12-daagse groepsrondreis Het Wilde Westen

Je krijgt van ons:
  • San Francisco & Grand Canyon
  • De ultieme gokstad Las Vegas
  • KLM non-stop vluchten & centraal gelegen hotels
  • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
  • Inclusief entreegelden t.w.v. € 70

In korte tijd een complete rondreis door het westen van Amerika

Met deze complete rondreis laten we je in korte tijd kennis maken met de vele hoogtepunten van het westen. Rij over de Golden Gate Bridge in San Francisco, geniet van de grootsheid van de Grand Canyon en wandel door de nationale parken Yosemite, Zion en Bryce Canyon. Naast natuurwonderen bezoeken we ook het gokparadijs Las Vegas, het mondaine Palm Springs en tenslotte ontdekken we Hollywood in Los Angeles.

Een spectaculaire reis die je elke dag weer versteld zal doen staan. Bovendien kun je deze reis uitbreiden met een verlenging in de levendige badplaats Santa Monica of in ons strandhotel in Redondo Beach.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
De driesterrenhotels waar we tijdens de rondreis overnachten, zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken en hebben een centrale ligging in de steden in tegenstelling tot vele andere aanbieders. Ons hotel bij Bryce Canyon ligt bijvoorbeeld direct bij de ingang van het park! Je hebt daarnaast keuze uit vele gegarandeerde vertrekdata en we vliegen non-stop met KLM.

Entreegelden inclusief
We hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van € 70 voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals Bryce Canyon, Grand Canyon en Joshua Tree Park op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Arend YosemiteNieuwsgierig geworden naar deze rondreis?

Reisspecialist Arend schreef een blog over deze reis. Lees dit blog voor meer informatie en voorpret! 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 41 deelnemers. Het kan voorkomen dat deze reis in combinatie wordt uitgevoerd met de 19-daagse rondreis Van Oost naar West.