<< Alle vragen Forum voorwaarden

Hoogtepunten van het oosten (VS en Canada)

Marieke
15-01-2019 - 14:58 uur

Hallo,

Ik heb een vraag. Ik denk erover om te boeken voor de groepsreis zoals hierboven genoemd op 11 september. Ik ben alleen en zou het liefste met een singlereis gaan, maar het aanbod aan singlereizen die mij aanspreken is beperkt. Ik vroeg mij af, als ik alleen boek voor deze groepsreis, dan betaal ik gewoon de prijs die vermeld staat (€2789)? Ik vind het prima om hotelkamers te delen met iemand die ook alleen is (wel ook een vrouw graag). Maar ik weet natuurlijk niet van te voren of er nog een alleenreizende vrouw bij zal zijn.. Het gaat mij erom dat ik geen toeslag hoef te betalen omdat ik alleen ben. Dat wordt me dan echt te duur. Ik kan hier verder niets over vinden (dat genoemde prijs op basis van 2 personen is bv).. Maar ik zou het graag zeker weten.
Met vriendelijke groet,
Marieke MeulenbroekMyrte
17-01-2019 - 15:40 uur

Beste Marieke,

Hartelijk dank voor uw bericht op ons forum en excuses voor de vertraagde reactie. Onze groepsreizen zijn op basis van 2 personen. De genoemde prijs is dus een prijs p.p. op basis van 2 personen op de boeking.

Wanneer u deze reis alleen boekt is er een toeslag van toepassing voor de kamer voor alleen gebruik. Deze prijzen kunt u vinden onder de exclusiefpunten bij de reis en wanneer u een prijsberekening maakt, wordt deze automatisch voor u verwerkt.

U kunt eventueel bij de reis zelf een berichtje op het forum plaatsen of er medereizigers zijn die ook alleen reizen en deze reis graag willen maken. Zodoende kunt u wellicht een reisgenoot treffen om samen de reis te boeken.

Wij hopen de reis uiteraard voor u te mogen verzorgen,

Vriendelijke groeten,
Myrte, FOX reisspecialist


Marieke
16-01-2019 - 20:49 uur

Wanneer komt er een reactie vanuit Fox?