Hotelcombinatie vakantie Bangkok - Koh Samui - Phuket

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

10,0
Toegevoegd op: 22-01-2018

Helemaal geweldig! Ik zou het zo weer doen

Mw. R - Heino
9,5
Toegevoegd op: 26-11-2017

Goede ontspannen manier van reizen. Prima hotels op mooie locaties en uitstekende transfers

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 06-08-2017

was allemaal TOP geregeld

Kata Palm Resort&Spa was geweldig!!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 03-08-2017

Wij hebben erg genoten . En zijn zeer tevreden over Fox. Alles tot op de puntjes verzorgd.

We zijn ook erg goed begeleid door de touroperator ter plaatse in Bangkok die ons te hulp schoot doordat mijn vriend op het politie buro door een scooterongeluk op Koh Samui. Niet onze schuld maar door de corupte politie daar moest hij grof betalen. En de man van fox heeft het terug kunnen brengen naar 20.000 baht. Verder was alles zo goed geregeld. Tot de de boot, de nachttrein, alle busjes die ons afhaalde of weg brachten. De hotels echt alles. Vol lof. groetjes linda en Jaco

Mw. K - Den Helder
9,5
Toegevoegd op: 30-07-2017

Heerlijk eilandleven, prachtig Samui en levendig Phuket maken de reis een succes. En Bangkok is een must

De fietstocht en drijvende markt zijn in Bangkok echte aanraders! De accommodatie die Fox aanbiedt in Bangkok ligt erg gunstig gelegen en daardoor kun je prima Bangkok verkennen vanaf daar. Het is een prima hotel met grote kamers, de bedden helaas wat hard. Op Kon Samui werd een prachtig hotel geselecteerd in een hele fijne standplaats, genoeg voorzieningen en activiteiten daar. Heerlijk om bij te komen, zeker na Bangkok. We waren blij dat we op Phuket in Kata Beach zaten, daar was het veel rustiger en aangenamer dan het beruchte Patong. Helaas was vanwege het seizoen de zee erg ruw en daardoor hebben we op Samui een excursie niet kunnen doen en de excursie naar de Phi Phi eiland vanaf Phuket was ook geen succes met de ruwe zee. James Bond Island excursie is wel echt een aanrader, aangezien de zee daar altijd rustig Is, je hele mooie dingen ziet en gaat kajakken. Al met al een top reis, alles perfect geregeld door Fox/Khiri

Dhr. Van den E - Rotterdam
8,1
Toegevoegd op: 25-07-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 22-07-2017

Een reis waarbij je krijgt wat je ervan verwacht!

Dhr. K - Rhoon
10,0
Toegevoegd op: 31-05-2017

Alles heeft Fox tot in de puntjes geregeld, ontzettend mooie en leuke ervaring!

Mijn allereerste vakantie alleen, naar Azië, met Qatar en geboekt bij Fox. Qatar is ver weg de beste vliegtuigmaatschappij die ik heb ervaren. Het personeel is ontzettend aardig, genoeg eten en drinken aan boord en dat alles voor zonder daarvoor te hoeven te betalen. Bangkok was ontzettend gaaf om te zien, wel erg druk, fietsen met Co van Kessel was fantastisch! Zelf miste ik een agent die me meer kon bij praten over Bangkok.. Vooral tips over hoe taxichauffeurs handelen, waar je het beste kan eten, miste ik. Na Bangkok ben ik met de nachttrein vertrokken na Ko Samui, zo mooi al dat groen al die stranden! Op de muggen na, heb ik van alle stukje van Ko Samui genoten! Op Ko Samui ben ik een dag weggegaan met de boot om alle 42 eilanden te kunnen zien, zo mooi! Na Ko Samui met de bus vertrokken naar Phuket. Phuket is groter dan Ko Samui, maar savonds een stuk gezelliger, met marktkraampjes.

Mw. B - Epse
Terug naar boven