12-daagse groepsrondreis Het Wilde Westen

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

23 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 04-10-2019

Geweldig mooie reis! Haal eruit wat erin zit. Dat maakt de reis compleet!

Als je echt een natuurliefhebber bent is dit een mooie reis af en toe zit er ook wat stad bij maar die combi is heel leuk . Heb prachtige dingen gezien en meegemaakt en zelf nog wat toegevoegd in de vrije tijd die we hadden en dat maakt het extra speciaal en is de reis compleet . Nu lekker nagenieten.

Melissa van Leeuwen
8,7
Toegevoegd op: 01-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 30-09-2019

Super veel gezien, mooie reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 09-08-2019

Geweldig!

Voor ons de 1e keer om met een groepsrondreis mee te gaan en zo'n druk programma te hebben. Het was een geweldige ervaring om zoveel in korte tijd te kunnen zien! In het begin moet je aan elkaar wennen, maar al snel kregen wij het familiegevoel! Na de 12 dagen misten we zowaar de groep...We hebben een mooi stuk van Amerika mogen zien en beleven. In een woord: topvakantie!

Siemons
8,7
Toegevoegd op: 13-06-2019

In korte tijd maar toch genoeg tijd om alles van de westkust te zien.

In deze reis zie je in korte tijd alle hoogtepunten maar overal heb je toch voldoende tijd om een goede indruk te krijgen. Verwacht niet dat je dagen gaat wandelen in parken maar daar is de tijd te kort voor maar zeker het gevoel dat we veel en vooral in de steden alles gezien hebben. Helikopter boven de Grand Canyon echt doen mooier wordt het niet. Leuke hotels en onderweg wordt er regelmatig bij een supermarkt gestopt zodat je niet altijd veel voor een maaltijd hoeft uit te geven. Verlenging in LA een aanrader, je zit wel bij de airport maar daar in tegen met een taxi in 15 min bij Venice Beach en in de omgeving van hotel toch nog wel wat eet gelegenheden. Jammer dat er in LA niet optioneel pretparken of studio tours worden aangeboden maar doe deze vooral zelf voor het echte Hollywood gevoel. Deze zijn wel in het hotel in LA bij de concierge evt te boeken overigens.

10,0
Toegevoegd op: 04-06-2019

een geweldige reis, veel gezien in korte tijd.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 04-06-2019

Een reis met voldoende afwisseling en hoogtepunten.

De nationale parken zijn erg mooi, in het het bijzonder de Bryce Canyon.Voldoende keuze voor vrij te besteden en/of optionele excursies. De reisleider geeft adequate informatie van de mogelijkheden voor het eten (ontbijt, lunch en diner).

Wim
7,7
Toegevoegd op: 04-06-2019

Druk programma, maar elke dag is bijzonder genieten van opstaan tot slapen. Veel zien en leren

Druk programma, veel natuur maar genoeg tijd in de steden, elke dag heeft weer nieuwe bezienswaardigheden..

John,
5,7
Toegevoegd op: 13-05-2019

Het hotel Bryce View Lodge was een domper op onze vakantie. Zeer slechte kamer. Koud, geen lift.

De reis was mooi en indrukwekkend. Wel mag vermeld worden dat het hotel Bryce view Lodge absoluut niet Fox waardig is. 2 sterren hotel. De Lodge beschikt niet over een lift. Als het buiten vriest, in ons geval, dan krijg je de kamer niet warm. De kachel maakt zoveel lawaai, dat men niet aan zn nachtrust toekomt. Wij hebben meerdere reizen met Fox gemaakt maar hotel voldoet niet aan de drie sterren.

Johan
8,3
Toegevoegd op: 07-05-2019

Onvergetelijk s deze reis, langs leuke steden en prachtige parken!

De parken in deze reis zijn geweldig, met Grand Canyon en Bryce Canyon als hoogtepunten. De steden zijn leuk, San Francisco met name. Las Vegas is niet ons ding, maar wel leuk om een keer gezien te hebben. En als je met onze reisgids gaat, heb je een geweldige reis!

Marjo en Rik