Hotelcombinatie vakantie Bangkok - Krabi - Phuket

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Bangkok

 • Dagtocht naar Ayutthaya

  THB 1350-4400 p.p.

  Ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Tijdens deze dagtocht bezoekt u een aantal van de mooiste tempels en ruïnes waaronder die van het oude koninklijke paleis. Tevens brengt u tijdens deze excursie een bezoek aan het voormalige koninklijke zomerverblijf in Bang Pa-in. Dit zomerverblijf is gesticht in de Ayutthaya periode en koning Rama V heeft daar de meest unieke gebouwen neer laten zetten.

  THB 4400 p.p. bij 2 personen
  THB 3500 p.p. bij 3-4 personen
  THB 1350 p.p. bij 5 personen of meer

 • Dinercruise op de Chao Praya rivier

  THB 1250 p.p.

  's Avonds een romantisch diner op de Chao Praya rivier met live muziek. U kunt genieten van vele lekkere gerechten en tijdens uw diner vaart u langs vele verlichte tempels en oude gebouwen van Bangkok.

  Inclusief transfer van en naar uw hotel.

 • Avondfietstocht

  THB 1050p.p.

  Minimaal 2 personen

 • Fietstocht door Bangkok (3 uur)

  THB 1000 - 1550 p.p.

  U fietst door straatjes met een bonte afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden. Na de groenten- en bloemenmarkt steken we per boot de Chao Praya rivier over. Aan de overkant is het opvallend rustig op de route. Hier geen wirwar van mensen en luidruchtig verkeer, maar een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes”, zwaaiende passanten. Met een longtailboot keren we terug naar de andere kant van de rivier. Wegen zijn vlak en het tempo is rustig. Neem zo min mogelijk baintage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcreme en draag katoenen kleding. Geschikt voor iedereen met een normale conditie. Inclusief transfer naar het beginpunt van de excursie en inclusief water, frisdrank en een kleine snack. Deze excursie duurt circa 3 uur.


  2-3 personen: THB 1550,- p.p.
  4-7 personen: THB 1150,- p.p.
  Meer dan 8 personen: THB 1000,- p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 950 p.p. (let op, de transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen)

 • Fietstocht door Bangkok (5 uur)

  THB 1400 - 1850 p.p.

  U fietst door straatjes met een bonte afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden. Na de groenten- en bloemenmarkt steken we per boot de Chao Praya rivier over. Aan de overkant is het opvallend rustig op de route. Hier geen wirwar van mensen en luidruchtig verkeer, maar een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes”, zwaaiende passanten. Met een longtailboot keren we terug naar de andere kant van de rivier. Geschikt voor iedereen met een normale conditie. Wegen zijn vlak en het tempo is rustig. Neem zo min mogelijk bagage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcreme en draag katoenen kleding. Deze halve dagtour is inclusief water, frisdrank en een kleine maaltijd. Inclusief transfer van en naar uw hotel.

  Prijs voor 2-3 personen: THB 1850 p.p.
  Prijs voor 4-7 personen: THB 1650 p.p.
  Prijs voor >8 personen: THB 1400 p.p.


  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 1650 p.p. (let op, de transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen)

 • Drijvende Markt

  THB 1350-2650 p.p.

  Ten westen van Bangkok bevindt zich de meest bekende drijvende markt van Thailand; de Damnoen Saduak markt. Van oudsher vindt hier 's ochtends de verkoop van de kleurrijke handel, zoals fruit en souvenirs op het water plaats. Langs de oever vindt u een gezellige markt, vanwaar u leuke foto's kunt maken. Deze excursie is inclusief een tocht per 'longtail' boot naar de drijvende markt.

  THB 2650 p.p. bij 2 personen
  THB 1950 p.p. bij 3-4 personen
  THB 1350 p.p. vanaf 5 personen

 • Grand Palace, Wat Arun en Klong tour

  THB 2300-3850 p.p.

  In de ochtend brengt u een bezoek aan het Koninklijk Paleis. Het Koninklijk Paleis is het hoogtepunt in de Thaise cultuur, gebouwd in 1782 en op dit uitgestrekte terrein staat o.a. de tempel Wat Phra Kaew, waarin de Emerald Boeddha is gehuisvest. Dit beeldje van jade is het allerheiligste Boeddhabeeld van Thailand. Een unieke combinatie van Thaise en Westerse architectuur uit de Chakri dynastie. U zult onder de indruk zijn van alle pracht en praal! Een fascinerende verzameling van muurschilderingen, beelden en boeddhistische ornamenten.
  Na de lunch brengt de watertaxi u naar Wat Arun, de tempel van de dageraad. Door prachtige architectuur en vakmanschap wordt deze tempel als een van de meest opmerkelijke tempels van Thailand beschouwd.
  Vervolgens stapt u aan boord van een longtail boot en vaart u door het fascinerende doolhof van waterwegen en kanalen. U zult ontdekken waarom Bangkok bekend staat als het "Venetië van het Oosten."

