Hotelcombinatie vakantie Bangkok - Khao Sok - Koh Samui

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Bangkok

 • Dagtocht naar Ayutthaya

  THB 1350-4400 p.p.

  Ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Tijdens deze dagtocht bezoekt u een aantal van de mooiste tempels en ruïnes waaronder die van het oude koninklijke paleis. Tevens brengt u tijdens deze excursie een bezoek aan het voormalige koninklijke zomerverblijf in Bang Pa-in. Dit zomerverblijf is gesticht in de Ayutthaya periode en koning Rama V heeft daar de meest unieke gebouwen neer laten zetten. THB 4400 p.p. bij 2 personen THB 3500 p.p. bij 3-4 personen THB 1350 p.p. bij 5 personen of meer

 • Dinercruise op de Chao Praya rivier

  THB 1250 p.p.

  's Avonds een romantisch diner op de Chao Praya rivier met live muziek. U kunt genieten van vele lekkere gerechten en tijdens uw diner vaart u langs vele verlichte tempels en oude gebouwen van Bangkok. Inclusief transfer van en naar uw hotel.

 • Fietstocht door Bangkok (3 uur)

  THB 1000 - 1550 p.p.

  U fietst door straatjes met een bonte afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden. Na de groenten- en bloemenmarkt steken we per boot de Chao Praya rivier over. Aan de overkant is het opvallend rustig op de route. Hier geen wirwar van mensen en luidruchtig verkeer, maar een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes”, zwaaiende passanten. Met een longtailboot keren we terug naar de andere kant van de rivier. Wegen zijn vlak en het tempo is rustig. Neem zo min mogelijk baintage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcreme en draag katoenen kleding. Geschikt voor iedereen met een normale conditie. Inclusief transfer naar het beginpunt van de excursie en inclusief water, frisdrank en een kleine snack. Deze excursie duurt circa 3 uur. 2-3 personen: THB 1550,- p.p. 4-7 personen: THB 1150,- p.p. Meer dan 8 personen: THB 1000,- p.p. Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 950 p.p. (let op, de transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen)

 • Fietstocht door Bangkok (5 uur)

  THB 1400 - 1850 p.p.

  U fietst door straatjes met een bonte afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden. Na de groenten- en bloemenmarkt steken we per boot de Chao Praya rivier over. Aan de overkant is het opvallend rustig op de route. Hier geen wirwar van mensen en luidruchtig verkeer, maar een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes”, zwaaiende passanten. Met een longtailboot keren we terug naar de andere kant van de rivier. Geschikt voor iedereen met een normale conditie. Wegen zijn vlak en het tempo is rustig. Neem zo min mogelijk bagage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcreme en draag katoenen kleding. Deze halve dagtour is inclusief water, frisdrank en een kleine maaltijd. Inclusief transfer van en naar uw hotel. Prijs voor 2-3 personen: THB 1850 p.p. Prijs voor 4-7 personen: THB 1650 p.p. Prijs voor >8 personen: THB 1400 p.p. Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 1650 p.p. (let op, de transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen)

 • Drijvende Markt

  THB 1350-2650 p.p.

  Ten westen van Bangkok bevindt zich de meest bekende drijvende markt van Thailand; de Damnoen Saduak markt. Van oudsher vindt hier 's ochtends de verkoop van de kleurrijke handel, zoals fruit en souvenirs op het water plaats. Langs de oever vindt u een gezellige markt, vanwaar u leuke foto's kunt maken. Deze excursie is inclusief een tocht per 'longtail' boot naar de drijvende markt. THB 2650 p.p. bij 2 personen THB 1950 p.p. bij 3-4 personen THB 1350 p.p. vanaf 5 personen

 • Grand Palace, Wat Arun en Klong tour

  THB 2300-3850 p.p.

