Hotelcombinatie vakantie Koh Samui - Koh Tao - Koh Phangan

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 05-11-2018

Een super fijne, relaxte en goed georganiseerde reis. Alleen maar genieten!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 30-10-2018

lekker relaxt reizen, alles goed geregeld

Er is geen omschrijving ingevuld.

F. Marcelis uit Tilburg
7,3
Toegevoegd op: 17-10-2018

Island Hopping in de golf van Thailand, 3 keer zee, strand en zon.

Tip: Huur een motorscooter. Heerlijk flexibel en heel veel fun. Neem de tijd om op je eigen tempo het/de eiland(en) rond te rijden en dan bij leuke plekjes te stoppen (en natuurlijk te eten). Wel oppassen met links rijden en steile helingen.

8,7
Toegevoegd op: 26-09-2018

Goed verzorgde reis met mooie accomodaties, direct aan het strand.

Relaxen was ons doel. Dat is met deze reiscombinatie heel goed mogelijk. We hebben weinig tot niks gedaan, heerlijk gegeten en aan de stranden vertoefd. Het weer, in deze periode viel een beetje tegen. De warmte niet, maar de uren zon wel. Neemt niet weg dat de natuur op zijn mooist is met de regenbuien die we gehad hebben.

Ingrid & Jan-Willem
8,3
Toegevoegd op: 25-09-2018

Actief, relaxed en schitterend!

Wij hebben deze reis erg positief ervaren. Voor ieder mens wat, een rustige strandvakantie met prachtige uitzichten of leuke activiteiten ondernemen, beide is mogelijk. Fox heeft ons de gehele reis telefonisch bij gestaan en toen mijn vriend helaas ziek werd zijn wij goed geholpen in de stappen die genomen moesten worden. Wij hebben genoten!

9,7
Toegevoegd op: 17-09-2018

Heerlijke en goed georganiseerde manier om de mooie Thaise eilanden te leren kennen!

Heerlijk relaxte reis met uitstekende accomodatie (voor wat je ervoor betaalt), goed aanbod aan (additionele) excursies en zat tijd om lekker te chillen. Must do's: hoogtepunten Koh Samui, national marine park, duiken/snorkelen op Koh Tao, fietstocht op Koh Phangan.

Peter Paulsen, Heiloo
8,0
Toegevoegd op: 04-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

0,0
Toegevoegd op: 22-04-2018

Een mooi zonnig avontuur op drie prachtige eilanden

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 21-01-2018

lekker kunnen genieten en hoefden niets zelf te verzorgen. Prima reis alles was goed geregeld

Er is geen omschrijving ingevuld.

FHJL Marcelis
8,6
Toegevoegd op: 07-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

SHC Van der Vegt