Groepsrondreis Van Oost naar West

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Grand Canyon

 • Grand Canyon rondvlucht per vliegtuig

  USD 149 p.p.

  Mocht u de voorkeur geven aan een vlucht per vliegtuig in plaats van een helicopter, dan is deze vlucht voor u! De ongeveer 160 kilometer lange vlucht is momenteel de langst toegestane rondvlucht. De speciale ramen in de Vistaliner vliegtuigen garanderen een optimaal uitzicht! De vlucht duurt ongeveer 50 minuten. Deze excursie is weersafhankelijk.

 • Grand Canyon rondvlucht per helicopter

  USD 215-299 p.p.

  Een werkelijke must! Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over de Grand Canyon vanuit een helikopter. Pas nu bent u zich bewust van de grootsheid van dit natuurwonder. U vliegt van de zuidkant naar de noordkant en weer terug. Onderweg geeft de piloot u uitleg over hetgeen u ziet. Deze excursie is weersafhankelijk.

  USD 215 p.p. bij 25 minuten
  USD 299 p.p. bij 45 minuten

Optionele excursies in Las Vegas

 • Las Vegas Night Tour

  USD 48 p.p.

  ‘s Nachts ondergaat deze gokstad in de woestijn een ware metamorfose. De neonlichten zijn spectaculair en ook shows brengen de stad tot leven. Deze tour laat u de verschillende facetten van de strip en downtown Las Vegas zien. Hierbij worden, afhankelijk van de route, de indrukwekkendste en de zo bekende plekken van Las Vegas aan u getoond waaronder the Mirage, Treasure Island, Caesar’s Palace, Fremont Street en The Wedding Chappel. Excursie duurt ongeveer 3,5 uur. Minimaal 20 personen.

  USD 28 p.p. voor kinderen t/m 11 jaar (Geldt alleen voor FOX Family & Kids).

 • Death Valley National Park

  USD 75 p.p.

  Dit unieke national park kan bezocht worden vanuit Las Vegas. Beroemd en berucht door zijn hoge temperaturen en lage ligging. Een spectaculair gebied met wonderlijke kleuren, bergen en duinen. De flora en fauna in dit gebied is uniek evenals zijn geschiedenis.
  Excursie duurt ongeveer 6 uur. Minimaal 20 personen.

  USD 45 p.p. voor kinderen t/m 11 jaar (Geldt alleen voor FOX Family & Kids).

  U dient er rekening mee te houden dat het in de zomer extreem heet kan worden in Death Valley (tot wel 50 graden Celcius). In verband met veiligheidsredenen kan het voorkomen dat de excursie hierdoor geannuleerd wordt door de reisleid(st)er.

Optionele excursies in Los Angeles

 • Diner Santa Monica

  USD 48 p.p.

  Afscheidsdiner in een restaurant aan de beroemde Santa Monica Pier, waar u onder genot van een heerlijke maaltijd alle hoogtepunten van uw reis nogmaals kunt delen met, en afscheid nemen van, uw reisgenoten. De excursie duurt circa 2 uur. Minimaal 20 personen.

 • Het Getty Center, Santa Monica en Venice Beach

  USD 70 p.p.

  U brengt een bezoek aan het bekende Getty Museum in Los Angeles. Het museum heeft een mooie collectie van Europese schilder- en beeldhouwkunst, kunstnijverheid en foto's. Geniet ook van de unieke architectuur van het museum zelf, de prachtige tuinen en de fantastiche uitzichten op Los Angeles and Santa Monica. Vervolgens gaan we verder naar de mondaine badplaats Santa Monica, vroeger décor van de popluaire tv-serie Baywatch. Bezoek de beroemde Santa Monica Pier, de Third Street Promenade of de Santa Monica Place, de nieuwste ''shopping mall''. We sluiten de dag af met een bezoek aan Venice Beach, waar u bodybuilders, hippies en straatverkopers op de boardwalk kunt aanschouwen. De excursie duurt ongeveer 8 uur. Minimaal 20 personen.

Optionele excursies in New York

 • Circle Line

  USD 32-43 p.p.

