Hotelcombinatie vakantie Bangkok - Koh Kood - Koh Chang

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Er zijn voor deze reis geen extra opties beschikbaar.

Optionele excursies in Bangkok

 • Dagtocht naar Ayutthaya

  THB 1350-4400 p.p.

  Ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Tijdens deze dagtocht bezoekt u een aantal van de mooiste tempels en ruïnes waaronder die van het oude koninklijke paleis. Tevens brengt u tijdens deze excursie een bezoek aan het voormalige koninklijke zomerverblijf in Bang Pa-in. Dit zomerverblijf is gesticht in de Ayutthaya periode en koning Rama V heeft daar de meest unieke gebouwen neer laten zetten.

  THB 4400 p.p. bij 2 personen
  THB 3500 p.p. bij 3-4 personen
  THB 1350 p.p. bij 5 personen of meer

 • Dinercruise op de Chao Praya rivier

  THB 1250 p.p.

  's Avonds een romantisch diner op de Chao Praya rivier met live muziek. U kunt genieten van vele lekkere gerechten en tijdens uw diner vaart u langs vele verlichte tempels en oude gebouwen van Bangkok.

  Inclusief transfer van en naar uw hotel.

 • Fietstocht door Bangkok (3 uur)

  THB 1000 - 1550 p.p.

  U fietst door straatjes met een bonte afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden. Na de groenten- en bloemenmarkt steken we per boot de Chao Praya rivier over. Aan de overkant is het opvallend rustig op de route. Hier geen wirwar van mensen en luidruchtig verkeer, maar een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes”, zwaaiende passanten. Met een longtailboot keren we terug naar de andere kant van de rivier. Wegen zijn vlak en het tempo is rustig. Neem zo min mogelijk baintage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcreme en draag katoenen kleding. Geschikt voor iedereen met een normale conditie. Inclusief transfer naar het beginpunt van de excursie en inclusief water, frisdrank en een kleine snack. Deze excursie duurt circa 3 uur.


  2-3 personen: THB 1550,- p.p.
  4-7 personen: THB 1150,- p.p.
  Meer dan 8 personen: THB 1000,- p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 950 p.p. (let op, de transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen)

 • Fietstocht door Bangkok (5 uur)

  THB 1400 - 1850 p.p.

  U fietst door straatjes met een bonte afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden. Na de groenten- en bloemenmarkt steken we per boot de Chao Praya rivier over. Aan de overkant is het opvallend rustig op de route. Hier geen wirwar van mensen en luidruchtig verkeer, maar een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes”, zwaaiende passanten. Met een longtailboot keren we terug naar de andere kant van de rivier. Geschikt voor iedereen met een normale conditie. Wegen zijn vlak en het tempo is rustig. Neem zo min mogelijk bagage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcreme en draag katoenen kleding. Deze halve dagtour is inclusief water, frisdrank en een kleine maaltijd. Inclusief transfer van en naar uw hotel.

  Prijs voor 2-3 personen: THB 1850 p.p.
  Prijs voor 4-7 personen: THB 1650 p.p.
  Prijs voor >8 personen: THB 1400 p.p.


  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 1650 p.p. (let op, de transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen)

 • Drijvende Markt

  THB 1350-2650 p.p.

  Ten westen van Bangkok bevindt zich de meest bekende drijvende markt van Thailand; de Damnoen Saduak markt. Van oudsher vindt hier 's ochtends de verkoop van de kleurrijke handel, zoals fruit en souvenirs op het water plaats. Langs de oever vindt u een gezellige markt, vanwaar u leuke foto's kunt maken. Deze excursie is inclusief een tocht per 'longtail' boot naar de drijvende markt.

  THB 2650 p.p. bij 2 personen
  THB 1950 p.p. bij 3-4 personen
  THB 1350 p.p. vanaf 5 personen

 • Grand Palace, Wat Arun en Klong tour

  THB 2300-3850 p.p.

  In de ochtend brengt u een bezoek aan het Koninklijk Paleis. Het Koninklijk Paleis is het hoogtepunt in de Thaise cultuur, gebouwd in 1782 en op dit uitgestrekte terrein staat o.a. de tempel Wat Phra Kaew, waarin de Emerald Boeddha is gehuisvest. Dit beeldje van jade is het allerheiligste Boeddhabeeld van Thailand. Een unieke combinatie van Thaise en Westerse architectuur uit de Chakri dynastie. U zult onder de indruk zijn van alle pracht en praal! Een fascinerende verzameling van muurschilderingen, beelden en boeddhistische ornamenten.
  Na de lunch brengt de watertaxi u naar Wat Arun, de tempel van de dageraad. Door prachtige architectuur en vakmanschap wordt deze tempel als een van de meest opmerkelijke tempels van Thailand beschouwd.
  Vervolgens stapt u aan boord van een longtail boot en vaart u door het fascinerende doolhof van waterwegen en kanalen. U zult ontdekken waarom Bangkok bekend staat als het "Venetië van het Oosten."

