooit thailand , nooit met fox... ik zie dat jullie het al vaker hebben gedaan? de moeite waard dus?

Nou zie ik hier dat ie 16 october vertrekt? klopt dat?
want paar dagen geleden kon.ik deze reis helemaal.niet vinden :|
want als dat zo is dan probeer ik nog zo snel mogelijk dr bij te boeken!!
RE: Cher (29)
13-08-2018 - 16:50 uur
Hallo allemaal...
dit is al de 3de keer dat ik na deze reis kijk...wou eigenlijk al in januari gaan...kwam er niet van..daarna april..kwam er weer niet van..en nu dacht ik NEE ik ga toch nog even op fox.nl kijken of ik nog kan gaan dit jaar.. want anders komt het er nooit meer van!!
my new years resolution was om dit jaar een fox reis te maken naar thailand.. nog nooit eerder gedaan, nooit thailand , nooit met fox... ik zie dat jullie het al vaker hebben gedaan? de moeten waard dus?

Nou zie ik hier dat ie 16 october vertrekt? klopt dat?
want paar dagen geleden kon.ik deze reis helemaal.niet vinden :|
want als dat zo is dan probeer ik nog zo snel mogelijk dr bij te boeken!!
RE: Brenda
12-08-2018 - 18:05 uur
Hallo Thailand reizigers!

Wat leuk dat er een forum is opgericht. Ik was namelijk de eerste boeker maar wist niet hoe ik dit moest oprichten....

Ik zal mij even voorstellen.
Ik ben Brenda , 26 jaar en dit is de 2e keer dat ik een singlereis met fox doe. Mijn eerste singlereis waren de ABC Eilanden, super gaaf & heel goed bevallen.
Daarom nu weer een singlereis, na zelf nog t een en ander gedaan te hebben. Ik ben erg benieuwd naar iedereen. Hopelijk gaan we er samen een gezellige tijd van maken. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit! Ook ik ben wel in voor een whatsappgroep tegen die tijd.... altijd handig!

Groetjes Brenda
RE: Kim (29)
06-08-2018 - 10:59 uur
Hallo allemaal,

Heb heel erg veel zin in deze reis!
Ben ook erg benieuwd naar mijn medereisgenoten.

Tot snel allemaal!
Groetjes, Kim
RE: Bart
02-08-2018 - 19:15 uur
Hallo iedereen,

Sinds vandaag heb ik de bevestiging binnen van mijn boeking. Dit is voor mij de 3de keer dat ik met Fox op reis zal gaan, nadat ik eerder al in Curaçao en Bali ben geweest.
Ik kijk er alvast naar uit om samen met jullie Thailand te gaan ontdekken.

groeten, Bart (45)
RE: Almer
29-07-2018 - 19:45 uur
Hoi allemaal!

Even getwijfeld over welke Thailand reis het zou worden... Uiteindelijk voor deze gekozen :-)

Dit wordt mijn 2e keer Thailand. Vorige keer (met een andere organisatie) het noorden bezocht.
Heel benieuwd naar deze reis!
RE: Lovey
25-07-2018 - 00:55 uur
Hallo,

Vandaag heb ik deze reis geboekt en ben erg benieuwd naar Thailand wordt voor mij de 1e keer dat ik een vere reis maak alleen.

Groetjes en tot dan,
Lovey (21)
RE: katja
20-07-2018 - 21:47 uur
Hoi allemaal, wat zijn jullie leeftijden?
RE: Jurriaan
20-07-2018 - 21:31 uur
Hola,

Dit wordt mijn 2e reis naar Thailand, vorig jaar ook geweest. Dit jaar weer andere mooie plekjes bezoeken. Relaxed land en lekker eten ( als je van pittig houdt ;-).

Misschien leuk om groepsapp te maken tegen die tijd ( kunnen we elkaar ontmoeten op Schiphol en leuke dingen uitwisselen) .

Tot horens.

Grtjes Jurriaan
RE: Esra
19-07-2018 - 20:39 uur
Dag allemaal,

Ik heb vandaag deze reis geboekt. Dit is de eerste keer dat ik alleen op vakantie ga op aanraden van vriendinnen. Ik kijk er echt naar uit (ervaring, avontuur, een fijne groep, ...)!
Spannenddddd :) !

Groetjes x
Terug naar boven