Familie rondreizen in Verenigde Staten

Ontdek met ons de Grand Canyon of Yellowstone National Park en bruisende steden als New York en San Francisco.
Overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels met ruime kamers.
Onze familierondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

2

Familie rondreizen in Verenigde Staten

Amerika met kinderen – Ontdek Amerika met de hele familie!

Amerika is een ideale bestemming om met het hele gezin te bezoeken. En dat laten wij zien met de speciale familiereizen naar de Verenigde Staten. We hebben een aantal bijzondere routes samengesteld, overnachtingen geregeld in kindvriendelijke accommodaties en speciale excursies bedacht die kinderen super leuk zullen vinden. Op die manier is het ideaal om naar Amerika te gaan, samen met de kinderen.

Gezinsvakantie Amerika: ontdek de diversiteit

Ontdek met het hele gezin de diversiteit van de Verenigde Staten. Van een grote stad zoals New York tot aan de waanzinnige Grand Canyon. Van het uitbundige Las Vegas tot het chille Manhattan en Central Park. Amerika heeft het allemaal! Ieder kind al het leuk vinden om de hoogtepunten van Amerika samen te ontdekken. Maak kennis met de vriendelijke bevolking en aanschouw de meest bijzondere landschappen. In de Verenigde Staten kan het!

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden om samen met de kinderen de Verenigde Staten te ontdekken. Wij bieden niet alleen familiereizen, maar ook groepsreizen naar Amerika en individuele rondreizen naar Amerika. Bekijk de mogelijkheden en de routes die we samengesteld hebben en kies voor jouw ideale vakantie! Ontdek het bijzondere Amerika met zijn vele mooie landschappen en bruisende steden.