14/15-daagse hotelcombinatie vakantie Bangkok - Koh Samui - Phuket

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Bangkok

 • Dinner Cruise over de Chao Praya rivier

  THB 1250 p.p.

  Een unieke kans om ‘s avonds te genieten van de vele verlichte tempels én romantisch te dineren tijdens deze dinnercruise over de Chao Praya River. U vaart de rivier af in een prachtige traditionele houten rijstboot, onder het genot van traditionele Thaise livemuziek en een lekker Thais diner. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

 • Fietstocht door Bangkok (3 uur)

  THB 950 p.p.

  Een unieke en geweldige belevenis: een fietstocht van 3 uur, uitgestippeld door de zeer ervaren Co van Kessel! U maakt tijdens deze tocht kennis met het echte lokale Bangkok. De fietstocht start in hartje Chinatown, van waar u deze fascinerende wijk per fiets verkent. Later steekt u de Chao Praya River per ferry over om het rustigere, lokalere Bangkok te ontdekken. Tijdens deze excursie wordt gezorgd voor een kleine snack en voldoende drinken. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

 • Fietstocht door Bangkok (5 uur)

  THB 1850 p.p.

  Een unieke en geweldige belevenis: een fietstocht van 5 uur, uitgestippeld door de zeer ervaren Co van Kessel! U maakt tijdens deze tocht kennis met het echte lokale Bangkok. De excursie start in hartje Chinatown, van waar u deze fascinerende wijk per fiets verkent. Later steekt u de Chao Praya River per ferry over om het rustigere, lokalere Bangkok te ontdekken. U fietst door het groene hart van Bangkok langs palmbomen en smalle waterwegen. Ook maakt u een tocht per longtail boat. Tijdens deze excursie wordt gezorgd voor voldoende drinken en tevens is een lichte maaltijd inclusief. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

 • Drijvende markt

  THB 1950 - 2650 p.p.

  Ten westen van Bangkok bevindt zich de bekendste drijvende markt van Thailand: de Damnoen Saduak Floating market. Van oudsher vindt hier ’s ochtends de verkoop van de kleurrijke handel zoals groente, fruit en souvenirs op het water plaats. Met een longtailboot maakt u een tocht naar de markt en langs de oever vindt u een gezellige markt waar u tevens prachtige foto’s kunt maken. Minimaal 2 personen.

  Prijs voor 2 personen: THB 2650 p.p.
  Prijs voor 3-6 personen: THB 1950 p.p.

 • Stadstour hoogtepunten Bangkok

  THB 3100 - 3850 p.p.

  U bezoekt het schitterende oude Koninklijke Paleis waar zich ook de Wat Phra Kaew bevindt, één van de belangrijkste tempels in Thailand met de bekende smaragden Boeddha. Deze unieke combinatie van Thaise en Westerse architectuur uit de Chakri dynastie mag u absoluut niet missen. Verder bezoekt u vandaag ook de Wat Pho, met de grootste liggende Boeddha in Bangkok. We lunchen in een gezellig restaurant nabij de rivier en varen naar de overkant waar we de Wat Arun gaan bezoeken, een schitterende tempel aan de Chao Praya River. We varen met een longtailboot door de smalle waterwegen van Bangkok en u ziet met eigen eigen ogen waarom Bangkok het Venetië van het Oosten genoemd wordt. Uw gids staat paraat om u alles te vertellen over de fascinerende stad, de bekende bezienswaardigheden en leuke weetjes. Deze excursie duurt circa een hele dag. Minimaal 2 personen.

  Prijs voor 2 personen: THB 3850 p.p.
  Prijs voor 3-6 personen: THB 3100 p.p.

 • Grand Palace en Wat Phra Kaew

  THB 1600 - 1800 p.p.

  U bezoekt het schitterende oude Koninklijke Paleis en de Wat Phra Kaew, één van de belangrijkste tempels in Thailand met de bekende smaragden Boeddha. Deze unieke combinatie van Thaise en Westerse architectuur uit de Chakri dynastie mag u absoluut niet missen. Uw gids staat paraat om u alles te vertellen over de fascinerende verzameling van muurschilderingen, beelden en Boedhistische ornamenten. Deze excursie duurt circa aan halve dag. Minimaal 2 personen.

