<< Alle vragen Forum voorwaarden

Reserveren Alcatraz

Ron
05-02-2019 - 22:23 uur

Beste reisleider,

In San Francisco willen we na de stadstour een bezoek brengen aan Alcatraz. Graag vernemen we hoe laat de stadstour afgelopen is, zodat we kaarten kunnen reserveren voor een bepaalde vertrektijd. Is het misschien ook mogelijk om de tour bij de pier te laten eindigen? Graag vernemen we wat de exacte dagindeling is.

Gr. Ron (namens de groep van 11 mei)Ron
08-02-2019 - 12:41 uur

Hallo Arend,

bedankt voor de reactie en ik maak inderdaad onderdeel uit van de singlereis van 11 mei. Naar mijn weten wil iedereen uit de groep naar Alcatraz en dus gaan we dit tijdig reserveren met een vertrek rond 14.30.

Ik heb eigenlijk nog een vraag. Heb je toevallig ook ervaring met excursies naar de Hoover Dam vanuit Las Vegas ipv een bezoek te brengen aan Death Valley? Waar en wanneer dient dit gereserveerd te worden?

Met vriendelijke groet
Ron


Arend
07-02-2019 - 13:38 uur

Beste Ron,

Afgaande op de reizen naar San Francisco met vertrek op 11 mei, ga ik ervan uit dat u de 18-daagse Single groepsreis Beste van het Westen heeft geboekt?

In dit geval zal de bus rond half 9 - 9 uur in de morgen vertrekken uit het hotel. De tour duurt ongeveer 4 uur zodat u rond een uur of 13:00 klaar bent met de tour. Over het algemeen eindigen we deze tour bij Fisherman's Wharf, waar u ook gelijk iets kunt eten. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar de pier waar de boot naar Alcatraz zal vertrekken. Wanneer u in San Francisco bent kunt u bij de gids aangeven dat u, en wellicht medereizigers, tickets hebben geboekt om naar Alcatraz te gaan zodat zij hier rekening mee kunnen houden.

Met vriendelijke groet,
Arend
FOX Reisspecialist