Hotelcombinatie vakantie Krabi - Koh Phi Phi - Phuket

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Krabi

 • Fietsen naar Huayto waterval

  THB 3700 p.p.

  Voor de sportievelingen een leuke fietstour naar de Huay Tho waterval. ’s Morgens wordt u bij het hotel opgehaald en fietsen door een decor van gebergten en palmplantages. Houd u rekening met een aantal afdalingen en hellingen die u met de fiets moet nemen. Vervolgens komen we aan bij Phanom Benja National Park met de Huay Tho waterval. Neem zwemspullen mee voor een verfrissende duik!
  De terugrit gaat grotendeels naar beneden en is een stuk gemakkelijker. Rond het middag uur komen we weer terug bij het startpunt en worden we teruggebracht naar ons hotel.

 • 4 Eilandentour per longtailboot

  THB 1500 p.p.

  Bezoek vier schitterende eilandjes voor de kust van Krabi. We vertrekken vanaf Nopparatthara beach en varen naar Tab island. Deze twee kleine eilandjes zijn gescheiden door een zandbank die bij eb bewandelbaar is, maar bij vloed onder de zeespiegel verdwijnt. We bezoeken ook Kai island (Chicken island), waar de rotsformaties de vorm van een kip hebben. Op elk eiland heeft u de mogelijkheid om te zwemmen en te snorkelen. Geniet van de vele gekleurde vissen in het water. Rond twee uur vaart u terug naar het vaste land. Inclusief (join-in) vervoer, National Park entree, gids.

 • Kajakken in Ao Thalane

  THB 1150 p.p.

  U maakt een bijzondere kajaktocht door mangrove bossen. Aanschouw de overweldigende natuur. Een fascinerende excursie! Inclusief lunch.

 • Kajakken bij Baan Bor Thor

  THB 2200 p.p.

  In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en naar Baan Bor Thor gebracht. U krijgt een korte uitleg over het dorpje, het mangrovebos en de kajaks. Per kajak vaart u door grotten en ziet u vele stalagtieten en stalagmieten. U komt onder meer in de Tham Phi Hua Toh grot met pre-historische schilderingen. Halverwege de excursie genieten we van een lunch in een van de drijvende restaurants bij de mangroven. Tot in de middag ontdekken we per kajak nog meerdere grotten voordat u weer teruggebracht wordt naar uw hotel.

 • Kajakken bij Hong Island

  THB 2800 p.p.

  In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald en naar de pier van Krabi gebracht. Per longtailboot vaart u in ongeveer 45 minuten naar Hong Island. Hong Island bestaat uit verschillende rotsformaties. Het is een uitstekende plek om te kajakken en zo de overweldigende natuur te aanschouwen. U kunt hier prima snorkelen en relaxen op mooie strandjes. Tot het einde van de middag bent u vrij om te relaxen, kajakken en snorkelen.

Optionele excursies in Phi Phi

 • Dagexcursie Phi Phi Island tour

  THB 2300 p.p.

  Ervaar de snelheid van de speedboot en bezoek de vele tropische eilandjes. Onder andere, Phi Phi Ley en Phi Phi Don met haar beroemde Maya strand (bekend van de film “The Beach”). Gedurende de tocht zal regelmatig gestopt worden om te zwemmen en snorkelen. Een eenvoudige lunch op een van de prachtige stranden is inclusief. De excursie is afhankelijk van het weer aangezien het een tour per boot is.

 • Longtailboot naar Maya bay

  THB 1500 p.p.

  Bezoek met ons het beroemde Maya Bay uit de film the Beach. Deze zeer bekende baai heeft fantastische witte zandstranden en rondom 100 meter hoge spectaculaire kliffen, een uniek plaatje! We vertrekken in alle vroegte (circa 06:00 uur) om de grote stromen toeristen te vermijden die dagelijks deze schitterende baai bezoeken.
  Exclusief national park fee (circa THB 200-400).

Optionele excursies in Phuket

 • Stadstour Phuket

  THB 1050-1900 p.p.

