Strandvakantie Anantara Resort & Spa / Hua Hin

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Hua Hin

 • Kookles Hua Hin

  THB 1500 p.p.

  Een interessante kookcursus waarbij u niet alleen iets opsteekt over de lokale Thaise ingrediënten, maar ook het dagelijkse Thaise leven. Op de markt van Hua Hin doen we inkopen voordat we richting de kookstudio rijden, even buiten het centrum van de stad. Onder begeleiding gaan we aan de slag om de lekkerste gerechten te maken. Uiteraard wordt deze kookles afgesloten met het proeven van onze eigen creaties!

 • Snorkelen bij Koh Talu

  THB 2400 p.p.

  De dag trip naar het Koh Talu eiland is wat verder weg dan de andere excursies maar is wel een absolute aanrader! Koh Talu ligt op ongeveer 2 uur rijden ten zuiden van Hua Hin. U vertrekt om 06:00 uur uit het hotel en om 10:00 uur vertrekt de boot uit Bang Saphannoi. De zee rondom het tropische eiland nodigt uit om heerlijk te relaxen, zwemmen en te genieten van de mooie natuur. De schippers hebben alles aan boord om te gaan snorkelen, evenals zwemvesten en een lunch. Tijdens het snorkelen is het mogelijk om een verscheidenheid van vissen te zien. (kwaliteit van snorkelen is afhankelijk van weersomstandigheden)

  Houdt u rekening met een iets langere reistijd en vroegere ophaaltijd indien u verblijft in het plaatsje Cha Am.

  Dag tour: ca. 06:00 - 17:30 Inclusief lunch en transport.

 • Thai Boxing Training

  THB 400 p.p.

  Leer de basistechnieken van het Muay Thai boksen op een lokaal trainingskamp. Ervaring is niet nodig. Excursie duurt circa 1,5 uur en is exclusief vervoer.

 • Wildlife Rescue Centre

  THB 1800 p.p.

  Tijdens deze dagexcursie brengt u een bezoek aan het Wildlife Rescue Centre. In dit centrum worden wilde dieren opgevangen die voorheen werden gebruikt voor commerciele doeleinden in de toeristenbranche of als huisdier werden gehouden.

  Het Wildlife Rescue Center, op zo’n 30 km in het binnenland van de de badplaats Cha-am is een prachtig natuurgebied, gedoneerd door de Kao Look Chang Tempel, waar deze mishandelde dieren worden ondergebracht en liefdevol worden verzorgd met als doel resocialisatie. Voor sommige dieren is dit echter niet meer mogelijk en deze krijgen in het reservaat een veilige oude dag. In principe zijn alle dieren in nood welkom. Daarnaast variëren de hoeveelheden van elke diersoort constant.

  Deze excursie is inclusief: transfers van en naar het Wild Life Rescue Centre, welkomstdrankje, rondleiding langs de projecten van het Wild Life Rescue Centre, rondleiding in het opvangcentrum en een lunchbuffet

 • Siam Secret Boot Cruise

  THB 1800 p.p.

  Een heerlijke gevarieerde boottocht naar Dolphin Bay, dat bekend staat om de zeldzame roze dolfijnen, en Monkey Island in de prachtige baai van Sam Poi Yod Nationaal Park. Op verschillende momenten gedurende de cruise kunt u zowel zwemmen als vissen. Inclusief in deze excursie is een lunch bereid aanboord (Thai seafood).

 • Thai Massage

  THB 550 p.p.

  Thai massage van 2 uur.
  Exclusief transfer van en naar uw hotel.

 • Sam Roi Yod Nationaal Park, inclusief lunch

  THB 1900 p.p.

  Het Nationale Park Khao Sam Roi Yod, vertaald “de 300 bergtoppen” is een fascinerend gebied. Vanaf het vissersdorpje Bang-Pu maken we een boottocht op zee. Na een tocht van 20 minuutjes met de boot arriveren we bij een mooi uitgestrekt strand onder de Pra-Ya-Na-Korn grot. Vervolgens maken we een stevige klim van 430 meter naar de top en kunnen we de grot betreden. Met veel geluk ziet u bijzondere apen! In de grot ziet u stalagmieten en het paviljoen van Koning Rama V, dat in 1896 gebouwd is. Na deze stevige klim is het tijd om te lunchen. Bij voldoende tijd is er gelegenheid om te ontspannen op het strand en een verfrissende duik te nemen. Vervolgens keren we terug naar Cha-am. Vergeet niet uw goede loopschoenen en zwemkleding. Inclusief alle transfers, entree kosten Nationaal Park en lunch.