  THB 3850 p.p. bij 2 personen
  THB 3050 p.p. bij 3-4 personen
  THB 2300 p.p. bij 5 of meer personen

 • Klong tour

  THB 750 - 1750 p.p.

  Boottocht door de 'klongs' van de imposante Chao Praya rivier, die dwars door de stad loopt. Onderweg bezoeken we de oudste tempel van Bangkok, de Wat Arun, die rijkelijk is gedecoreerd met Chinees porselein.

  Indien u deze excursie boekt tijdens de groepsreis (bij 5 personen of meer) zijn de kosten THB 750 p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief:
  Bij 2 personen: THB 1750 p.p.
  Bij 3-4 personen: THB 1250 p.p.

 • Thaise kooklessen - Thais Leren Koken

  THB 2200 p.p.

  Er is geen betere manier om te leren hoe je de beste Thaise gerechten kunt maken dan tijdens een Thaise kookcursus wanneer u in Thailand zelf bent!! De kooklessen bij Baipai Thai Cooking School zijn een ideale manier om de kneepjes onder de knie te krijgen. U krijgt les van gekwalificeerd Thais personeel en de klas zal uit maximaal 10 personen bestaan. U krijgt ook de beschikking over eigen kookmateriaal en de lessen worden gegeven in het Engels in een traditionele Thaise keuken!

  Excursie op basis van internationaal gezelschap.

 • Old Town Discovery Walk

  THB 800-1450p.p.

  THB1450 p.p. bij 2 personen
  THB 1100 p.p. bij 3-4 personen
  THB 800 p.p. bij 5 of meer personen

 • Proef Chinatown

  THB 1350 pp

  Aan het begin van de avond bezoekt u het ruim 200 jaar oude Chinatown van Bangkok onder leiding van een professionele gids. Start de tour met een drankje op een heuse rooftop bar voordat u per tuk-tuk naar het hart van Chinatown wordt gebracht. Hier kunt u verschillende lokale gerechten en drankjes proeven waaronder heerlijke dimsum, dumplings en lokale desserts. De gids geeft uitleg over alle gerechten en de bezienswaardigheden die we onderweg tegenkomen. Na al deze lekkernijen sluit u de avond af met een drankje in een gezellige buiten bar.
  Minimaal twee personen.

Optionele excursies in Krabi

 • Fietsen naar Huayto waterval

  THB 3700 p.p.

  Voor de sportievelingen een leuke fietstour naar de Huay Tho waterval. ’s Morgens wordt u bij het hotel opgehaald en fietsen door een decor van gebergten en palmplantages. Houd u rekening met een aantal afdalingen en hellingen die u met de fiets moet nemen. Vervolgens komen we aan bij Phanom Benja National Park met de Huay Tho waterval. Neem zwemspullen mee voor een verfrissende duik!
  De terugrit gaat grotendeels naar beneden en is een stuk gemakkelijker. Rond het middag uur komen we weer terug bij het startpunt en worden we teruggebracht naar ons hotel.

 • 4 Eilandentour per longtailboot

  THB 1500 p.p.

  Bezoek vier schitterende eilandjes voor de kust van Krabi. We vertrekken vanaf Nopparatthara beach en varen naar Tab island. Deze twee kleine eilandjes zijn gescheiden door een zandbank die bij eb bewandelbaar is, maar bij vloed onder de zeespiegel verdwijnt. We bezoeken ook Kai island (Chicken island), waar de rotsformaties de vorm van een kip hebben. Op elk eiland heeft u de mogelijkheid om te zwemmen en te snorkelen. Geniet van de vele gekleurde vissen in het water. Rond twee uur vaart u terug naar het vaste land. Inclusief (join-in) vervoer, National Park entree, gids.

 • Kajakken in Ao Thalane

  THB 1150 p.p.

  U maakt een bijzondere kajaktocht door mangrove bossen. Aanschouw de overweldigende natuur. Een fascinerende excursie! Inclusief lunch.

 • Kajakken bij Baan Bor Thor

  THB 2200 p.p.

  In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en naar Baan Bor Thor gebracht. U krijgt een korte uitleg over het dorpje, het mangrovebos en de kajaks. Per kajak vaart u door grotten en ziet u vele stalagtieten en stalagmieten. U komt onder meer in de Tham Phi Hua Toh grot met pre-historische schilderingen. Halverwege de excursie genieten we van een lunch in een van de drijvende restaurants bij de mangroven. Tot in de middag ontdekken we per kajak nog meerdere grotten voordat u weer teruggebracht wordt naar uw hotel.

 • Kajakken bij Hong Island

  THB 2800 p.p.

