Vakantie Florida

Wil je zekerheid over een zonnige vakantie? Wil je niet binnen Europa blijven? Dan kun wij een vakantie naar Florida zeker aanraden. Florida wordt niet voor niets ‘The Sunshine State’ genoemd. Hier is het bijna altijd mooi weer! En een Florida vakantie is veel meer dan alleen een reis naar de zon. Maak een rondreis van de natuur en de verborgen schatten van Florida.

Vakantie Florida: de hoogtepunten

Welcome to Miami! De prachtige stranden van Miami heten je welkom tijdens een vakantie in Florida. Maar dit is zoveel meer dan een simpele zonvakantie in Florida. Ga ook lekker shoppen of breng een bezoek aan de bekende pretparken in Orlando. Of maak een prachtige tocht over de kilometerslange bruggen die de Florida Keys met elkaar verbinden om uiteindelijk terecht te komen in het levendige Key West. Een aanrader tijdens de Florida vakantie!

Ontdek zelf Florida met een huurauto

Combineer een zonvakantie naar Florida met een rondreis met een huurauto en ontdek de hoogtepunten in je eigen reistempo. Dit is mogelijk tijdens een individuele rondreis in Florida. Wij hebben de routes al voor je uitgestippeld en de vluchten en accommodaties geregeld. Daarbij komt ook nog de keuze uit vele leuke excursies om Florida goed te leren kennen. 

Kies voor je favoriete vakantie

Er zijn verschillende mogelijkheden om Florida te ontdekken en dat zul je zien in ons aanbod. Wij regelen alles wat je nodig hebt voor de vakantie, van de vluchten tot de accommodaties en excursies. Je hoeft alleen maar te genieten van de vakantie. Kies de route die je het meeste aanspreekt en ontdek deze zonnige staat van Amerika. Je zult met eigen ogen zien hoe veelzijdig Florida is, van stranden tot pretparken en mooie natuurgebieden.