16 t/m 19 januari 2020

FOX op de Vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2020

Van donderdag 16 januari tot en met zondag 19 januari 2020 vond de jaarlijkse Vakantiebeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Uiteraard waren ook wij weer aanwezig met onze prachtige stand, onze reisleiders en reisspecialisten en natuurlijk ons kortingsrad voor spectaculaire kortingen! 

We hebben genoten van de geweldige sfeer en willen je ontzettend bedanken voor je bezoek.

Heel graag tot volgend jaar!

FOX draait door!

Al een aantal jaren een groot succes en niet meer weg te denken op onze stand op de Vakantiebeurs!

Ook dit jaar zijn er weer vele kortingen weggegeven door het draaien aan het FOX kortingsrad! De kortingen kunnen oplopen van € 50,- tot € 1000,- per boeking! Lees ook alle spelvoorwaarden.

Bezoek onze inspirerende stand!

Bezoek ons ook in 2021 weer op de Vakantiebeurs!

Onze reisleiders en reisspecialisten staan dan weer klaar om je van tips, adviezen en leuke weetjes te voorzien en je te helpen bij het maken van een boeking. Om het nog makkelijker voor je te maken om de juiste specialist te spreken hebben wij onze stand verdeeld in continenten.  

Ook onze nieuwe reisbrochures liggen voor je klaar. Laat je inspireren door prachtige foto’s, tips en highlights in deze brochures! Ze zijn gratis af te halen op onze stand.

Bezoek het ANWB Reistheater op de beurs!

De ANWB biedt voor ieder wat wils. Ontdek het aanbod van de ANWB reisdochters, woon de inspirerende presentaties bij in het ANWB Reistheater of laat je persoonlijk adviseren door onze reisexperts. 

We inspireren je graag

We hebben vele inspirerende artikelen geschreven. Neem eens een kijkje en droom weg bij al het moois dat deze wereld ons te bieden heeft. 

Bekijk alle artikelen

Mis geen aanbiedingen!

Via onze FOX Nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwste aanbiedingen, interessantste acties en leuke extra achtergrondinformatie. 

Mis geen aanbiedingen!