Single groepsreizen in Turkije

We genieten van zon, strand en de Middellandse Zee.
We overnachten op een traditioneel houten schip.
De kapitein van het schip zorgt voor een onbezorgde vakantie!
De maaltijden zijn inclusief.

Singlereis Turkije – Ga met ons mee naar zonnig & gastvrij Turkije

Wij bieden de mogelijkheid om Turkije met een leuke groep singles te ontdekken. Turkije staat natuurlijk bekend om de prachtige stranden, maar heeft nog zoveel meer te bieden. Samen gaan we dit ontdekken tijdens onze single reizen in Turkije, waarbij alles geregeld is. De vluchten, de overnachtingen en de excursies, wij hebben alles al voor u geregeld. En een deskundige, Nederlandssprekende reisleider zal alles over dit fascinerende land vertellen.

Single reizen Turkije: op een jacht

Met een traditionele houten gulet, een traditionele Turkse houten jacht, varen we langs de Lykische kust. We ontdekken tijdens deze single vakantie in Turkije prachtige kust met het kristalheldere zeewater, verlaten baaien en begroeide bergen. Natuurlijk leggen we ook een paar keer aan tijdens deze Turkije singlereis. We stoppen bij de prachtige baaien van Marmaris en Fethiye en we bieden de mogelijkheid om een aantal excursies te doen. Wij vinden dit toch wel een van onze leukste en meest ontspannen single reizen uit ons aanbod.

Ga met ons mee

Ga met een van onze single reizen mee en ontdek Turkije op een hele bijzondere manier. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van al het moois dat deze reis te bieden heeft. Kijk ook eens naar onze groepsreizen naar Turkije. We hebben een bijzondere route samengesteld, een ware ontdekkingstocht in Turkije!

Terug naar boven