Hotelcombinatie vakantie Bangkok - Koh Samui - Phuket

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 25-11-2018

Onvergetelijk

Nvt

7,7
Toegevoegd op: 21-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 19-08-2018

Reis voldeed volledig aan de omschrijving en verwachting.

De pick-ups bij verschillende hotels waren correct geregeld,altijd op tijd ondanks de soms wat vroege tijd van vertrekken.

Bert
9,5
Toegevoegd op: 26-11-2017

Goede ontspannen manier van reizen. Prima hotels op mooie locaties en uitstekende transfers

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 22-01-2018

Helemaal geweldig! Ik zou het zo weer doen

Er is geen omschrijving ingevuld.

C Rosink
10,0
Toegevoegd op: 03-03-2018

prima verzorgd, nagenoeg geen gezwem in open water. overal was de opvang goed geregeld

Alle drie accommodaties waren perfect, ontbijtten prima, uitgebreid buffet voor elk wat wils. De excursies waren goed geregeld, halen en brengen prima verzorgd door de busjes met chauffeur. Het eten en drinken onderweg goed verzorgd. Wij namen deel aan fietstocht door Bangkok. (nacht)treinreis richting Koo Samui, op eindstation weer opgepikt door chauffeur met Fox busje die ons verder bracht naar Ferrie die ons uiteindelijk weer op Koo Samui afzette, Daar weer opgewacht door chauffeur met "Fox Busje" die ons weer keurig afleverde bij het resort. Laatste dagen verbleven we op Phuket en daar nog wezen 'eiland hoppen' , ook hiervoor gold dat het van a tot z prima verzorgd was door de tussenkomst van Fox reizen. AL MET AL CHAPEAU VOOR FOX REIZEN

M. Eikelboom
7,6
Toegevoegd op: 23-05-2017

Thailand een hele ervaring rijker

accomodaties waren goed tot zeer goed maar de transport van Bangkok naar Koh Samui was iets om nooit meer mee te maken met de nachttrein 2,5 uur te vroeg op het treinstation mag wel 1,5 uur af het was ook te lang met geen goede maaltijd van 17:00 uur tot 13:00 uur was te veel reizen naar onze inzicht als ik dit had geweten had ik deze reis niet geboekt was ook jammer dat je geen keuze bij boeken had om ipv 2e klasse 1e klasse te reizen in de nachttrein ook de 2e reis naar Phuket met de bus was koe maar een tussenstop van een half uur bij een wegrestaurant was een plek waar je geen maaltijd wil nuttigen zoals iedereen niet deed dus maar voor de rest wel genoten waar bij Koh Samui de beste indruk achterliet en de beste restaurants bood

p Hendriks
10,0
Toegevoegd op: 31-05-2017

Alles heeft Fox tot in de puntjes geregeld, ontzettend mooie en leuke ervaring!

Mijn allereerste vakantie alleen, naar Azië, met Qatar en geboekt bij Fox. Qatar is ver weg de beste vliegtuigmaatschappij die ik heb ervaren. Het personeel is ontzettend aardig, genoeg eten en drinken aan boord en dat alles voor zonder daarvoor te hoeven te betalen. Bangkok was ontzettend gaaf om te zien, wel erg druk, fietsen met Co van Kessel was fantastisch! Zelf miste ik een agent die me meer kon bij praten over Bangkok.. Vooral tips over hoe taxichauffeurs handelen, waar je het beste kan eten, miste ik. Na Bangkok ben ik met de nachttrein vertrokken na Ko Samui, zo mooi al dat groen al die stranden! Op de muggen na, heb ik van alle stukje van Ko Samui genoten! Op Ko Samui ben ik een dag weggegaan met de boot om alle 42 eilanden te kunnen zien, zo mooi! Na Ko Samui met de bus vertrokken naar Phuket. Phuket is groter dan Ko Samui, maar savonds een stuk gezelliger, met marktkraampjes.

M.L Bronswijk