Winnaar in de categorie Verre Reizen

FOX wint Vakantie Award 2016

FOX, verre reizen van ANWB wint Vakantie Award 2016!

FOX, verre reizen van ANWB heeft de zwaarbevochten Vakantie Award gewonnen in de categorie  “Beste reisaanbieder Verre Reizen”.

De Vakantie Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens het  drukbezochte Reisgala, dat dit jaar plaatsvond in de Studio’s Aalsmeer. In het bijzijn van de hele reiswereld en hoofddirecteur van de ANWB Frits van Bruggen, ontvingen Directeur ANWB reizen Greet Locquet en FOX directeur Norbert Good, op het podium de felbegeerde award.

Wij zijn heel trots op deze award, vooral omdat het een publieksprijs is en we bedanken daarom ook alle FOX reizigers die de moeite hebben genomen om een mooi rapportcijfer aan FOX toe te kennen, gemiddeld een 9,2. Daarnaast zij we heel blij met alle lovende recensies.

Het is een geweldige waardering en een mooie opsteker in ons jubileumjaar voor het hele FOX team. “Hier doen we het al 20 jaar voor. We zetten ons dagelijks in om onze FOX-reizigers een onvergetelijke verre vakantie te bezorgen.” aldus Norbert Good.

Vakantie-award

Winnaar Verre Reizen: FOX, verre reizen van ANWB

Rapportcijfer 9,2 (246 reviews)
Samenvatting van Opiness, de organisator van de klanten enquetes:  "De klanten van FOX zijn zeer blij met hun gemaakte reizen. De reisleiding wordt geroemd waardoor men op bijzondere plekken komt. Daarnaast is er veel lof voor de mooie hotels en het goede eten."

Anneke-Paauw-v.d. Leij op 27 januari 2016 schrijft "Als we een verre reis willen maken, gaan we niet meer rond’shoppen’, maar meteen bij FOX kijken, want een reis met FOX geeft je gegarandeerd net dat beetje meer, in ieder opzicht!"

Bekijk alle recensies op https://opiness.nl/review/fox-vakanties/

Terug naar boven