Hotelcombinatie vakantie Bangkok - Koh Yao Yai - Koh Lanta - Krabi

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Bangkok

 • Cabaret Calypso

  THB 900 p.p.

  In dit huiselijke theater in Bangkok, ziet u een internationale dans, zang & cabaretvoorstelling met een Aziatisch én Europees tintje. Een wervelende show die getuigt van klasse. Deze show, die geheel door mannen wordt opgevoerd, is zeker de moeite waard als onderdeel van de Thaise cultuur. Het duurt ca. 70 minuten. In dit theater mogen video opnamen gemaakt worden. Na de show kunt u met de 'dames' op de foto.

  Excursie op basis van internationaal gezelschap.

 • Fietstocht door Bangkok (3 uur)

  THB 1000 - 1550 p.p.

  U fietst door straatjes met een bonte afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden. Na de groenten- en bloemenmarkt steken we per boot de Chao Praya rivier over. Aan de overkant is het opvallend rustig op de route. Hier geen wirwar van mensen en luidruchtig verkeer, maar een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes”, zwaaiende passanten. Met een longtailboot keren we terug naar de andere kant van de rivier. Wegen zijn vlak en het tempo is rustig. Neem zo min mogelijk baintage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcreme en draag katoenen kleding. Geschikt voor iedereen met een normale conditie. Inclusief transfer naar het beginpunt van de excursie en inclusief water, frisdrank en een kleine snack. Deze excursie duurt circa 3 uur.


  2-3 personen: THB 1550,- p.p.
  4-7 personen: THB 1150,- p.p.
  Meer dan 8 personen: THB 1000,- p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 950 p.p. (let op, de transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen)

 • Grand Palace & Emerald Boeddha

  THB 1000-1800 p.p.

  Het Koninklijk Paleis is het hoogtepunt in de Thaise cultuur, gebouwd in 1782 en op dit uitgestrekte terrein staat o.a. de tempel Wat Phra Kaew, waarin de Emerald Boeddha is gehuisvest. Dit beeldje van jade is het allerheiligste Boeddhabeeld van Thailand. Een unieke combinatie van Thaise en Westerse architectuur uit de Chakri dynastie. U zult onder de indruk zijn van alle pracht en praal! Een fascinerende verzameling van muurschilderingen, beelden en boeddhistische ornamenten.

  Halve dag tocht; inclusief transport vanaf uw hotel, entreegelden en Engelssprekende gids.

  Indien u deze excursie boekt tijdens de groepsreis zijn de kosten THB 1000 p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 1800 p.p (minimaal 2 personen)

 • Klong tour

  THB 750 - 1750 p.p.

  Boottocht door de 'klongs' van de imposante Chao Praya rivier, die dwars door de stad loopt. Onderweg bezoeken we de oudste tempel van Bangkok, de Wat Arun, die rijkelijk is gedecoreerd met Chinees porselein.

  Indien u deze excursie boekt tijdens de groepsreis (bij 5 personen of meer) zijn de kosten THB 750 p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief:
  Bij 2 personen: THB 1750 p.p.
  Bij 3-4 personen: THB 1250 p.p.

 • Thaise kooklessen - Thais Leren Koken

  THB 2200 p.p.

  Er is geen betere manier om te leren hoe je de beste Thaise gerechten kunt maken dan tijdens een Thaise kookcursus wanneer u in Thailand zelf bent!! De kooklessen bij Baipai Thai Cooking School zijn een ideale manier om de kneepjes onder de knie te krijgen. U krijgt les van gekwalificeerd Thais personeel en de klas zal uit maximaal 10 personen bestaan. U krijgt ook de beschikking over eigen kookmateriaal en de lessen worden gegeven in het Engels in een traditionele Thaise keuken!

  Excursie op basis van internationaal gezelschap.

 • Old Town Discovery Walk

  THB 800-1450p.p.

  THB1450 p.p. bij 2 personen
  THB 1100 p.p. bij 3-4 personen
  THB 800 p.p. bij 5 of meer personen

Optionele excursies in Krabi

 • 4 Eilandentour per longtailboot

  THB 1500 p.p.

  Bezoek vier schitterende eilandjes voor de kust van Krabi. We vertrekken vanaf Nopparatthara beach en varen naar Tab island. Deze twee kleine eilandjes zijn gescheiden door een zandbank die bij eb bewandelbaar is, maar bij vloed onder de zeespiegel verdwijnt. We bezoeken ook Kai island (Chicken island), waar de rotsformaties de vorm van een kip hebben. Op elk eiland heeft u de mogelijkheid om te zwemmen en te snorkelen. Geniet van de vele gekleurde vissen in het water. Rond twee uur vaart u terug naar het vaste land. Inclusief (join-in) vervoer, National Park entree, gids.

 • Kajakken in Ao Thalane

  THB 1150 p.p.

  U maakt een bijzondere kajaktocht door mangrove bossen. Aanschouw de overweldigende natuur. Een fascinerende excursie! Inclusief lunch.

 • Kajakken bij Hong Island

  THB 2800 p.p.

  In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald en naar de pier van Krabi gebracht. Per longtailboot vaart u in ongeveer 45 minuten naar Hong Island. Hong Island bestaat uit verschillende rotsformaties. Het is een uitstekende plek om te kajakken en zo de overweldigende natuur te aanschouwen. U kunt hier prima snorkelen en relaxen op mooie strandjes. Tot het einde van de middag bent u vrij om te relaxen, kajakken en snorkelen.

 • Kajakken bij Baan Bor Thor

  THB 2200 p.p.

  In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en naar Baan Bor Thor gebracht. U krijgt een korte uitleg over het dorpje, het mangrovebos en de kajaks. Per kajak vaart u door grotten en ziet u vele stalagtieten en stalagmieten. U komt onder meer in de Tham Phi Hua Toh grot met pre-historische schilderingen. Halverwege de excursie genieten we van een lunch in een van de drijvende restaurants bij de mangroven. Tot in de middag ontdekken we per kajak nog meerdere grotten voordat u weer teruggebracht wordt naar uw hotel.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).