Hotelcombinatie vakantie Koh Samui - Koh Tao - Koh Phangan

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

20 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 18-03-2019

een prima combinatie van Hotels, locaties

Allemaal weer heel goed geregeld door Fox. De Hotels vonden wij helemaal allemaal goed, goede service, mooie kamers De transfers van eiland naar eiland perfect geregeld door fox. De tijd op Koh Tao is voldoende. Op Phangan hadden we wel iets langer willen blijven. Tijdens de vakantie een goed contact via de App met FOX. Heel fijn om wanneer dit nodig is even contact te kunnen zoeken. We wilde onverwachts een excursie regelen, even contact via de app en vervolgens was dit zo geregeld. Wij hebben op Phangan en Samui een scooter gehuurd, dit ging prima, uiteraard is voorzichtig rijden een must.

Plash
9,3
Toegevoegd op: 07-03-2019

Een geweldig, mooie en fantastische reis gehad, wat Foxreizen uitmuntend heeft georganiseerd!!

Ik adviseer toch op Koh Samui en Koh Phangan een scooter te huren(via de hotels beter betrouwbaar). Blijft natuurlijk altijd wel een risicootje, want verzekeringen kennen ze daar niet. Dus rustig rijden, maar dan kan je het meest ondernemen en in alle vrijheid. Hebben hierdoor veel gedaan en gezien. Met uitzondering van Koh Tao, hebben wij vrij weinig op de resort zelf verbleven. Op Koh Tao juist wel veel op het resort verbleven, ook omdat het daar heerlijk genieten was(mooi strandje ook) en hebben via het hotel zelf een (privè)boottochtje gemaakt, snorkeltoer rond het eiland voor 3200 bath met z'n tweetjes(incl. lunch). Erg de moeite waard. Kan goedkoper in het plaatsje, maar dan ga je met een groep. Op Koh Samui zou ik zelf Chaweng Beach ontlopen en meer de noord en noordwest kant opzoeken, mooiere stranden en niet zo heel erg druk. Op Koh Phangan liggen vooral in het noorden en westen de mooiste stranden en heerlijke zee.

Lucien&Marjolijn
9,7
Toegevoegd op: 07-03-2019

Geweldige reis !

Wat erg onduidelijk was is :de 30 kilo bagage die mee mag vanaf Schiphol , mag niet mee naar Koh Samui daar mag je koffer maar 20 kilo wegen .... dit is niet duidelijk vermeld .

7,7
Toegevoegd op: 28-02-2019

Prima georganiseerde reis naar een toeristische bestemming met veel veelzijdige activiteiten

Samui Elephant Sanctuary via hun eigen website boeken, hier gaan ze goed met de olifanten om die vroeger mishandeld zijn geweest en gebruikt zijn voor toeristische tripjes. Hier hoor je ook hoe slecht dit voor de olifanten is. Het is het geld zeker waard, ze werken met zeer veel passie en liefde met de olifanten. Dus zeker GEEN olifanten ritjes maken in Thailand!!

C Brandjes Haarlem
9,0
Toegevoegd op: 09-02-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 24-01-2019

De leukste restaurantjes voor diner zitten overal langs de weg. Niet aan het strand.

R. Van de Brug uit Baarn
7,0
Toegevoegd op: 22-01-2019

Mooie reis, accommodatie kan veel beter. Met name Koh Panang is onder de (fox) maat.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 20-01-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,7
Toegevoegd op: 11-01-2019

Een mooie reis die helaas overschaduwd werd door (te)veel regen, dus geen echte zonvakantie.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 05-11-2018

Een super fijne, relaxte en goed georganiseerde reis. Alleen maar genieten!

Er is geen omschrijving ingevuld.