  Een halve dagexcursie waarbij u de hoogtepunten van Phuket afgaat. Zo gaat u naar Patong, Karon, Kata Beach en bezoekt u een prachtig uitzichtspunt over de drie stranden van Kata Noi, Kata en Karon. Vervolgens gaan we naar de grootste tempel van Phuket, de Wat Chalong, een boeddistische tempel die ookwel het spirituele hart van de stad wordt genoemd. Uiteraard krijgt u de tijd om souveniers te kopen in de lokale winkeltjes.

  THB 1900 p.p. bij 2 personen
  THB 1500 p.p. bij 3-5 personen
  THB 1050 p.p. bij 6 personen of meer

 • Cocktail workshop

  THB 2080-2860 p.p.

  In de middag worden we opgehaald bij ons hotel voor een gezellige cocktail workshop bij Chalong Bay. We starten de tour met uitleg bij de destilleerderij die met zijn fantastische rum al vele prijzen heeft behaald. Tijdens de daaropvolgende workshop krijgen we tips en uitleg om dan zelf aan de slag te gaan. We maken allemaal onze eigen tropische rum cocktail waarmee we proosten op een geslaagde excursie!

  Excursie inclusief vervoer, Engelssprekende gids, rondleiding en workshop.

  THB 2860 p.p. bij 2 personen
  THB 2420 p.p. bij 3-4 personen
  THB 2080 p.p. bij 5 personen of meer

 • Phi Phi Eilanden excursie

  THB 2680 p.p.

  De Phi Phi eilandengroep in de Andaman zee staan wereldwijd bekend als misschien wel één van de mooiste eilanden ter wereld. De zee is prachtig helder en de stranden zijn parelwit. U brengt onder meer een bezoek aan Phi Phi Leh en Phi Phi Don, de twee grootste eilanden. Daarnaast krijgt u de kans om te gaan snorkelen in diverse baaien, waaronder Khai Nai Island. Verder krijgt u de kans om leuke foto's te maken in bijvoorbeeld de vikingengrot en op het apenstrand, welke zijn bevolkt door grote groepen wilde aapjes.

 • Similan Eilanden

  THB 3100 p.p.

  Negen dichtbeboste eilanden omringd met uit de zee rijzende rotsen en prachtige met fijn poederzand bedekte stranden, vormen het nationaal park van de Similan Eilanden. Het is een geweldige plek voor zowel duiken als snorkelen in een ongerepte natuur. Per speedboot cruisen we in 90 minuten ten noorden van Phuket naar de Similan Eilanden. Eenmaal aangekomen hebben we de volledige dag om het park en één van 's werelds grootste snorkelplekken te verkennen.
  Deze excursie wordt niet in het regenseizoen uitgevoerd, maar alleen van November tot April.

 • Simon Cabaret

  THB 1000 p.p.

  Thailand is befaamd om zijn travestietenspektakels. De shows die 's avonds worden opgevoerd in het Simon Cabaret zijn van het allerhoogste niveau en genieten internationale bekendheid. Geniet van de indrukwekkende decors en kostuums! (VIP plaatsen)

 • Stadswandeling Old Town Phuket

  THB 1600-1900 pp

  Vroeg in de ochtend maakt u een excursie door het oude centrum van Phuket. Phuket is veel meer dan een strandbestemming en was vroeger een belangrijk handelscentrum op de route tussen India en China. Vele Portugezen, Fransen maar ook Nederlanders deden dit schiereiland aan tijdens hun reizen. Het oude centrum van Phuket herbergt nog vele karakteristieke overblijfselen uit deze periode waaronder gebouwen in typische Sino-Portugese stijl. U bezoekt verschillende marktjes inclusief een markt met heuse Boeddha reliekwieken, u drinkt een kopje koffie in een lokaal koffieshopje dat door een familie gerund wordt en u bewondert de oudste Chinese tempel van Phuket.
  Minimaal twee personen.

  THB 1900 p.p. bij 2-4 personen
  THB 1600 p.p. vanaf 5 personen

 • Whitewater Raften

  THB 4000 p.p.

  Tijdens dit Whitewater Rafting avontuur vaart u per raft door prachtige landschappen en tropisch regenwoud met rijke vegetatie. Naast de tocht per raft bezoekt u ook een waterval voor een verfrissende duik en kunt u genieten van een lekkere lunch. Deze tocht is ook geschikt voor beginners en is onderleiding van ervaren gidsen.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).