  Prijs voor 2 personen: THB 1800 p.p.
  Prijs voor 3-6 personen: THB 1600 p.p.

 • Klong tour

  THB 1500 - 1950 p.p.

  Bangkok wordt niet voor niets het Venetië van het Oosten genoemd. Met een typische Thaise longtailboot vaart u door de vele verborgen klongs (kanalen) die Bangkok rijk is. U ziet hoe de lokale bevolking naast de rivieren woont en leeft. Daarnaast brengt ook nog een bezoek aan Wat Arun, de tempel van de dageraad, die ingelegd is met stukjes porcelein. De excursie duurt een halve dag. Minimaal 2 personen.

  Prijs voor 2 personen: THB 1950 p.p.
  Prijs voor 3-6 personen: THB 1500 p.p.

 • Calypso Cabaret

  THB 950 - 1100 p.p.

  Voor een avond vol met lachen, verblindende lichten, plezier en mooie ‘ vrouwen’  bent u bij het Calypso Caberet aan het goede adres. Het is een wervelende show die getuigt van klasse. In een intieme setting volgen de vele showblokken met schitterende kostuums, dans en afwisselende muziek elkaar snel op. Een klein detail: alle 'vrouwelijke' artiesten zijn in werkelijkheid geboren als mannen! Na de show kunt u met de 'dames' op de foto. Minimaal 2 personen.

  Prijs voor 2 personen: THB 1100 p.p.
  Prijs voor 3-6 personen: THB 950 p.p.

 • Elephant Parade

  THB 1000 p.p.

  Tijdens deze excursie staat de Aziatische olifant centraal. U brengt een bezoek aan de mooie Elephant Parade shop in het River City winkelcentrum waar u alles te weten komt over het project Elephant Parade en hun bijdrage tot het beschermen van de bedreigde Aziatische olifant. Raak geinspireerd door de verschillende sculpturen van olifanten in de shop die eerder gemaakt zijn door verschillende artiesten en beroemdheden. Vervolgens gaat u zelf aan de slag en kunt u een eigen miniatuur olifant beschilderen. U krijgt uw kunstwerk mee in een mooie verpakking die u later eventueel als geschenk kunt weggeven! Deze excursie is in internationaal gezelschap.

 • Proef Chinatown

  THB 1750 p.p.

  Ontdek het bruisende Chinatown tijdens de avond wanneer deze wijk helemaal tot leven komt. We nemen u mee op een wonderbaarlijke food tour door Chinatown en de bekende Yaowarat Road en laten u kennis maken met het heerlijke voedsel waarmee deze wijk internationele bekendheid verworven heeft. Geniet van de levendige sfeer  en ontdek de beste plaatsen waar ook de lokale bevolking gaat eten. Tijdens deze excursie komt u ook meer te weten over de geschiedenis en gewoonten van de Chinese bevolking in Thailand. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

Optionele excursies in Koh Samui

 • Koraal Eiland snorkeltour

  THB 1500 p.p.

  Coral Island ligt op ongeveer 20 minuten varen van Koh Samui. Dit eiland is een ware oase van rust met een klein ongerept dorp en er zijn nog steeds geen autowegen. Het eiland heeft prachtige witte zandstranden en is omgeven door mooie koraalriffen, een ideale plek dus die zowel snorkelaars als zonaanbidders samenbrengt. In de ochtend vertrekken we van het hotel naar de pier om vandaar per longtailboat naar Coral Island te gaan. Geniet van de fantastische landschappen gedurende deze tocht. Bij Koh Tan heeft u de mogelijkheid om te snorkelen en de vele prachtige vissen kan bewonderen. Hierna lunchen we bij een restaurant aan het strand.  Na de lunch varen we door naar de tweede snorkel locatie waar u opnieuw kunt snorkelen en zwemmen. Rond 14.15 keren we terug naar Koh Samui waarna u terug wordt gebracht naar uw hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap. Minimaal 2 personen.

 • Koh Samui eilandtour

  THB 950 - 1600 p.p.

