Vakantie Tibet

Vakantie Tibet

Reis naar het dak van de wereld, Tibet. Een magisch land dat nog niet veel wordt bezocht. Het is een enorm dunbevolkt land met een zeer spirituele bevolking. Bezoek het blauwe Yamdrok meer en het grootse Potala Paleis in Lhasa! Oude Pelgrimsroutes en kloosters zijn vaak het enige teken van leven. Ontdek deze verborgen wereld.


Keuze uit 1 Tibet reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 1
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0
Gaby in Viñales

Vakantie Tibet – Ga mee op reis in het land van de Dalai Lama

Ontdek de verborgen wereld van het bijzondere land Tibet en je voelt zich helemaal herboren! Een vakantie in Tibet is zo uniek dat het bijna niet in woorden uit te leggen is. En na een groepsreis in Tibet of een individuele rondreis in Tibet zul je daar hetzelfde over denken. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider laat de mooiste en meest magische plekjes van dit land zien. Alles is geregeld, van de overnachtingen tot de excursies.

Tibet reizen: het echte authentieke gevoel

Het land Tibet is zeer indrukwekkend. Tijdens een Tibet vakantie zie je prachtige tempels en talloze monniken, maar je ervaart ook heel veel rust. Een authentiek gevoel, iets wat ervaren moet worden tijdens een vakantie in Tibet om het volledig te begrijpen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de kloosters, waar je het dagelijks debatteren van de monniken kunt bijwonen. Een prachtige manier om de cultuur van Tibet te leren kennen.

De heilige meren van Tibet

Reizen naar Tibet betekent ook genieten van de meest adembenemende landschappen. Een voorbeeld is de fotogenieke plaats Lhasa. Maak een tocht naar het schitterende Yamdrok meer, één van de meest heilige meren van Tibet, bekend om zijn turquoise kleur en de omliggende besneeuwde bergtoppen. In Lhasa kun je ook een bezoek brengen aan het Norbulingka Zomerpaleis, wat voor lange tijd het decadente zomerverblijf van de keizerlijke familie is geweest.

Ontdek China en Tibet tijdens een vakantie

Naast een vakantie in Tibet ook China leren kennen? Wij bieden bijzondere gecombineerde rondreizen in China en Tibet aan. Naar Tibet reizen is al bijzonder, maar de combinatie met China zorgt ervoor dat je een mix van eeuwenoude culturen en nieuwe ontwikkelingen leert kennen. De hoogtepunten van beide landen komen tijdens de reis aan bod en alle vluchten, overnachtingen en vele excursies en extra’s zijn bij de prijs inbegrepen.

Kies voor een unieke reis naar Tibet

Vliegen naar Tibet en kennis maken met dit bijzondere land, het is mogelijk met de unieke reizen uit ons aanbod. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes en zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken tijdens de vakantie.