  In de ochtend brengt u een bezoek aan het Koninklijk Paleis. Het Koninklijk Paleis is het hoogtepunt in de Thaise cultuur, gebouwd in 1782 en op dit uitgestrekte terrein staat o.a. de tempel Wat Phra Kaew, waarin de Emerald Boeddha is gehuisvest. Dit beeldje van jade is het allerheiligste Boeddhabeeld van Thailand. Een unieke combinatie van Thaise en Westerse architectuur uit de Chakri dynastie. U zult onder de indruk zijn van alle pracht en praal! Een fascinerende verzameling van muurschilderingen, beelden en boeddhistische ornamenten. Na de lunch brengt de watertaxi u naar Wat Arun, de tempel van de dageraad. Door prachtige architectuur en vakmanschap wordt deze tempel als een van de meest opmerkelijke tempels van Thailand beschouwd. Vervolgens stapt u aan boord van een longtail boot en vaart u door het fascinerende doolhof van waterwegen en kanalen. U zult ontdekken waarom Bangkok bekend staat als het "Venetië van het Oosten." THB 3850 p.p. bij 2 personen THB 3050 p.p. bij 3-4 personen THB 2300 p.p. bij 5 of meer personen

 • Klong tour

  THB 750 - 1750 p.p.

  Boottocht door de 'klongs' van de imposante Chao Praya rivier, die dwars door de stad loopt. Onderweg bezoeken we de oudste tempel van Bangkok, de Wat Arun, die rijkelijk is gedecoreerd met Chinees porselein. Indien u deze excursie boekt tijdens de groepsreis (bij 5 personen of meer) zijn de kosten THB 750 p.p. Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief: Bij 2 personen: THB 1750 p.p. Bij 3-4 personen: THB 1250 p.p.

 • Thaise kooklessen - Thais Leren Koken

  THB 2200 p.p.

  Er is geen betere manier om te leren hoe je de beste Thaise gerechten kunt maken dan tijdens een Thaise kookcursus wanneer u in Thailand zelf bent!! De kooklessen bij Baipai Thai Cooking School zijn een ideale manier om de kneepjes onder de knie te krijgen. U krijgt les van gekwalificeerd Thais personeel en de klas zal uit maximaal 10 personen bestaan. U krijgt ook de beschikking over eigen kookmateriaal en de lessen worden gegeven in het Engels in een traditionele Thaise keuken! Excursie op basis van internationaal gezelschap.

 • Proef Chinatown

  THB 1350 pp

  Aan het begin van de avond bezoekt u het ruim 200 jaar oude Chinatown van Bangkok onder leiding van een professionele gids. Start de tour met een drankje op een heuse rooftop bar voordat u per tuk-tuk naar het hart van Chinatown wordt gebracht. Hier kunt u verschillende lokale gerechten en drankjes proeven waaronder heerlijke dimsum, dumplings en lokale desserts. De gids geeft uitleg over alle gerechten en de bezienswaardigheden die we onderweg tegenkomen. Na al deze lekkernijen sluit u de avond af met een drankje in een gezellige buiten bar. Minimaal twee personen.

 • Avondfietstocht

  THB 1050p.p.

  Minimaal 2 personen

 • Old Town Discovery Walk

  THB 800-1450p.p.

  THB1450 p.p. bij 2 personen THB 1100 p.p. bij 3-4 personen THB 800 p.p. bij 5 of meer personen

Optionele excursies in Koh Samui

 • Koraal Eiland Tour

  THB 1400 p.p.

  Vandaag vertrekt u per longtail boot naar Koh See en Koh Ha waar u in de omgeving heerlijk kunt gaan snorkelen. Op Coral Island wordt een lekkere lunch geserveerd. Dit eiland heeft geen verharde wegen en is nog bijzonder lokaal. Een ideale plek om in alle rust aan het strand te liggen, het lokale leven gade te slaan en natuurlijk door het koraal (dat vlak voor de kust van het eiland ligt) te snorkelen. In het begin van de middag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel. Excursie is inclusief vervoer, materiaal en picknick lunch. Op basis van internationaal gezelschap.

 • Sunset diner cruise

  THB 2450 p.p.

  Geniet van de combinatie van een schitterende zonsondergang en een heerlijk Thais diner aan boord van het jacht The Red Baron. U vaart langs de kust terwijl u kunt genieten van een Thais buffet met verschillende gerechten, afgesloten met vers fruit, koffie en thee. Ook water en frisdrank zijn inbegrepen. Alcoholische drankjes zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar aan de bar. Deze cruise wordt op maandag en vrijdag uitgevoerd en is met internationaal gezelschap.

