14-daagse hotelcombinatie vakantie Bangkok - Koh Lanta - Koh Yao Yai - Phuket

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

7 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 29-08-2019

Geweldige ervaring en uitermate goed geregeld

Bangkok is een must see stad, je komt ogen en oren tekort. Laat je in een TukTuk vervoeren of per taxi en aanschouw de hectiek. State Tower (met 65 verdiepingen) geeft 's avonds een fenomenaal uitzicht.

Jan-Willem
8,7
Toegevoegd op: 04-08-2019

Een superreis met hele mooie plaatsen waar we overnachtten en heel soepele transfers, alles klopte!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Familie bergschoen
9,3
Toegevoegd op: 02-07-2019

Mooie rondreis met veel afwisseling en goede hotels!

De reis direct starten in Bangkok is even omschakelen, maar een mooie ervaring. Heel mooie stad met veel bezienswaardigheden. De fietstocht van Co van Kessel is een aanrader. Daarna de drie strandlocaties met allemaal prachtige hotels. Het personeel was bijzonder vriendelijk bij Glow Elixir en Cape Panwa. Onze dochter van 1,5 kreeg heel veel aandacht en overal waren babybedjes geregeld. Ook tijdens de transfers waren er autostoeltjes aanwezig. Het is een aanrader om de reis te verlengen in Bangkok en Phuket, om nog wat langer te genieten van de vele mogelijkheden. Op de eilanden is het vrij rustig en weinig te beleven; een echte strandvakantie.

A&T&M
9,0
Toegevoegd op: 23-06-2019

Mooie hotels en overal stond weer iemand voor je klaar voor de transfer. Erg relaxed!

Er is geen omschrijving ingevuld.

R&R
9,7
Toegevoegd op: 09-05-2019

DIkke Merci, proficiat medewerkster Rosalie (altijd te bereiken in thailand) reisformatie Fox zeker

Heel mooi pakket, licht gevarieerd, heel mooie natuur, rustige excursies en een heel goede keuze qua hotels. proficiat Fox hopelijk kunnen we nog samen reizen met jullie. Informatie is altijd welkom. Nogmaals dank

pol Vanhaverbeke uit Rollegem Belgie
7,3
Toegevoegd op: 23-09-2018

Heerlijke vakantie gehad

De fietstocht door Bangkok is zeker een aanrader

anoniem
9,7
Toegevoegd op: 30-07-2018

Een afwisselende combinatie om op verschillende plaatsen te verblijven in Thailand.

Een goede combinatie om het drukke Bangkok te combineren met de rust op de verschillende eilanden. Best wel verlengen anders is de reis te kort aangezien je wel tijd verliest tijdens het transport. Wij hebben onze reis met 4 overnachtingen verlengd in het drukkere Ao Nang aangezien wij hier 11 jaar geleden ook reeds verbleven. Hotel Holliday Inn Resort is perfect gelegen. Wij gingen altijd naar het mooie wat verder afgelegen strand aan het uiteinde. Een bootje nemen naar het prachtige Railey Beach is ook een must.

Mevr.Nicole Wouters