14/15-daagse hotelcombinatie vakantie Bangkok - Koh Samui - Phuket

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,0
Toegevoegd op: 28-08-2019

Onvergetelijk

Aan te raden. Doe veel. Geniet. En let niet teveel op je geld. Thailand is niet meer goedkoop. Maar mij was het de vakantie zeker waard

Gijsbertje
8,3
Toegevoegd op: 09-08-2019

Een leuke manier om bangkok te ontdekken is een fietstocht te boeken. Een aanrader is om een keer met de trein of nachttrein te reizen. Excursie naar mooie eilanden om te snorkelen of te kayaken is een aanrader , alleen kunnen de golven tijdens de boot reis wellens voor problemen zorgen.

8,3
Toegevoegd op: 08-05-2019

Mooie reis, goed geregeld, iets teveel toeristische plekken.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 25-11-2018

Onvergetelijk

Nvt

7,7
Toegevoegd op: 21-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 19-08-2018

Reis voldeed volledig aan de omschrijving en verwachting.

De pick-ups bij verschillende hotels waren correct geregeld,altijd op tijd ondanks de soms wat vroege tijd van vertrekken.

Bert
10,0
Toegevoegd op: 22-01-2018

Helemaal geweldig! Ik zou het zo weer doen

Er is geen omschrijving ingevuld.

C Rosink
10,0
Toegevoegd op: 03-03-2018

prima verzorgd, nagenoeg geen gezwem in open water. overal was de opvang goed geregeld

Alle drie accommodaties waren perfect, ontbijtten prima, uitgebreid buffet voor elk wat wils. De excursies waren goed geregeld, halen en brengen prima verzorgd door de busjes met chauffeur. Het eten en drinken onderweg goed verzorgd. Wij namen deel aan fietstocht door Bangkok. (nacht)treinreis richting Koo Samui, op eindstation weer opgepikt door chauffeur met Fox busje die ons verder bracht naar Ferrie die ons uiteindelijk weer op Koo Samui afzette, Daar weer opgewacht door chauffeur met "Fox Busje" die ons weer keurig afleverde bij het resort. Laatste dagen verbleven we op Phuket en daar nog wezen 'eiland hoppen' , ook hiervoor gold dat het van a tot z prima verzorgd was door de tussenkomst van Fox reizen. AL MET AL CHAPEAU VOOR FOX REIZEN

M. Eikelboom