  Leer New York vanaf het water kennen! Op deze 2-uur durende boottocht over de Hudson en East River hebt u een perfect uitzicht over Manhattan, Brooklyn, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en delen van de staat New Jersey.

  USD 32,- p.p. bij 1 uur ''Liberty'' om 10.30u vertrek
  USD 37,- p.p. bij 1,5 uur ''Landmark'' om 15.30u vertrek
  USD 40,- p.p. bij 2 uur ''Harbor Lights'' om 19.00u vertrek
  USD 43,- p.p. bij 2,5 uur ''Best of New York City'' om 12.00u vertrek

Optionele excursies in Niagara Falls

 • Toronto Sightseeing

  USD 69-99 p.p.

  Vanuit de Niagara Watervallen kunt u een excursie maken naar Toronto. Bezoek deze Canadese metropool gelegen aan Lake Ontario op deze stadsrondrit. Indien u ook een bezoek wilt brengen aan de CN Tower, komen er extra kosten bij. De tour duurt ongeveer 7 uur.

  Toronto Sightseeing: USD 69,- p.p.
  Toronto Sightseeing + CN Tower: USD 99,- p.p.

  Minimaal 10 deelnemers.

 • Niagara Falls Boottocht

  USD 25,- p.p.

  Deze 1 uur durende boottocht brengt u het dichtste bij 's werelds grootste watervallen! Deze excursie is weersafhankelijk.

Optionele excursies in Page

 • Vlucht naar Monument Valley

  USD 369 p.p.

  Op deze unieke rondvlucht geniet u van het prachtige landschap dat het Amerikaanse Westen u vanuit de lucht en op de grond te bieden heeft. U vliegt allereerst van Page naar Monument Valley, onderdeel van het Navajo Indianen reservaat. Onder leiding van een Indiaanse gids krijgt u hier een tour die u verder in de vallei brengt. U zult versteld staan van het imponerende landschap en de unieke rotsformaties die u van vele Western films zult herkennen. Na ongeveer twee uur in Monument Valley vliegt u verder naar de Grand Canyon, waar u zich weer bij de groep aansluit. Duur van deze excursie is circa 3,5 uur. Het is ook mogelijk dat de vliegroute omgedraaid wordt. Minimum aantal deelnemers is: 2. Deze excursie is weersafhankelijk.

Optionele excursies in San Francisco

 • San Francisco Night Tour met diner

  USD 59-49 p.p.

  Ontdek deze mooie stad 'by night'. U start de avond met een heerlijke maaltijd waarna u door Chinatown en langs Fisherman’s Wharf wandelt onder de deskundige begeleiding van uw gids. Tour duurt ongeveer 3 uur. Minimaal 20 personen.

  USD 49 p.p. voor kinderen t/m 11 jaar (Geldt alleen voor FOX Family & Kids).

 • Boottocht

  USD 29 p.p.

  Ontdek de stad vanuit een heel ander perspectief; het water. U vaart door de baai waarbij u uitleg krijgt (in het Engels) over de stad en zijn geschiedenis. U ziet de beroemde Golden Gate Bridge en de Oakland Bay Bridges. U vaart langs de spectaculaire gevangenis Alcatraz waar Al Capone heeft vastgezeten en gedurende de gehele tocht heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van San Francisco. De excursie duurt ongeveer 1 uur. Minimaal 20 personen.

  USD 23 p.p. voor kinderen t/m 11 jaar (Geldt alleen voor FOX Family & Kids).

Optionele excursies in Washington

 • Washington Avondtour

  USD 44 p.p.

  ‘s Avonds zijn de monumenten in Washington fel belicht en bijzonder de moeite waard om te zien! Vanaf het hotel rijden we eerst naar Union Station, Washington‘s historische treinstation. Deze geliefde plek heeft verschillende restaurants, waar u de gelegenheid heeft om te eten (niet inbegrepen). Daarna rijden we door langs Capitol Hill, Franklin D. Roosevelt Monument, Iwo Jima en het Kennedy Center of the Performing Arts.

  De excursie duurt ongeveer 3,5 uur.
  Minimaal aantal personen is 20.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven