14/15-daagse hotelcombinatie vakantie Bangkok - Koh Samui - Phuket

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 23-02-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

Hans
8,0
Toegevoegd op: 17-09-2019

Leuke reis waarbij je op 3 heel verschillende lokaties in Thailand verblijft.

Alle transfers waren geweldig geregeld door Fox, op de luchthaven en bij de trein stond steeds keurig op tijd een taxichauffeur op ons te wachten. Kijk in Bangkok uit als je een Tuktuk neemt, er zijn onderlinge afspraken gemaakt met restaurants, rondvaartbedrijven en kleermakers. Als zij jou daarheen brengen krijgen zij commissie, bij die bedrijven betaal je steevast veel te veel. Met de stadsbus en de skytrein kom je voor hel weinig geld ook overal in de stad of neem gewoon de Hop on Hop of boot, kost 200 bath voor 24 uur. In de nachttrein naar Samui hebben wij een 1e klas coupé genomen, toeslag is ca € 15 pp maar het reizen wordt een stuk comfortabeler. Ga op Phuket zeker naar het Chalong Elephant Retirement. Hier worden de olifanten heel respectvol opgevangen. Het is ontzettend leuk om met de olifanten onder de douche te gaan. Ook een boottocht naar de PhiPhi elanden is een aanrader. Mooie snorkelplekken onderweg

Karin uit Santpoort
9,0
Toegevoegd op: 16-09-2019

Mooie pakketreis door Thailand

Met 3 stops in dit pakket en vele optionele excursies is deze reis zeker een aanrader. De nachttrein valt alles mee, en taxi's staan altijd netjes te wachten bij aankomst. Wij hadden via Fox een upgrade naar 1e klas gevraagd, een privecabine in de trein. Dat was toch wel prettiger. Verder was alles zeer goed verzorgd.

Maarten
7,0
Toegevoegd op: 28-08-2019

Onvergetelijk

Aan te raden. Doe veel. Geniet. En let niet teveel op je geld. Thailand is niet meer goedkoop. Maar mij was het de vakantie zeker waard

Gijsbertje
8,3
Toegevoegd op: 09-08-2019

Een leuke manier om bangkok te ontdekken is een fietstocht te boeken. Een aanrader is om een keer met de trein of nachttrein te reizen. Excursie naar mooie eilanden om te snorkelen of te kayaken is een aanrader , alleen kunnen de golven tijdens de boot reis wellens voor problemen zorgen.

8,3
Toegevoegd op: 08-05-2019

Mooie reis, goed geregeld, iets teveel toeristische plekken.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 25-11-2018

Onvergetelijk

Nvt

7,7
Toegevoegd op: 21-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 19-08-2018

Reis voldeed volledig aan de omschrijving en verwachting.

De pick-ups bij verschillende hotels waren correct geregeld,altijd op tijd ondanks de soms wat vroege tijd van vertrekken.

Bert
10,0
Toegevoegd op: 22-01-2018

Helemaal geweldig! Ik zou het zo weer doen

Er is geen omschrijving ingevuld.

C Rosink