  THB 3850 p.p. bij 2 personen
  THB 3050 p.p. bij 3-4 personen
  THB 2300 p.p. bij 5 of meer personen

 • Klong tour

  THB 750 - 1750 p.p.

  Boottocht door de 'klongs' van de imposante Chao Praya rivier, die dwars door de stad loopt. Onderweg bezoeken we de oudste tempel van Bangkok, de Wat Arun, die rijkelijk is gedecoreerd met Chinees porselein.

  Indien u deze excursie boekt tijdens de groepsreis (bij 5 personen of meer) zijn de kosten THB 750 p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief:
  Bij 2 personen: THB 1750 p.p.
  Bij 3-4 personen: THB 1250 p.p.

 • Thaise kooklessen - Thais Leren Koken

  THB 2200 p.p.

  Er is geen betere manier om te leren hoe je de beste Thaise gerechten kunt maken dan tijdens een Thaise kookcursus wanneer u in Thailand zelf bent!! De kooklessen bij Baipai Thai Cooking School zijn een ideale manier om de kneepjes onder de knie te krijgen. U krijgt les van gekwalificeerd Thais personeel en de klas zal uit maximaal 10 personen bestaan. U krijgt ook de beschikking over eigen kookmateriaal en de lessen worden gegeven in het Engels in een traditionele Thaise keuken!

  Excursie op basis van internationaal gezelschap.

 • Old Town Discovery Walk

  THB 800-1450p.p.

  THB1450 p.p. bij 2 personen
  THB 1100 p.p. bij 3-4 personen
  THB 800 p.p. bij 5 of meer personen

 • Proef Chinatown

  THB 1350 pp

  Aan het begin van de avond bezoekt u het ruim 200 jaar oude Chinatown van Bangkok onder leiding van een professionele gids. Start de tour met een drankje op een heuse rooftop bar voordat u per tuk-tuk naar het hart van Chinatown wordt gebracht. Hier kunt u verschillende lokale gerechten en drankjes proeven waaronder heerlijke dimsum, dumplings en lokale desserts. De gids geeft uitleg over alle gerechten en de bezienswaardigheden die we onderweg tegenkomen. Na al deze lekkernijen sluit u de avond af met een drankje in een gezellige buiten bar.
  Minimaal twee personen.

 • Avondfietstocht

  THB 1050p.p.

  Minimaal 2 personen

Optionele excursies in Koh Chang

 • 5 eilanden snorkeltour

  THB 1350 p.p.

  Met de 5 eilanden tour vaart u langs de prachtige eilanden Ko Wai, Ko Yak Lek, Ko Yak Yai, Ko Rung en Ko Thonglang. Tijdens het snorkelen zult u prachtige koraalriffen tegenkomen en wanneer u wilt bijkomen van het zwemmen kunt u relaxen op het prachtige strand. Deze excursie is inclusief lunchbox en entree voor nationaal park.

  Deze excursie wordt uitgevoerd met internationaal gezelschap.

 • Onbekend Koh Chang

  THB 1600 p.p.

  Ervaar de onbekende oostzijde van Koh Chang. U bezoekt het lokale dorp Klong Son in noord Koh Chang. Hier kunt u zien hoe rubber wordt geproduceerd. U vervolgt de weg naar Salak Khok, waar u aan boord gaat van een traditionele Thaise boot voor een tocht door het het mangrovebos. Het is ook mogelijk om zelf door het mangrovebos te kajakken. Voor de lunch wordt u naar Salak Phet gebracht, dat bekend staat om zijn geweldige visrestaurants.
  Deze excursie wordt uitgevoerd op maandag en donderdag en met international gezelschap.

  Indien u deze excursie op privébasis wilt uitvoeren (dagelijks):
  THB 2800 p.p.bij 2-3 personen
  THB 1950 p.p. bij 3 personen of meer

 • Diner met vuurvliegjes boottocht

  THB 1000 p.p.

  U wordt naar het prachtige Aana resort in Klong Prao gebracht. Het resort ligt aan de rivier. Na de welkomstcocktail kunt u genieten van een heerlijke Thaise maaltijd (inclusief 1 glas wijn). Na het diner stapt u in de boot voor een tocht door het mangrove bos om de vuurvliegjes te bekijken.

 • Tree Top Adventure Park

  THB 1250 p.p.

  Voor deze excursie wordt u opgehaald en teruggebracht naar uw hotel. De excursie kan zowel 's morgens als 's middags plaatsvinden. U wordt geadviseerd comfortabele kleding en (sport) schoenen te dragen. Tijdens deze excursie maakt u twee tochten van circa 40 minuten.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).