15-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van het Oosten

Je krijgt van ons:
  • Verblijf om de hoek van Central Park in Manhattan, New York
  • Middenklasse hotels & Niagara Watervallen
  • Walvisboottocht in Boston
  • Mogelijkheid tot verlengen in New York
  • Non-stop vluchten met United

Veel historische steden en natuurlijke hoogtepunten

Maak onder leiding van onze Nederlandssprekende reisleider kennis met de hoogtepunten van het oosten van zowel de Verenigde Staten als Canada! We proeven historie in Boston, Philadelphia en Québec City en bezoeken Plymouth, waar de Pilgrim Fathers in de 17de eeuw de eerste Europeanen waren die naar Amerika emigreerden. In Pennsylvania maken we kennis met de traditionele diepgelovige Amish, die nog met ouderwetse technieken de landbouw beoefenen.

We laten ons imponeren door de wereldsteden New York en Washington. Ook aan natuurliefhebbers is gedacht. Zo verblijven we op het schitterende schiereiland Cape Cod, bezoeken de Niagara Watervallen, maken een boottocht door 1000 Islands National Park en reizen door de prachtige White Mountains.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen we voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijf je in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In New York bevindt ons hotel zich zelfs in het theaterdistrict van Manhattan, vlakbij Central Park. Een perfecte uitvalsbasis om te genieten van deze wereldstad! Je hebt de mogelijkheid om de reis per nacht te verlenging in dit hotel in New York.

Inbegrepen excursies
In de reissom zijn een aantal excursies reeds opgenomen. Zo maken we stadstours door Philadelphia, Washington, Boston en New York in de Verenigde Staten en stadstours door Toronto, Ottawa, Montréal en Québec City in Canada. Daarnaast bezoeken we de Plimoth Plantation, de Mayflower II, het Amish museum én maken we een boottocht in 1000 Islands National Park. De inbegrepen walvisboottocht in Boston, is één van de hoogtepunten van de reis!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 20 / maximaal 41 deelnemers