Tibet

Hoogtepunten als Potala paleis, heilige Yandrokmeer en ontmoeting met Tibetaanse familie.
We overnachten in de best beschikbare comfortabele hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Rondreis Tibet – Ga met ons mee naar dit bijzondere land

Tibet, het land van de Dalai Lama. Toch wel een van de meest bijzondere bestemmingen uit ons aanbod. En wij bieden de mogelijkheid om tijdens een rondreis Tibet te leren kennen. Samen ontdekken we het dak van de wereld. Een spiritueel en mysterieus land, midden in de Himalaya. Tijdens de Tibet rondreizen nemen we de groep mee naar de bijzondere hoogtepunten van dit land. Een deskundige reisleider zal hier alles over vertellen.

Tibet rondreis: kloosters en paleizen

Tijdens de rondreizen door Tibet gaan we sowieso een aantal prachtige kloosters en paleizen bezoeken. Een voorbeeld is het Derpung klooster, ooit het grootste en rijkste boeddhistische klooster ter wereld. Maar we bezoeken ook het prachtige Potala paleis met een grandioos uitzicht over de stad Lhasa. Tijdens de rondreis in Tibet zien we diverse monniken bidden en maken we uitgebreid kennis met de lokale bevolking. Dat maakt deze reis extra bijzonder.

Ga naar Tibet en China

Hoe gaaf zou het zijn als je zowel Tibet als China tijdens een reis zou kunnen ontdekken? Dat weten wij ook, en daarom bieden wij een gecombineerde rondreis naar China en Tibet aan. Het is een complete rondreis met vluchten, transfers, overnachtingen en diverse excursies. De Nederlandssprekende reisleider neemt de groep mee naar de bijzondere hoogtepunten van beide landen.