8-daagse single groepsreis Blue Cruise van Marmaris naar Fethiye

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

6,7

Gemiddelde beoordeling

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

5,0
Toegevoegd op: 29-12-2019

Matig positieve onvergetelijke reiservaring

Ondanks dat ik vóór deze reis gebeld had met Fox over de recensies mbt de drankjes is helaas ons toch hetzelfde overkomen. Een bittere einde. De ontvangst bij de haven en boot was niet geregeld. De boot is zeer gedateerd van binnen. Met zn 5 en hadden we voldoende ruimte. De omgeving is mooi, het eten lekker. De Haman is een lachertje (afwerkschuur) Excursie Salikloof was niet mogelijk. Gelukkig zelf wat geregeld want het was zeer zeker de moeite waard . Terugvlucht Izmir (4 uur reistijd) was niet vermeld tijdens boeking. Helaas voelt deze reis NIET als een positieve onvergetelijke reiservaring. Wel veel lol gehad met fantastische reisgenoten!!

Elizabeth
4,7
Toegevoegd op: 20-12-2019

Lijkt mooi, maar geen aanrader...

Deze blue cruise-vakanties liggen mij wel, deze omgeving was erg mooi, de groep was fantastisch, het eten was goed en dat heeft de vakantie gered; maar ... de hygiëne op onze boot kon beter. Ook hadden wij het gevoel misleid te zijn als het om de betalingen van onze drankjes ging. De agent ter plekke was onzichtbaar toen excursies niet doorgingen en alle pogingen om afspraken te maken mislukten. Wees creatief en zorg met elkaar voor een eigen invulling. Kortom : het had toch een bittere nasmaak.

Elisabeth
5,3
Toegevoegd op: 24-11-2019

Fox onwaardig, in ieder geval de boot Sergen Bey van het programma halen

De manier van vakantie vieren op zich is voor mij voor herhaling vatbaar. Maar niet met Koral (lokale vertegenwoordiging ter plaatse) en Sergen Bey ( de boot). Ik ga op zoek naar een andere aanbieder.

Connie
5,3
Toegevoegd op: 17-06-2019

Een prachtige omgeving ,vieze boot, kapitein die nauwelijks Engels spreekt. Prima kok en bootsmaat.

Houd er rekening mee dat er op je afrekening van de drankjes extra dingen staan die je niet gebruikt hebt en dat de prijzen niet normaal zijn maar erg hoog

3,7
Toegevoegd op: 16-06-2019

Een mooie reis met een nare bijsmaak

Er is geen omschrijving ingevuld.

Marjolijn Meijns
9,0
Toegevoegd op: 25-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 20-05-2019

Echt een aanrader en vooral in de maand mei.

Prachtig gebied met strak blauwe ze en prachtige natuur. De boot first choice is ook super vooral de crew was geweldig. En de jonge kok wist wel raad in zijn kleine keukentje. Er kwam alleen meer heerlijk eten uit de kombuis.

Jacco Valkenburg uit ochten
7,3
Toegevoegd op: 19-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 19-05-2019

Geweldige ervaring deze zeilreis langs de kust van Turkije!

Prachtige zeilreis langs de Turkse kust! De singelgroep op de boot werd goed verzorgd door de crew. Een heerlijke relaxte week.

7,7
Toegevoegd op: 19-05-2019

Gezellige en relaxte week gehad, met een leuke groep, een mooi schip en hele aardige bemanning.

Je vaart door een mooi gebied, prachtig weer gehad op een mooi schip. We hadden de luxe dat we er maar met 7 mensen waren (8 was ook prima geweest). Bij dubbele bezetting van de kamers wordt het wel krap. De bemanning zorgt echt goed voor. Heerlijk eten, vriendelijk en behulpzaam. Wel jammer dat we niet wat vaker in een haven lagen, zodat je de boot af kunt.

Ine