Groepsrondreizen in Turkije

Hoogtepunten tijdens de groepsreis in Turkije als Istanbul, kleurrijke bazaars en kalksteenterrassen van Pamukkale.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels tijdens de groepsreis in Turkije.
Groepsrondreizen met Nederlandssprekende reisleiding in Turkije.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

2

Groepsrondreizen in Turkije

Groepsreis Turkije – Ga met ons mee en ontdek het echte Turkije

Turkije heeft veel meer dan alleen mooie stranden, en dat laten we zien tijdens een groepsreis in Turkije. Dit land heeft een schatkist aan hoogtepunten en de mooiste antieke steden. Ga mee met de groepsrondreis in Turkije en we maken een ontdekkingstocht langs de historie, cultuur en het achterland. Samen ontdekken we de vele gezichten van dit land..

Turkije groepsreis: leer het land kennen

Maak kennis met de schatten van Turkije tijdens de groepsreis. Zo bezoeken we de landstreek Cappadocië, een van ’s werelds meest indrukwekkende natuurwonderen. Na een enorme uitbarsting van drie vulkanen, zo’n 40 miljoen jaar geleden, ontstond deze hoogvlakte. Een spectaculair en surrealistisch landschap, waar je jouw fototoestel zeker nodig zult hebben! Maar we bezoeken ook Kaymakli, een door de eerste Christenen uitgegraven ondergrondse stad. Een bezoek aan een traditionele tapijtfabriek mag ook niet ontbreken tijdens de groepsreizen naar Turkije, en dat gaan we dan ook zeker doen.

Ontdek Ankara en Istanbul

De groepsrondreizen naar Turkije bestaan ook uit een bezoek aan de hoofdstad Ankara. We bezoeken het Mausoleum van Atatürk, de stichter van het moderne Turkije. Maar we bezoeken ook het Museum Anatolische beschavingen. Veel interessante indrukken! Maar ook Istanbul is de moeite waard tijdens de Istanbul groepsreis. De stad is sinds mensenheugenis de brug geweest tussen continenten, culturen en volkeren. Een rijke geschiedenis met drie keizerrijken en vele kunstschatten.

Alles is geregeld tijdens een groepsreis in Turkije

Tijdens de groepsrondreis in Turkije zorgen we ervoor dat alles geregeld is. Van de vluchten tot comfortabele en centraal gelegen hotels. Maar ook diverse excursies zijn inbegrepen. Een volledig georganiseerde groepsreis voor iedereen die Turkije beter wil leren kennen. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider neemt je mee naar de mooie plekjes en kan hier alles over vertellen.

Ga mee en ontdek Turkije

Ga met ons mee en ontdek de echte schatten van Turkije tijdens een van onze groepsreizen. Turkije is verrassender dan je misschien in eerste instantie denkt! Liever met een singlereis naar Turkije? Ook dat is mogelijk! Wij bieden compleet verzorgde groepsreizen voor iedereen! Dus wacht niet langer en kies voor een van de mooie reizen!