<< Alle vragen Forum voorwaarden

Singlereis New York

Angela
09-03-2019 - 18:17 uur

Beste reisleider,

Op 6 juni ga ik mee met de singlereis naar New York. Ik zou graag willen weten hoe lang het dagprogramma per dag ongeveer duurt in verband met het boeken van eventuele musicaltickets en andere uitstapjes in de vrije tijd. Is het mogelijk om een tijdsindicatie per dag te geven (naar aanleiding van de reis van 7 maart)? Rond welk tijdstip is het groepsprogramma per dag ongeveer afgelopen, etc.?

Groeten,
AngelaNathalie, FOX Reisspecialist
17-06-2019 - 17:28 uur

Beste Arjan,

Wat leuk om te lezen dat u interesse heeft om deze wereldstad te bezoeken.

Qua temperatuur is de periode van mei tot half juni of half September tot half oktober de beste reistijd voor deze stad. Helaas kunnen wij de weergoden niet beinvloeden en is kans op regen altijd aanwezig.

Bij een Single reis kunt u kiezen voor een kamer op indeling met een deelnemers van hetzelfde geslacht. Daarnaast kunt u, tegen betaling van een toeslag, ook kiezen voor een kamer voor alleengebruik. Een selectie van de hotels die wij bij deze reis gebruiken kunt u vinden onder het tabblad hotels bij de betreffende reis.

Met vriendelijke groet,
Nathalie, FOX Reisspecialist.


Arjan
15-06-2019 - 15:07 uur

Beste reisleider ik wil graag naar new york welke datum zal het beste gaan om new york bezoeken welke hotel overnachten hoe gaat het met overnachten in hotel met meer personen lijkt mij wel heel mooi om te beleven groetjes Arjan


Anne FOX reisspecialist
12-03-2019 - 16:26 uur

Beste Angela,

Er is gedurende de stedentrip New York voldoende vrije tijd, maar het is vooraf niet mogelijk om een tijdsindeling door te geven. Het programma wordt ter plaatse besproken met je reisleider en samen met de groep wordt er bepaald hoe het dagprogramma het beste tot zijn recht komt.
Op dag 4 is er een hele dag en avond om zelf in te delen. Wanneer je een speciale show van te voren wilt boeken, is dat de meest gunstige dag om iets van te voren te plannen.
Maar in New York is het ook mogelijk om last-minute tickets te boeken voor shows en/of musicals, dat kan behoorlijk schelen in de kosten. Een leuke link om tips betreft aankoop voor een ticket in New York is https://www.getcitified.nl/goedkope-theatertickets-new-york/
met vriendelijke groeten,
Anne