Strandvakanties in Thailand

Geniet van de heerlijke tropische stranden aan de kust of op de eilanden.
Ruime keuze uit uitstekende hotels met zwembad, inclusief ontbijt.
Wij adviseren je graag bij het maken van jouw keuze.
Continu zijn wij voor jou op zoek naar de meest gunstige tarieven.

7

Strandvakanties in Thailand

Zonvakantie Thailand – Ga naar de mooiste stranden!

Even bijkomen van alle drukte op de allermooiste stranden? Dan kunnen wij een zonvakantie naar Thailand toch zeker wel aanraden! Wij hebben de mooiste hotels uitgezocht aan de prachtige stranden die Thailand rijk is. Beleef een aantal heerlijke stranddagen of ga snorkelen of duiken. Alles is mogelijk tijdens onze Thailand zonvakanties.

Thailand zonvakanties: veel mogelijkheden

In ons aanbod hebben we volop keuze voor een strandvakantie naar Thailand. Combineer meerdere eilanden tijdens een reis of ga naar één eiland. Alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van Krabi, Koh Phi Phi en Phuket. Of combineer de zonvakantie in Thailand met een bezoek aan Bangkok. Wij hebben op alle eilanden comfortabele hotels uitgezocht die de ontspannen vakantie helemaal compleet maken!

Nog meer ontdekken

Je kunt natuurlijk heerlijk genieten tijdens een zonvakantie in Thailand. Maar wil je liever nog meer van dit prachtige land zien? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een groepsreis naar Thailand, een familiereis naar Thailand of een individuele rondreis naar Thailand. Wij hebben heel veel mooie routes samengesteld waar je uit kunt kiezen. En ook hiervoor geldt: alles is geregeld, van de overnachtingen tot de excursies.