 • Fietsen in Hua Hin

  THB 1250 p.p.

  Tijdens deze vier uur durende fietstocht verkent u zowel delen van de stad als het platteland van Hua Hin. We starten in het centrum bij de beroemde pier met visrestaurantjes en zien hoe bootjes vol verse vis worden uitgeladen bij de kade. Vervolgens via een echte Muay Thai boxing school door naar het bekende treinstation van de stad. We fietsen verder in zuidelijke richting langs kust met haar witte zandstranden. We stoppen op de beroemde apenrots met prachtig uitzicht over Hua Hin, een oude tempel en uiteraard vele aapjes die ons vrolijk begroeten. Het laatste deel van onze fietstocht voert ons over het platteland waar we de lokale Thai het land zien bewerken. Vergeet niet uw camera, een petje en zonnebrandcrème!

  De transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen

 • Kaeng Kachan Nationaal Park en boottocht

  THB 2200 p.p.

  Per pick-up truck verlaten we vroeg in de ochtend Hua Hin en rijden door fruitplantages en rijstvelden naar het Kaeng Kachan Nationaal Park. Allereerst komen we langs het resevoir dat maar liefst 46 vierkante kilometer groot is. Vervolgens gaan we via het Kao Sam Yod Ranger Station de jungle in en rijden we door bossen die nog niet door de mens zijn aangetast. We zien spectaculaire berglandschappen, prachtige vogels en groene wouden. Eenmaal terug bij het Kaeng Kachan Resevoir genieten we van een lunch in een lokaal restaurant voordat we nog een boottocht maken over het meer.

 • Waterval van Pa-La-U en bergstam

  THB 2600 p.p.

  Per minibus rijden we door bergachtig gebied richting het westen van Thailand naar de Pa-La-U waterval, prachtig gelegen in de jungle. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid een verfrissend bad te nemen in de waterval, dus vergeet niet uw badkleding en een handdoek mee te nemen.
  Na het bezoek aan de waterval gaan we naar het bergdorp Kareng. Hier zien we hoe de lokale bevolking leeft en wonen we een muziek/dansvoorstelling bij.
  LET OP!! De entreegelden voor het nationale park zijn niet bij de prijs inbegrepen. De kosten hiervoor bedragen circa 250 Baht per persoon. U dient dit ter plaatse aan de gids te betalen.
  Deze dagexcursie is inclusief lunch.

 • Waterval van Pa-La-U

  THB 1700 p.p.

  Vertrek vanaf hotel ca. 08.30 uur, terugkomst hotel ca. 15.00 uur. Per minibus rijdt u door bergachtig gebied richting het westen van Thailand naar de Pa-La-U waterval, prachtig gelegen in de jungle. Aan de voet van de waterval kunt u genieten van de picknicklunch. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid een verfrissend bad te nemen in de waterval, dus vergeet niet uw badkleding en een handdoek mee te nemen. LET OP!! De inkomgelden voor het nationale park zijn niet in de prijs inbegrepen. De kosten hiervoor bedragen circa 250 Baht per persoon. U dient dit ter plaatse aan de gids te betalen. Inclusief lunch.

 • Petchaburi Zomerpaleis

  THB 1900 p.p.

  U rijdt ca. 1 uur noordwaarts van Hua Hin naar Petchaburi om een bezoek te brengen aan het uit 1859 daterende “Khao Wang”, de prachtige zomerresidentie van koning Mongkut (Rama IV). Vervolgens bezoekt u de Khao Luang-grot waar zich 170 indrukwekkende Boeddhabeelden bevinden. Tot slot bezoekt u de tempel “Wat Mahadhat” en maakt u een wandeling door Petchaburi voor u terugkeert naar Hua Hin.

  Dag tour, ca. 08.30 – 15.00; Inclusief lunch. Op basis van internationaal gezelschap.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven