Ga goed voorbereid op reis

Vaccinaties & Gezondheid

Introductie van De Reisdokter

FOX & de Reisdokter

De samenwerking tussen FOX & De Reisdokter, een erkende vaccinatie instelling, is al jarenlang enorm succesvol en uniek te noemen.

Tijdens onze Reis & Inspiratiedagen in het FOX Theater word je per bestemming geadviseerd door een arts of verpleegkundige. Je kunt rechtstreeks je vragen stellen en in de spreekkamer van De Reisdokter ook direct je vaccinaties of een recept voor malariapillen halen.

De Reisdokter is een professionele en erkende vaccinatie instelling. Je kunt er pinnen, je ontvangt een internationaal bewijs van inenting en een factuur voor de zorgverzekeraar.

De Reisdokter kent de diverse reizen en bestemmingen van FOX erg goed, vandaar dat je verzekerd bent van de juiste adviezen. Je krijgt op deze manier niet meer en niet minder dan wat nodig is voor een goede voorbereiding van je reis met FOX.

Bezoek de website van de reisdokter voor uitgebreide informatie.

Een afspraak maken voor uw vaccinaties
Je kunt vooraf op de website van De Reisdokter een afspraak maken. Ook als je geen Reis & Inspiratiedag bijwoont, kun je De Reisdokter deze dagen consulteren. Het is belangrijk dat je de gezondheidsverklaring invult, zodat De Reisdokter je een goed advies kan geven.

Bezoek de website van De Reisdokter voor uitgebreide informatie.

Wie is de Reisdokter?
"Mijn naam is Ronald Hulsebosch, huisarts en "de Reisdokter" in Den Haag. Als arts en expeditielid heb ik vele avontuurlijke tochten gemaakt en begeleid, waaronder de Nederlandse K2 beklimming in 1995, de eerste Nederlands Noordpoolexpeditie in 1997 en woestijn- en jungletochten in Australië en Nieuw-Guinea.

Van hoogteziekte tot malaria, van diarree tot tropenzweren, van uitputting tot ongevallen, ik heb het meegemaakt en soms aan den lijve ondervonden. Het is allemaal in minder of meerdere mate te voorkomen door een goede voorbereiding. Dit geldt niet alleen voor de avonturier maar ook voor de toerist en de zakelijke reiziger.

Twee weken op het strand van Bali is minder gevaarlijk dan een beklimming van de Kilimanjaro. Een sterke gezonde reiziger loopt minder risico dan iemand van 70 met een hart- of longkwaal en suikerziekte. Een goede medische voorbereiding, aan reis en reiziger aangepast, kan ellende, verdriet, een afgebroken vakantie en een mislukte zakenreis voorkomen. Bewustwording en voorlichting speelt hierbij een grote rol.

De Reisdokter kan je hierbij helpen. Niet alleen door het geven van vaccinaties en malariapillen, maar ook door informatie, adviezen voor een goede uitrusting en medische kits. Ons doel is je gezond te houden zodat je van de reis kunt genieten, want daar gaat het om!

Ik wens je een gezonde en geslaagde reis toe."

Ronald Hulsebosch


Duurzaam toerisme

Toerisme in harmonie met natuur, milieu, lokale bevolking en cultuur is voor FOX een belangrijk onderwerp! 

 

Duurzaam toerisme