  In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald en naar de pier van Krabi gebracht. Per longtailboot vaart u in ongeveer 45 minuten naar Hong Island. Hong Island bestaat uit verschillende rotsformaties. Het is een uitstekende plek om te kajakken en zo de overweldigende natuur te aanschouwen. U kunt hier prima snorkelen en relaxen op mooie strandjes. Tot het einde van de middag bent u vrij om te relaxen, kajakken en snorkelen.

Optionele excursies in Phuket

 • Stadstour Phuket

  THB 1050-1900 p.p.

  Een halve dagexcursie waarbij u de hoogtepunten van Phuket afgaat. Zo gaat u naar Patong, Karon, Kata Beach en bezoekt u een prachtig uitzichtspunt over de drie stranden van Kata Noi, Kata en Karon. Vervolgens gaan we naar de grootste tempel van Phuket, de Wat Chalong, een boeddistische tempel die ookwel het spirituele hart van de stad wordt genoemd. Uiteraard krijgt u de tijd om souveniers te kopen in de lokale winkeltjes.

  THB 1900 p.p. bij 2 personen
  THB 1500 p.p. bij 3-5 personen
  THB 1050 p.p. bij 6 personen of meer

 • Cocktail workshop

  THB 2080-2860 p.p.

  In de middag worden we opgehaald bij ons hotel voor een gezellige cocktail workshop bij Chalong Bay. We starten de tour met uitleg bij de destilleerderij die met zijn fantastische rum al vele prijzen heeft behaald. Tijdens de daaropvolgende workshop krijgen we tips en uitleg om dan zelf aan de slag te gaan. We maken allemaal onze eigen tropische rum cocktail waarmee we proosten op een geslaagde excursie!

  Excursie inclusief vervoer, Engelssprekende gids, rondleiding en workshop.

  THB 2860 p.p. bij 2 personen
  THB 2420 p.p. bij 3-4 personen
  THB 2080 p.p. bij 5 personen of meer

 • Phi Phi Eilanden excursie

  THB 2680 p.p.

  De Phi Phi eilandengroep in de Andaman zee staan wereldwijd bekend als misschien wel één van de mooiste eilanden ter wereld. De zee is prachtig helder en de stranden zijn parelwit. U brengt onder meer een bezoek aan Phi Phi Leh en Phi Phi Don, de twee grootste eilanden. Daarnaast krijgt u de kans om te gaan snorkelen in diverse baaien, waaronder Khai Nai Island. Verder krijgt u de kans om leuke foto's te maken in bijvoorbeeld de vikingengrot en op het apenstrand, welke zijn bevolkt door grote groepen wilde aapjes.

 • Similan Eilanden

  THB 3100 p.p.

  Negen dichtbeboste eilanden omringd met uit de zee rijzende rotsen en prachtige met fijn poederzand bedekte stranden, vormen het nationaal park van de Similan Eilanden. Het is een geweldige plek voor zowel duiken als snorkelen in een ongerepte natuur. Per speedboot cruisen we in 90 minuten ten noorden van Phuket naar de Similan Eilanden. Eenmaal aangekomen hebben we de volledige dag om het park en één van 's werelds grootste snorkelplekken te verkennen.
  Deze excursie wordt niet in het regenseizoen uitgevoerd, maar alleen van November tot April.

 • Simon Cabaret

  THB 1000 p.p.

  Thailand is befaamd om zijn travestietenspektakels. De shows die 's avonds worden opgevoerd in het Simon Cabaret zijn van het allerhoogste niveau en genieten internationale bekendheid. Geniet van de indrukwekkende decors en kostuums! (VIP plaatsen)

 • Stadswandeling Old Town Phuket

  THB 1600-1900 pp

  Vroeg in de ochtend maakt u een excursie door het oude centrum van Phuket. Phuket is veel meer dan een strandbestemming en was vroeger een belangrijk handelscentrum op de route tussen India en China. Vele Portugezen, Fransen maar ook Nederlanders deden dit schiereiland aan tijdens hun reizen. Het oude centrum van Phuket herbergt nog vele karakteristieke overblijfselen uit deze periode waaronder gebouwen in typische Sino-Portugese stijl. U bezoekt verschillende marktjes inclusief een markt met heuse Boeddha reliekwieken, u drinkt een kopje koffie in een lokaal koffieshopje dat door een familie gerund wordt en u bewondert de oudste Chinese tempel van Phuket.
  Minimaal twee personen.

  THB 1900 p.p. bij 2-4 personen
  THB 1600 p.p. vanaf 5 personen

 • Whitewater Raften

  THB 4000 p.p.

  Tijdens dit Whitewater Rafting avontuur vaart u per raft door prachtige landschappen en tropisch regenwoud met rijke vegetatie. Naast de tocht per raft bezoekt u ook een waterval voor een verfrissende duik en kunt u genieten van een lekkere lunch. Deze tocht is ook geschikt voor beginners en is onderleiding van ervaren gidsen.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).