  Deze excursie is de ideale gelegenheid om alle highlights van Koh Samui te ontdekken. De eerste stop vandaag brengt ons bij de Big Buddha tempel. Op de top van de berg is een enorm Boeddha beeld terug te vinden en u heeft hier ook een fantastische uitzicht. Vervolgens gaan we naar de  Grandma en Grandpa rotsen. Door het inwerken van de verschillende natuurelementen zijn deze rotsen gevormd tot sculpturen die lijken op de mannelijke en vrouwelijke geslachtsdelen, wat natuurlijk tot enorme hilariteit leidt. Hierna bezoeken we Guan Yu Koh Samui Shrine. Dit schrijn is een van de bekendste bezienswaardigheid op het eiland en is gewijd aan Guan Yu,  een legendarische strijder die 2000 jaar geleden leefde. Het monument is 16 meter hoog en daarmee het hoogste in Thailand. Verder bezoeken we de Wat Kunaram. In deze tempel kan u het gemummificeerde lichaam van Luang Por Daeng bezoeken, een Boeddhistische monnik. Deze vereerde monnik is gestorven terwijl hij aan het mediteren was, in een zittende houding. Vervolgens maken we een stop bij de indrukwekkende 18 meter hoge Na Muang Waterval. De laatste stop voor de dag brengt ons bij de zogenaamde hoofdstad van Koh Samui, Nathon Town. Hier heeft u tijd om even te winkelen. Wij raden u ook aan om bij de pier te gaan kijken, waar u de echte lokale producten kan vinden. Deze excursie kan zowel in privé als in internationaal gezelschap worden uitgevoerd.

  Prijs voor een privé excursie (1-6 personen): THB 1600 p.p.
  Prijs voor een groepsexcursie: THB 950 p.p.

 • Koh Tao en Koh Nong Yuan eilandtour

  THB 2200 p.p.

  Koh Tao is een duik- en snorkelparadijs en ligt 70 Km ten noorden van Samui. Het heldere water is omgeven door verschillende koraalsoorten, grote schelpen en kleurrijke vissen. Deze wateren worden ook wel gezien als de helderste onderwaterwereld van de Golf van Thailand. We starten ons avontuur in de ochtend en vertrekken als eerste naar Koh Nang Yuan. Koh Nang Yuan is een groep van 3 eilanden in het noordwesten van Koh Tao met elkaar verbonden doormiddel van hun zandstranden. De tocht naar dit eiland duurt ongeveer anderhalf uur. Aangekomen bij het eiland heeft u de mogelijkheid om de berg te beklimmen en van het geweldige uitzicht te genieten. De 90 meter hoge berg geeft u een perfect panoramisch uitzicht over het eiland. U kunt er ook voor kiezen om lekker te gaan zwemmen en te ontspannen. Vervolgens wordt de lunch geserveerd in een restaurant op Koh Tao. Indien u met de catamaran gaat wordt de lunch aan boord geserveerd. Na de lunch varen we verder naar verschillende snorkelpunten waar u opnieuw de mogelijkheid krijgt om de onderwaterwereld te ontdekken. Eind van de middag keren we terug naar Koh Samui voor de transfer naar het hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap. 

 • Angthong National Park

  THB 1750 p.p.

  Het Angthong Nationaal Marine Park heeft een oppervlakte van 250km2 en ligt 45 km ten noordwesten van Koh Samui. Het park bestaat uit bolvormige groene eilanden, blauwe lagunes, mysterieuze grotten en prachtige rotsformaties. De onderwaterwereld met haar mooie koraalriffen en prachtige vissen is ook een ware lust voor het oog. U wordt naar de pier gebracht en gaat aan boord van de speedboot of rondvaartboot richting het Angthong National Marine Park. We komen eerst aan bij Koh Wao of Koh Tai Plow om te snorkelen en te genieten van de prachtige onderwaterwereld. Vervolgens gaan we het park rond. We beklimmen de trappen naar het prachtige “Emerald Lake”, welke is omringd door bergen.  Vervolgens is het tijd voor de lunch. Wanneer u per cruise boot gaat wordt de lunch aan boord geserveerd. Bij de speedboot wordt de lunch op het eiland geserveerd. Na de lunch heeft u de tijd om te zwemmen en lekker te relaxen aan het strand of naar de top van de berg te klimmen waar u kan genieten van het prachtige uitzicht over het Angthong National Marine Park. Halverwege de middag keren we terug richting Koh Samui. Deze excursie duurt circa een hele dag en is op basis van internationaal gezelschap. Minimaal 2 personen.

  P.S. De snorkelstop bij Koh Wao / Koh Tai Plow is enkel inclusief bij de speedboot excursie.

 • Sunset dinner cruise

  THB 2600 p.p.

  Deze sunset dinner is de ideale manier om helemaal tot rust te komen. U wordt opgehaald vanaf het hotel en naar de pier gebracht. Hier gaan we aan boord van een authentieke houte jacht en varen we uit richting de noordkust van Koh Samui. Tijdens de zonsondergang kunt u genieten van een heerlijk Thais buffet terwijl u de zonsondergang bekijkt en de sterren die langzaam zichtbaar beginnen te worden. Na het buffet vaart u terug naar de pier voor uw transfer naar het hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

Optionele excursies in Phuket

 • Similan Eilanden

  THB 3000 p.p.

  Vandaag maken we een excursie naar een van de mooiste eilandengroepen in Thailand; de Similan eilanden. Beroemd omwille van de prachtige omgeving en de uitstekende snorkelmogelijkheden. U zal worden opgehaald rond 06:30 om vervolgens gebracht te worden naar de Tab Lamu Pier in de Phang Nga provincie. Nadat we aangekomen zijn bij de pier kunt u genieten van een licht ontbijt met een kopje koffie of thee. Vervolgens zetten we koers naar de Similan eilanden. Onze eerste stop brengt ons bij de Donald Duck baai. Hier gaan we aan land om een wandeling te maken naar de beroemde steen in de vorm van een zeil. Na deze wandeltocht is er tijd om te onspannen op het witte zandstrand waar u kunt zwemmen of gewoon lekker kan ontspannen. Rond het einde van de ochtend zetten we koers naar Ba Ngu voor een eerste snorkelstop. De onderwaterwereld is er echt prachtig! Na het snorkelen genieten we van een heerlijke Thaise lunch op het strand. Nadien gaan we richting Payu eiland, de 2e snorkelplaats. Hier heeft u de kans om met een beetje geluk zeeschildpadden en ook de clown fish (Nemo) te bewonderen. Nadien zetten we koers naar het laatste eiland met zijn bekende Honeymoon & Princess Bay. Hier kunt u nog even heerlijk relaxen of prachtige foto's maken van de omgeving. Hierna is het tijd om terug te keren en rond 16:30 komen we terug aan bij de pier voor de transfer naar het hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

 • Phi Phi Eilanden

  THB 2700 p.p.

  Vanaf het hotel wordt u opgehaald en naar de pier gebracht waar u kan genieten van een lekker ontbijt, snacks, koffie, thee en fruitsap. Hierna gaan we aan boord voor onze eerste stop van de dag, de wondermooie Pileh Lagoon, ook wel bekend als "het zwembad op de zee".  Deze lagoon met helderblauw water is echt prachtig om te zien! Vervolgens gaan we verder naar de beroemde Viking Cave, een gigantische grot op zee. Verder bezoeken we ook Monkey Beach, bekend omwille van zijn vriendelijke inwoners die u steeds zullen komen groeten. Hierna is het tijd voor een lekkere buffet lunch in een restaurant gelegen aan het strand van Phi Phi eiland! Hier krijgt u tevens de kans om het eiland te voet te verkennen. Na deze lunch is het tijd om te snorkelen. Geniet van de vele kleurrijke vissen en het prachtige koraal. Onze laatste stop voor vandaag is Bamboo Island, bekend omwille van het prachtige strand omgeven door kristalhelder water. U kan hier lekker relaxen op het strand of zwemmen. Nadien zetten we opnieuw koers richting de pier waar we rond 16u toekomen voor de transfer naar het hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

 • Historisch Phuket

  THB 1700 - 2850 p.p.

