8-daagse single groepsreis Blue Cruise van Marmaris naar Fethiye

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.


Aandachtspunten

 • U kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan uw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening ziet u direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in Dalyan

 • Tempelgraven van Caunos

  EUR 35,- p.p.

  Excursie door het schitterende natuurgebied van Dalyan. De tocht voert u via een labyrint van kanalen. De spectaculaire tempelgraven van Caunos (4de eeuw voor Christus), uitgehakt in de hoge rotsen, vormen het decor van het schilderachtige vissersdorpje Dalyan.

Optionele excursies in Fethiye

 • Bezoek aan Hamam

  EUR 25,- p.p.

  Bezoek aan een typisch Turkse Hamam. Geniet van dit bezoek aan een badhuis waar u heerlijk zult worden gewassen en gescrubd. Er is ook een zwembad, jacuzzi en sauna, dus vergeet niet uw zwemkleding mee te nemen.

  Inclusief 20 minuten oliemassage.

 • Tlos, Saklikent en Yakapark

  EUR 30,- p.p.

  Een mooie trip door het ongerepte achterland van Fethiye waarbij cultuur en actief mooi in balans zijn. U bezoekt de resten van de antieke Lykische stad Tlos, vanaf de 2e eeuw v. Chr. lid van de Lykische federatie. Tlos is vooral bekend vanwege de mythologische held Bellerophon met zijn gevleugelde paard Pegasus. Daarnaast gaat u naar de beroemde Saklikent Kloof, 18 km lang en 350 m diep. Tot slot brengt u nog een bezoek aan het Yakapark, hier heeft u een adembenemend uitzicht over vallei.

  Inbegrepen: lunch (excl. drankjes), entree Saklikent Kloof en gids. Duur: van 10.00 uur tot 17.00 uur

  Niet vergeten mee te nemen: - zwemkleding - badhanddoek - hoed tegen de zon - stevige schoenen voor de wandeling in de kloof


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).