Hotelcombinatie vakantie Bangkok - Krabi - Phuket

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1
Toegevoegd op: 02-01-2018

Als je redelijk zelfredzaam bent is het een mooie reis

Bangkok was leuk, boottocht over de rivier is een aanrader. Krabi is een ontzettend gezellig plaatsje met een leuke boulevard en mooi strand, hier was ik graag een paar dagen langer gebleven. Phuket viel ons een beetje tegen, heeft niet de typische Thaise sfeer en vriendelijkheid. Erg druk en erg toeristisch.

Dhr. de B - Hoeven
9,0
Toegevoegd op: 20-06-2017

Bij Fox een BOX vol info voor een heerlijke onbezorgde tijd!!!!

Afgelopen weken is gebleken dat wij meer gebaad zijn bij een rondreis die volledig georganiseerd is. Onze reis was qua vervoer en overnachting perfect verzorgt dii Fox. De dagen die we zelf in moesten vullen waren prima te doen maar we zijn achteraf toch mensen van gemak dient de mens. Mee in de roede. Voor 2 jaar terug hebben wij Java/Bali gedaan via Fox en zijn zeker voornemens hier meer reizen te boeken. In het verleden heb ik diverse malen een single reis gedaan en nu mijn man ook heeft geroken aan de rondreizen van Fox dus laten ons lekker maken op de site. Wie weet wat de volgende stap is...... kans is groot dat dit weer via Fox zal zijn.

Mw. D - Ermelo
Terug naar boven