15-daagse hotelcombinatie vakantie Krabi - Koh Mook - Koh Lipe - Langkawi

Je krijgt van ons:
  • Comfortabel hotel op Koh Lipe
  • Schitterend verblijf op Koh Mook
  • Relaxte stranddagen Langkawi
  • Alle dagen ontbijt
  • Twee binnenlandse vluchten

Unieke paradijselijke eilanden omringd door azuurblauwe zee en schitterend koraal

Ga mee eilandhoppen langs de unieke paradijselijke eilandjes Koh Mook en Koh Lipe. Droom weg aan witte zandstranden omringd door azuurblauwe zee en ontdek de schitterende onderwaterwereld vol tropische vissen en kleurrijk koraal. Sluit de reis af in buurland Maleisië op bounty eiland Langkawi met zijn prachtige baaien en goudgele stranden. Een reis voor echte eilandgenieters!

Je start de reis in Krabi, waar je verblijft in een uitstekend hotel in Ao Nang. Het hotel beschikt over een prima zwembad en veel restaurantjes zijn op loopafstand te vinden. De omgeving nodigt uit tot actieve excursies naar het groene en bergachtige landschap en de voor de kust liggende eilanden.

Na je verblijf in Krabi reis je per boot naar het eerste paradijselijke eilandje Koh Mook. De komende drie nachten verblijf je op het mooiste plekje van het eiland; op het witte zandstrand van de landtong met schitterende vergezichten op de omliggende eilanden. Vanaf Koh Mook kun je uitstapjes maken naar de nabijgelegen eilandjes Koh Cheuk en Koh Waen, beide met kleine zandstranden en vele mooie snorkelplekken. Aan de westkust van Koh Mook bevindt zich de Emerald Cave, waar vroeger piraten hun schatten verborgen. Je bereikt de grot per boot, of zwemmend, door een 80 meter lange tunnel.

De volgende stop is het eiland Koh Lipe, gezegend met twee brede witte zandstranden gescheiden door groene jungle en turquoise zeewater. Koh Lipe heeft geen pier, de boot zet je af op het drijvende platform waar je de nationale park fee (THB 200 p.p.) betaalt en waar je een longtailboot naar het resort kunt regelen (circa THB 50 p.p.p.e.). Koh Lipe is een waar duik- en snorkelparadijs, aan de zuidkust van het eiland kun je vanaf het strand al de kleurrijke onderwaterwereld ontdekken. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om prachtige tropische vissen te spotten bij nabijgelegen eilandjes.

De reis eindigt op Maleise eiland Langkawi, niet ver van Koh Lipe. Langkawi kenmerkt zich door zijn prachtige baaien en brede zandstranden. Ook hier zijn vele excursiemogelijkheden om het eiland of de onderwaterwereld te ontdekken. Maak bijvoorbeeld een interessante mangrovetour of verken al fietsend het platteland en de rijstvelden.

Je kunt je verblijf op Langkawi ook upgraden naar een luxe hotel. Zie hiervoor het tabblad ‘Extra opties’. Het is tevens mogelijk op om Langkawi te verlengen. Na je verblijf op het eiland vlieg je via Kuala Lumpur terug naar Amsterdam.

Kenmerken van deze Reis

Comfort

Hotelfaciliteiten

Activiteiten

Ligging