Groepsrondreizen in Tibet

Hoogtepunten als Potala paleis, heilige Yandrokmeer en ontmoeting met Tibetaanse familie.
We overnachten in de best beschikbare comfortabele hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Groepsreis Tibet – Ga met ons mee naar het land van de Dalai Lama

Wij vinden Tibet toch wel een van de meest bijzondere bestemmingen uit ons aanbod en je zult je zelfs helemaal herboren voelen na een groepsreis in Tibet. Waarom is Tibet zo bijzonder? Van prachtige tempels tot een ontmoeting met een echte Tibetaanse familie, het zal zeker indruk maken. Wij nemen je tijdens de groepsreis in Tibet mee naar de mooiste plekjes van dit land.

Tibet groepsreis: indrukwekkende hoogtepunten

De groepsreizen naar Tibet zitten vol indrukwekkende hoogtepunten. Zo brengen we een bezoek aan het Potala paleis. Dit enorme ommuurde paleis, wat vroeger de residentie was van de Dalai Lama, is hoog op de berg gebouwd met een mooi uitzicht. In het paleis bevinden zich maar liefst 200.000 standbeelden! Lhasa, ook onderdeel van de groepsrondreizen naar Tibet, is de heilige hoofdstad van het land. Hier zien we eeuwenoude tempels en smalle straatjes. Een fotogenieke plek met een kleurrijke bevolking.

Een prachtig landschap

In Tibet geniet je tijdens de groepsreis van een prachtig landschap. Zo komen we langs het Yamdrokmeer, één van de meest heilig meren van Tibet met een mooie turquoise kleur en omliggende besneeuwde bergtoppen van wel 7.000 meter hoog. Een prachtige omgeving, dus houd uw fototoestel paraat!

Groepsreis Tibet en China

Wij bieden de mogelijkheid om de groepsrondreis naar Tibet met een groepsrondreis in China te combineren. Van de torenhoge wolkenkrabbers, de Grote Muur en de Verboden Stad tot de hoogtepunten van Tibet, we combineren het allemaal tijdens een complete groepsreis, waarbij de vluchten, overnachtingen en veel excursies inbegrepen zijn. Een ideale reis voor mensen die deze twee bijzondere landen willen ontdekken. Een unieke reis in een relatief klein gezelschap.

Ga met ons mee naar Tibet

Ga mee met een groepsrondreis naar Tibet en ontdek met eigen ogen wat dit land zo uniek maakt. Onze deskundige Nederlandssprekende reisleider zal alles over dit bijzondere land vertellen tijdens de groepsreis. Wij bieden ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis in Tibet waarbij je reist met privé transfers en nachttreinen. Bekijk de mogelijkheden en ga met ons mee!