Hotelcombinatie vakantie Bangkok - Krabi - Phuket

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0
Toegevoegd op: 20-06-2017

Bij Fox een BOX vol info voor een heerlijke onbezorgde tijd!!!!

Afgelopen weken is gebleken dat wij meer gebaad zijn bij een rondreis die volledig georganiseerd is. Onze reis was qua vervoer en overnachting perfect verzorgt dii Fox. De dagen die we zelf in moesten vullen waren prima te doen maar we zijn achteraf toch mensen van gemak dient de mens. Mee in de roede. Voor 2 jaar terug hebben wij Java/Bali gedaan via Fox en zijn zeker voornemens hier meer reizen te boeken. In het verleden heb ik diverse malen een single reis gedaan en nu mijn man ook heeft geroken aan de rondreizen van Fox dus laten ons lekker maken op de site. Wie weet wat de volgende stap is...... kans is groot dat dit weer via Fox zal zijn.

Mw. D - Ermelo
10,0
Toegevoegd op: 11-04-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. R - Rotterdam
8,6
Toegevoegd op: 19-12-2016

Een stukje paradijs voor een scherpe prijs..

We hebben een heerlijke vakantie gehad, mooie accommodaties, goed georganiseerd (alleen op airport Phuket konden onze gegevens niet vinden..).

Dhr. van der D - Hellevoetsluis
Terug naar boven