Hotelcombinatie vakantie Bangkok - Koh Samui - Phuket

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,6
Toegevoegd op: 21-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 19-08-2018

Reis voldeed volledig aan de omschrijving en verwachting.

De pick-ups bij verschillende hotels waren correct geregeld,altijd op tijd ondanks de soms wat vroege tijd van vertrekken.

Dhr. B
10,0
Toegevoegd op: 03-03-2018

prima verzorgd, nagenoeg geen gezwem in open water. overal was de opvang goed geregeld

Alle drie accommodaties waren perfect, ontbijtten prima, uitgebreid buffet voor elk wat wils. De excursies waren goed geregeld, halen en brengen prima verzorgd door de busjes met chauffeur. Het eten en drinken onderweg goed verzorgd. Wij namen deel aan fietstocht door Bangkok. (nacht)treinreis richting Koo Samui, op eindstation weer opgepikt door chauffeur met Fox busje die ons verder bracht naar Ferrie die ons uiteindelijk weer op Koo Samui afzette, Daar weer opgewacht door chauffeur met "Fox Busje" die ons weer keurig afleverde bij het resort. Laatste dagen verbleven we op Phuket en daar nog wezen 'eiland hoppen' , ook hiervoor gold dat het van a tot z prima verzorgd was door de tussenkomst van Fox reizen. AL MET AL CHAPEAU VOOR FOX REIZEN

Mw. E - Rozendaal
10,0
Toegevoegd op: 22-01-2018

Helemaal geweldig! Ik zou het zo weer doen

Mw. R - Heino
9,5
Toegevoegd op: 26-11-2017

Goede ontspannen manier van reizen. Prima hotels op mooie locaties en uitstekende transfers

Anoniem
Terug naar boven