Privé rondreizen in Tibet

Hoogtepunten als Potala paleis, heilige Yandrokmeer en ontmoeting met Tibetaanse familie.
We overnachten in de best beschikbare comfortabele hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

0

Privé rondreizen in Tibet

Individuele rondreis Tibet – Ontdek het land van de Dalai Lama

Een rondreis door Tibet is sowieso een onvergetelijke ervaring. En wat dacht u ervan om individueel, met uw eigen reisgezelschap, dit bijzondere land te ontdekken? Het is mogelijk met onze individuele rondreis naar Tibet. Wij vinden dit toch wel een van de meest unieke reizen uit ons aanbod. En dat is iets wat u zelf mee moet maken. Wij hebben een bijzondere route samengesteld voor de individuele rondreizen naar Tibet.

Privé rondreis Tibet: voel u als herboren

Als u kiest voor een van onze privé rondreizen naar Tibet, weet u zeker dat u zich als herboren voelt wanneer u weer terug bent. U bezoekt een aantal bijzondere plekken, zoals het Sera klooster waar u het dagelijks debatteren van de monniken kunt bijwonen. Of ga naar het Potala paleis met een waanzinnig uitzicht op de omgeving. Een Tibet rondreis heeft zoveel moois te bieden, en houd uw fototoestel goed bij de hand!

Rondreis door Tibet en China

China ligt natuurlijk meteen naast Tibet. Dat is ook de reden dat wij de individuele rondreis naar Tibet combineren met een individuele rondreis naar China. Want waarom zou u niet twee bijzondere landen tijdens een rondreis ontdekken? Wij hebben de complete rondreis voor u geregeld. De accommodaties, de vluchten, de excursies… Alles zit bij de reis inbegrepen.