Turkije

Tijdens de rondreizen door Turkije bezoeken we hoogtepunten als Istanbul, kleurrijke bazaars en kalksteenterrassen van Pamukkale.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels tijdens de rondreizen in Turkije.
Groepsrondreizen met Nederlandssprekende reisleiding tijdens onze rondreizen in Turkije.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

5

Rondreizen in Turkije

Rondreis Turkije – Een rondreis door de rijke geschiedenis van Turkije

Ga met FOX mee op rondreis door Turkije, reis langs de hoogtepunten van dit fascinerende land in Europa en Azië! Reis in een korte periode dwars door Turkije en bezoek de wereldstad Istanbul, de natuurfenomenen Cappadocië en Pamukkale en geniet van de weelde en luxe van de Turkse kust.

Overnacht op een traditioneel houten jacht en reis langs idyllische eilandjes en wordt wakker met een duik in het water. Wat verwacht je nog meer van een rondreis door Turkije? Houd in ieder geval jouw camera in de aanslag want er zijn volop fotomomenten tijdens een reis door Turkije.

Turkije rondreis: een reis door historie

Op vakantie naar Istanbul, de grootste stad van Europa. Deze stad herbergt ongelofelijk veel historie en cultuur. Geniet van de heerlijke Turkse keuken en struin door de eeuwenoude straten. Wordt wakker met het geluid van de vele verschillende moskeeën zoals de Süleymaniye Moskee, de Blauwe Moskee en de Yeni Cami Moskee.

Loop samen met een Nederlandssprekende gids tijdens een groepsreis door Istanbul en Turkije door het Topkapi Paleis en aanschouw de grootsheid van de residentie van de Ottomaanse sultans.

In Efeze, nabij de kustplaats Kusadasi zul je een andere kant van de rijke geschiedenis van Turkije tegenkomen. Hier vinden we nog een van de best bewaarde Romeinse opgravingen ter wereld. De indrukwekkende bibliotheek en het gigantische amfitheater staan er nog prachtig bij.

Op vakantie in Turkije

Turkije staat naast de rijke historie ook bekend om de prachtige kust en luxe hotels. En om de kust van Turkije op z’n best te zien, doen wij dit per boot. Cruise in een weektijd samen met een groep singles in Turkije langs Kizilada eiland, Fethiye en Marmaris. Een onvergetelijke vakantie in Turkije!

Liever naar een andere bestemming dan Turkije? Wij bieden naast rondreizen in Turkije ook rondreizen in Egypte en rondreizen in Jordanië aan. Of kijk eens tussen alle rondreizen naar Azië.