8-daagse single groepsreis Blue Cruise van Marmaris naar Fethiye

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,4

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

5,3
Toegevoegd op: 17-06-2019

Een prachtige omgeving ,vieze boot, kapitein die nauwelijks Engels spreekt. Prima kok en bootsmaat.

Houd er rekening mee dat er op je afrekening van de drankjes extra dingen staan die je niet gebruikt hebt en dat de prijzen niet normaal zijn maar erg hoog

3,7
Toegevoegd op: 16-06-2019

Een mooie reis met een nare bijsmaak

Er is geen omschrijving ingevuld.

Marjolijn Meijns
9,0
Toegevoegd op: 25-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 20-05-2019

Echt een aanrader en vooral in de maand mei.

Prachtig gebied met strak blauwe ze en prachtige natuur. De boot first choice is ook super vooral de crew was geweldig. En de jonge kok wist wel raad in zijn kleine keukentje. Er kwam alleen meer heerlijk eten uit de kombuis.

Jacco Valkenburg uit ochten
7,3
Toegevoegd op: 19-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 19-05-2019

Geweldige ervaring deze zeilreis langs de kust van Turkije!

Prachtige zeilreis langs de Turkse kust! De singelgroep op de boot werd goed verzorgd door de crew. Een heerlijke relaxte week.

7,7
Toegevoegd op: 19-05-2019

Gezellige en relaxte week gehad, met een leuke groep, een mooi schip en hele aardige bemanning.

Je vaart door een mooi gebied, prachtig weer gehad op een mooi schip. We hadden de luxe dat we er maar met 7 mensen waren (8 was ook prima geweest). Bij dubbele bezetting van de kamers wordt het wel krap. De bemanning zorgt echt goed voor. Heerlijk eten, vriendelijk en behulpzaam. Wel jammer dat we niet wat vaker in een haven lagen, zodat je de boot af kunt.

Ine
8,7
Toegevoegd op: 19-05-2019

Als je wilt relaxen en goed wil worden verzorgt is dit de ideale vakantie

Leuke en relaxte vakantie waarbij wij erg goed zijn verzorgd door de bemanning. Super leuke groep waardoor de vakantie nog aangenamer werd. Faciliteiten op de boot waren prima, iedereen had de beschikking over een eigen hut met wc en douche. Eten (ontbijt, lunch, dinner waren prima verzorgd). De gevaren route was mooi en waarbij elke keer de gelegenheid was om te snorkelen.