Groepsrondreizen in Verenigde Staten

Ontdek met ons de Grand Canyon of Yellowstone National Park en bruisende steden als New York en San Francisco.
Overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels met ruime kamers.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

6

Groepsrondreizen in Verenigde Staten

Groepsreis Amerika – Een onvergetelijke reis in de USA

De mensen die al een keer in Amerika geweest zijn kunnen het beamen, een reis in Amerika zit vol bijzondere hoogtepunten. En tijdens een groepsreis in Amerika laten onze reisleiders heel graag deze hoogtepunten zien. Van de Grand Canyon tot Yellowstone National Park en van bruisende steden zoals New York en San Francisco… Het zijn slechts enkele mogelijke onderdelen van een groepsrondreis in Amerika. Wij regelen alles, van de vluchten tot en met comfortabele en centraal gelegen hotels met ruime kamers. Je hoeft alleen maar te genieten van al het moois dat Amerika te bieden heeft!

Ontdek West-Amerika

Een populaire reis is de groepsrondreis in het westelijke deel van de Verenigde Staten. Hier ontdekken we steden zoals Los Angeles, Phoenix en Las Vegas, maar ook de fenomenale Grand Canyon, Yosemite National Park en Bryce Canyon. Tijdens deze groepsreis in de Verenigde Staten overnachten we in driesterrenhotels die in de buurt van de nationale parken en centraal in de steden liggen. Van de adembenemende uitzichten in de nationale parken tot de bruisende steden, tijdens een groepsrondreis in Amerika maak je het allemaal mee!

New York, Washington en de Niagara Watervallen

Wij bieden groepsreizen in het Westen van Amerika, maar er zijn ook groepsrondreizen naar andere plekken in Amerika aan. Bezoek de wereldstad New York, Washington en de Niagara Watervallen tijdens een complete groepsrondreis. New York staat natuurlijk bekend om het Vrijheidsbeeld, de indrukwekkende wolkenkrabbers, Central Park en Times Square. Geniet hier van een heerlijke maaltijd in Little Italy, wandel door het kleurrijke Chinatown en bekijk de spectaculair verlichte skyline. De Niagara Watervallen worden ’s avonds ook spectaculair verlicht waardoor deze ook in het donker bewonderd kunnen worden. Een bijzondere ervaring!

Groepsreizen inclusief vele excursies

Bij de groepsreizen naar Amerika in ons aanbod zit heel veel inbegrepen. Het programma is samengesteld met veel excursies, waarbij je vaak de keuze hebt uit een aantal optionele excursies. Zo kan het fijn zijn om even een dagje rust te pakken of juist extra veel van de Verenigde Staten te bekijken. Wij bieden ook mogelijkheden voor een single groepsreis in Amerika of een familierondreis in Amerika, kies zelf welke reis het beste bij je past!