  Tijdens deze excursie bezoeken we een aantal historisch belangrijke plekken van Phuket. Onze eerste stop is het befaamde Blue Elephant restaurant. Dit restaurant is gelegen in een van de mooiste huizen van Phuket stad. Nadien bezoeken we 'Krabi straat' met zijn populaire markt die tevens de oudste markt is in Phuket. Hier vindt u een groot aanbod aan verschillende tropisch fruitsoorten die u ook kan proeven. Na deze leuke markt bezoeken we een kleurrijke Chinees heiligdom dat de Chinese invloed in Phuket duidelijk laat zien. De Chinese gemeenschap in Phuket viert hier jaarlijks Nieuwjaar en het populaire vegetarische feest. Nadien gaan we naar Thalang Road, de beroemdste en kleurrijkste straat uit het historische Phuket; een prachtig voorbeeld van de Sino-Portugese architectuur uit Phuket. Hierna gaan we richting Wat Phutta Monkol Nimit. Dit is een van de belangrijkste Boeddhistische tempels in het hart van Phuket stad. Tot slot rijden we naar de top van Rang Hill waar u met een verfrissend drankje in de hand kan genieten van het schitterend uitzicht over Phuket. Deze excursie duurt circa een halve dag. Minimaal 2 personen.

  Prijs voor 2 personen: THB 2850 p.p.
  Prijs voor 3-4 personen: THB 2100 p.p.
  Prijs voor > 5 personen: THB 1700 p.p.

 • Fietstocht Koh Yao Yai

  THB 3100 p.p.

  Een unieke en geweldige belevenis: een fietstocht naar Koh Yao Yai eiland! U wordt in de ochtend opgepikt bij het hotel om vervolgens naar de pier gebracht te worden vanwaar we de boot nemen naar het paradijselijke Koh Yao Yai. We starten de dag met een tocht van ongeveer 10 km per mountainbike en maken onderweg een aantal leuke stops zoals o.a. bij een boerderij, rijsvelden, mangrove bossen en meer. Tijdens de tocht wordt er voor voldoende dranken gezorgd. Rond de middag nemen we een longtailboot die ons naar een rustig stuk strand brengt waar we genieten van een heerlijke picnic lunch op het strand. Hier heeft u ook de tijd om lekker te relaxen en te zwemmen. In de namiddag stappen we weer op de fiets en maken opnieuw een prachtige tocht van ongeveer 10 km langs de oostkust van het eiland. Hier heeft u prachtige uitzichten over de Phang Nga baai en bezoeken we o.a. een palmolie plantage. Nadien keren we per boot terug naar Phuket voor de transfer naar het hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap. 

 • Jungle trekking

  THB 1600 p.p.

  Vandaag maken we een schitterende trektocht van ongeveer 2.5 km door de jungle in Phuket. Deze 2u30 min. durende tocht neemt u mee door de jungle van het Khao Phra Teaw nationaal park. Dit park is bekend omwille van zijn unieke palmbomen, gibbons, zoetwaterkrabben en de prachtige Ton Sai waterval, waar u de kans heeft om een verfrissende duik te nemen. Onderweg wordt er gezorgd voor voldoende snacks en water. Voor deze tocht dient u een goede conditie te hebben aangezien het terrein soms rotsachtig en niet altijd vlak is. Vergeet vooral niet om goede schoenen mee te brengen, zwemkleding indien u wenst te zwemmen, en ook een kleine rugzak voor het  dragen van het water. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap. 

 • Maiton Eiland

  THB 2750 p.p.

  Vandaag heeft u de gelegenhied om een van de prachtigste en minst bekende eilanden van Phuket te bezoeken, namelijk Maiton eiland. Dit eiland is niet zo bekend, maar enorm prachtig en weinig toeristisch. U wordt in de ochtend opgehaald aan het hotel en bij aankomst aan de pier krijgt u een licht ontbijt met koffie en thee. Nadien gaan we per speedboot naar Maiton eiland, deze rit duurt ongeveer 15 MIN. Aangekomen heeft u de mogelijkheid om lekker te relaxen op het prachtige strand of te zwemmen en te snorkelen om de wondere onderwaterwereld te verkennen. Rond de middag wordt dan een lekkere lunch geserveerd op het strand. Nadien kan u een wandeling maken naar een mooi uitzichtpunt op het eiland met prachtige vergezichten. U heeft de rest van de namiddag vrij om verder lekker te relaxen. Rond 16u komt u terug aan bij de pier voor de transfer naar het hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).