18-daagse groepsrondreis Beste van het Westen

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.


Aandachtspunten

 • U kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan uw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening ziet u direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in Grand Canyon

 • Grand Canyon rondvlucht per helicopter

  USD 219-319 p.p.

  Een werkelijke must! Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over de Grand Canyon vanuit een helikopter. Pas nu bent u zich bewust van de grootsheid van dit natuurwonder. U vliegt van de zuidkant naar de noordkant en weer terug. Onderweg geeft de piloot u uitleg over hetgeen u ziet. Deze excursie is weersafhankelijk.

  USD 219 p.p. bij 25 minuten
  USD 319 p.p. bij 45 minuten

 • Grand Canyon rondvlucht per vliegtuig

  USD 159 p.p.

  Mocht u de voorkeur geven aan een vlucht per vliegtuig in plaats van een helicopter, dan is deze vlucht voor u! De ongeveer 160 kilometer lange vlucht is momenteel de langst toegestane rondvlucht. De speciale ramen in de Vistaliner vliegtuigen garanderen een optimaal uitzicht! De vlucht duurt ongeveer 50 minuten. Deze excursie is weersafhankelijk.

Optionele excursies in Las Vegas

 • Las Vegas Night Tour

  USD 49 p.p.

  ‘s Nachts ondergaat deze gokstad in de woestijn een ware metamorfose. De neonlichten zijn spectaculair en ook shows brengen de stad tot leven. Deze tour laat u de verschillende facetten van de strip en downtown Las Vegas zien. Hierbij worden, afhankelijk van de route, de indrukwekkendste en de zo bekende plekken van Las Vegas aan u getoond waaronder the Mirage, Treasure Island, Caesar’s Palace, Fremont Street en The Wedding Chappel. Excursie duurt ongeveer 3,5 uur.

  Minimaal 20 personen.

  USD 29 p.p. voor kinderen t/m 11 jaar (Geldt alleen voor FOX Family & Kids).

 • Death Valley National Park

  USD 79 p.p.

  Dit unieke national park kan bezocht worden vanuit Las Vegas. Beroemd en berucht door zijn hoge temperaturen en lage ligging. Een spectaculair gebied met wonderlijke kleuren, bergen en duinen. De flora en fauna in dit gebied is uniek evenals zijn geschiedenis. Excursie duurt ongeveer 6 uur. Minimaal 20 personen.

  USD 49 p.p. voor kinderen t/m 11 jaar (Geldt alleen voor FOX Family & Kids).

  U dient er rekening mee te houden dat het in de zomer extreem heet kan worden in Death Valley (tot wel 50 graden Celcius). In verband met veiligheidsredenen kan het voorkomen dat de excursie hierdoor geannuleerd wordt door de reisleid(st)er.

Optionele excursies in Los Angeles

 • Getty Museum & Santa Monica

  USD 35 p.p.

  U brengt een bezoek aan het bekende Getty Museum in Los Angeles. Het museum heeft een mooie collectie van Europese schilder- en beeldhouwkunst, kunstnijverheid en foto's. Hierna gaat u samen met de gids naar Santa Monica. Hier kunt u lekker gaan strollen over de beroemde Santa Monica Pier, inkopen doen in de Santa Monica Place en de Third Street Promenade. De excursie duurt ongeveer 5 uur.

  Minimaal 20 personen.

  USD 20 p.p. voor kinderen t/m 11 jaar.

Optionele excursies in Monument Valley

 • Monument Valley Tour

  USD 48 p.p.

  Ontdek Monument Valley (onderdeel van het Navajo Indianen reservaat) onder leiding van uw Indiaanse gids. Sta versteld van de immense uitzichten, kleurspektakels en vormen. Het is alsof u in een echte Western terecht bent gekomen. U rijdt in een gedeeltelijk open truck (het kan stoffig zijn). De excursie duurt ongeveer 1,5 uur. Minimaal 15 personen.

  USD 35 p.p. voor kinderen t/m 11 jaar (Geldt alleen voor FOX Family & Kids).

Optionele excursies in San Francisco

 • Boottocht

  USD 32 p.p.

  Ontdek de stad vanuit een heel ander perspectief; het water. U vaart door de baai waarbij u uitleg krijgt (in het Engels) over de stad en zijn geschiedenis. U ziet de beroemde Golden Gate Bridge en de Oakland Bay Bridges. U vaart langs de spectaculaire gevangenis Alcatraz waar Al Capone heeft vastgezeten en gedurende de gehele tocht heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van San Francisco. De excursie duurt ongeveer 1 uur.

  Minimaal 20 personen.

  USD 25 p.p. voor kinderen t/m 11 jaar (Geldt alleen voor FOX Family & Kids).

 • San Francisco Night Tour met diner

  USD 64-54 p.p.

  Ontdek deze mooie stad 'by night'. U start de avond met een heerlijke maaltijd waarna u door Chinatown en langs Fisherman’s Wharf wandelt onder de deskundige begeleiding van uw gids. Tour duurt ongeveer 3 uur.

  Minimaal 20 personen.

  USD 54 p.p. voor kinderen t/m 11 jaar (Geldt alleen voor FOX Family & Kids).


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).