 • Koh Samui eilandtour

  THB 950 p.p.

  Beleef het echte eiland gevoel tijdens deze halve dag tour over Koh Samui. Onderweg ziet u prachtige stranden en brengt u onder andere een bezoek aan Big Buddha tempel en de rotsformatie Hin Ta Hin Yai, ook wel de Grandfather Rock genoemd. U heeft de mogelijkheid om te genieten van heerlijk verse kokosnoot sap en ziet u in een vissersdorp hoe het dagelijks leven van de lokale bevolking verloopt. Tot slot is er nog tijd om even te winkelen in Nathon Town. Vertrek is dagelijks om 09.00 uur. Prijs inclusief entreegelden en op basis internationaal gezelschap. Let op; in het laagseizoen kan het voorkomen dat de excursie niet doorgaat vanwege te weinig deelnemers.

 • Traditioneel Thais vissen

  THB 1500 p.p.

  Op een traditionele Thaise vissersboot reist u naar de bekende 'hot spots' om diverse soorten vis aan de haak te slaan. Makreel, barracuda en met geluk haaien zijn de soorten vangst die u kunt verwachten tijdens deze tour. Ook zullen de Thaise vissers u met plezier leren een handlijn te gebruiken om in het minder diepe koraal te vissen. Wanneer u tussen het vissen door zelf een duik wilt nemen is snorkelmateriaal ook aanwezig aan boord. Inclusief snorkelmateriaal en lunch. Excursie is op basis van internationaal gezelschap.

 • Jungle Safari tour

  THB 1500 p.p

  Een van de meest populairste safari tours op Koh Samui. Tijdens deze tocht ontdekt u de verborgen culturele heiligdommen en leert u over de traditionele beroepen en geniet u van de prachtige natuur. Om ongeveer 09.30 wordt u opgehaald bij uw hotel. We maken tijdens de tour verschillende bijzondere stoppen. Zo bezoeken we de ‘Grandma en Grandpa Rock’, nemen we een duik bij een waterval, en rijden we door de jungle de bergen in. In een traditioneel restaurant genieten we van een Thaise lunch en wat verfrissingen. Onderweg zien we rubberplantages en proeven we van divers typische Thais fruit. Nadat we weer naar beneden zijn gegaan bezoeken we de ‘Big Buddha’ tijdens zonsondergang. Dit grote standbeeld van Boeddha staat op een heuvel bij zee en kijkt uit over het gehele eiland. Tegen het einde van de dag wordt u weer terug naar hotel gebracht. Inclusief: transfer, lunch, snacks, water en frisdrank, entreegelden en een Engelssprekende gids.

 • Thaise kookles

  THB 2300 p.p.

  Neem de Thaise keuken mee naar huis! Tijdens deze kookles bij, Pai Cookery School, leert u hoe u enkele beroemde Thaise gerechten moet bereiden zodat u deze kennis thuis ook kunt toepassen in de keuken. Na het koken krijgt u uiteraard ook de gelegenheid om te proeven! Deze kookles wordt op maandag en vrijdag uitgevoerd en is met internationaal gezelschap. Exclusief transfer naar kooklocatie en v.v.

 • Koh Tao en Nang Yuan eilanden tour

  THB 2200 p.p

  Rond 08.15 wordt u opgehaald om per minibus te vertrekken naar de pier van waar de speedboat klaar ligt om u naar Koh Tao en Toh Nang Yuan te brengen. Beide eilanden staan bekend om hun prachtige stranden en heldere zee met een kleurrijke onderwaterwereld. U heeft de hele dag de tijd om te relaxen, zwemmen of snorkelen. Deze dagtour is inclusief entreegelden, snorkelmateriaal en lunch. Een excursie per speedboot op open zee is een fantastische ervaring maar kan ook onverwachte situaties met zich mee brengen door bijvoorbeeld onvoorziene hoge golfslag. Deze excursie is dan wellicht minder geschikt voor reizigers die zwanger zijn, rug-en/of nek klachten hebben of minder valide zijn.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).