Hotelcombinatie vakantie Krabi - Koh Phi Phi - Phuket

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

7 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 18-08-2018

Inspirerend

Op Phuket het anda adventuere center bezoeken en dan vooral de excursie naar de elephant shelter om olifanten te verzorgen en dus NIET berijden.

Marijke Tromp
7,3
Toegevoegd op: 27-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 10-05-2018

Fantastisch !

Er is geen omschrijving ingevuld.

A. Ligtermoet
9,5
Toegevoegd op: 23-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

EB Kleiterp
10,0
Toegevoegd op: 25-10-2017

Mooie reis met mix van strand, natuur en cultuur, heel goed te doen in 11 dagen!

Voor rust/natuur liefhebbers zou ik aanraden in Krabi te kiezen voor hotel Tup Kaek Beach Resort (ongeveer 20-30 minuten van Ao Nang met taxi). Binnen 10 min bij start van een mooie Nature Trail (pittig maar echt de moeite waard) en goede uitvalsbasis voor een kayaktocht by Tha Lane Bay. Hou je van drukte/winkelen/uitgaan: kies voor hotels aan Ao Nang Beach. Kho Phi Phi: voor wandel en natuurliefhebbers zijn er kilometers aan mooie wandelpaden door de jungle. Download offline kaart via Map Me en met GPS op mobiel weet je altijd precies waar je loopt. Vanuit PP Erawan Palms Resort, rechtsaf het strand helemaal aflopen en het pad op. In 20 minuten over een betegeld pad (kan ook met brommer taxi) kom je bij een dorpje met een leuk klein centrum en vanaf hier kun je diverse kanten op. Boottocht (6 uur) rond de eilanden is ook een aanrader. Phuket: voor rust, kies hotel Cape Panwa (groot resort, luxe). Tip: download app Grab Taxi.

A Heutinck
10,0
Toegevoegd op: 09-11-2017

Uitstekende combinatiereis en perfect verzorgd

Een aanrader om deze vakantie te boeken! Uitstekende eilandtour met prima hotels en perfecte verzorging en begeleiding, zowel vooraf als tijdens de reis. Naast de excursies van FOX zijn er ter plaatse in de hotels nog aanvullende excursies te boeken. Ik heb deze reis samen met mijn vrouw gemaakt vanwege het feit dat ik tijdens de vakantie 50 jaar werd. Het was onvergetelijk, mede dankzij de hulp van het hotel aan mijn vrouw voor het regelen van een fles wijn en een verjaardagstaart!

AH De Zeeuw
9,5
Toegevoegd op: 09-02-2018

Het was een super mooie ervaring van drukte en rust

Er is geen omschrijving ingevuld.

JM Kool-van Dijk